Pera Tulip Otel Taksim İstanbul Otelleri | uygun oteller
uygun oteller: Pera Tulip Otel Taksim İstanbul Otelleri

18 Şubat 2010 Perşembe

Pera Tulip Otel Taksim İstanbul Otelleri







Otel

Asırlık binalar, camiler, kiliseler, sinagoglar, çan ve ezan seslerinin birbirine karıştığı Taksim-Pera 24 saatini canlı yaşayan kültür, alışveriş ve eğlence merkezidir.

Pera Tulip Hotel İstanbul’un iş, alışveriş ve eğlence merkezi Beyoğlunda, Pera’ da yer almaktadır. Tarihi Galata kulesine ve dünyanın en eski metrosu olan tünele 5 dakika, şehir merkezi taksim’e 8 dakika yürüme mesafesindedir. Kısa bir yürüyüşle İstiklal Caddesine ulaşabilir, İstanbul’un cıvıl cıvıl yaşayan büyülü cazibesini, cafe, restaurant ve barların sunduğu heyecanı hissedebilirsiniz.

Otele girdiğiniz andan itibaren Pera atmosferini güler yüzlü servis anlayışı ile birlikte hissetmeye devam edeceksiniz. Her türlü konfora sahip odalarında iş gezisi ya da tatillerinizin toplantı ve ağırlama gereksinimlerini karşılayabileceksiniz.


Odalar

Pera Tulip Otel 64 standart odasıyla tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak. Direk Telefon, Saç Kurutma Makinesi, 24 Saat Oda Servisi, Interactive 84 cm LCD TV, Her Odada 600 Kanallı ayrı Uydu Receiver, Mini Bar, Uyandırma Servisi, Pay TV, Müzik Sistemi, TV’den Internet Bağlantısı, Wi-Fi internet, Klima ve Kettle yer alan odalarda, güvenliğiniz için yangın alarmı, Elektronik Kilit Sistemi ve Şarj Üniteli Lap Top Size Safe Box bulunmaktadır.

Superior Odalar

Executive Odalar

Balkonlu Suit Odalar


Restorant

Haftanin 6 günü 12:00 - 02:00 arasi hizmet verecek mekanda Akdeniz mutfagindan seçme lezzetler ve Cafe de Paris 'in muhtesem soslu fiks mönüsü misafirlere sunulacak.

Mekanin müzik kordinatörlügünü Orçun Ersan'in yaptigi Mirror Lounge 'da süpriz canli performansla ile house müzigin tadina varilacak.


Fitness Center

Pera Tulip Otelde konaklarken stres ve yorgunluğunuzu keyifli zamanlar geçirerek üzerinizden atabileceksiniz. Konaklayan misafirlerimiz güne başlarken ve bitirirken ücretsiz olarak fitness ve gym salonumuzda sporlarını yapıp, kapalı yüzme havuzunda ferahlar ardından sauna ve jakuziden yararlanabilirler. Birbirinden farklı olarak tasarlanmış egzotik bir masaj odasında ya da klasik masajınızın hemen ardından dinlenme bölümümüzde rahatlamış olarak TV izleyebilirsiniz.

Marvega Wellness

Marvega Wellnes Concept akıl, ruh ve beden sağlığını bir bütün olarak değerlendiren holistik tıp bakış açısını, wellness konsepti ile birleştiren yepyeni ve farklı bir yaklaşım… Almanya’dan getirilen CE belgeli elektro-tanı ve elektro-terapi cihazları ile fitness check-up’ınızı yaptırabilir, rahatlatıcı terapilerle kendinizi ödüllendirebilirsiniz.


Fitness Wellness Check-up: Wellness ve fitness salonlarındaki yeni antrenörünüz Vegacheck Sport, birçok spor merkezi ile beraber AC Milan gibi profesyonel spor takımlarının da ortaklığı ile geliştirildi ve test edildi. Check-up ölçümlerinde kas yapısı analizi, fitness programınızın verimliliği, vücut asit/baz dengesi, en verimli fitness saatleri, amacınıza uygun çalışmanız gereken en verimli nabız aralığınız, kişiye özel fitness ve diet önerileri gibi pek çok bilgiye ulaşabilirsiniz.


Toplanti Salonları

Pera Tulip Otel konferans, toplantı ve seminerlerinizde toplam 100 kişi kapasiteli Bishara Salonu’nda sizlere ve konuklarınıza ev sahipliği yapacak. Bishara Salonu istenildiği takdirde modern sistemler ile bölünerek de kullanılabilecek. Salonumuzda Wi-Fi Internet sistemi, ses sistemi, müzik sistemi, konuşmacı kürsüsü, DVD/VCD/CD Player, Projektör ve Flipchart donanımıyla konferans, toplantı ve seminerlerinizi eksiksiz ve kesintisiz gerçekleştireceksiniz.


Business Center

Toplantı salonundan ayrı olarak düzenlenmiş olan Bussines Center’da mini toplantı ve ofis gereksinimleriniz için her türlü hızlı Internet olanakları, Interactive 300 Kanallı LCD TV, Multifunction yazıcı standart olarak sunulmaktadır.


İletişim

Tel. + 90 212 243 85 00
Fax. +90 212 243 85 02
Adres:Meşrutiyet Caddesi No.103 Tepebaşı Taksim 34430 Istanbul Turkey

  • Taksim Pera Tulip Otel sitesi için tıklayın
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi