Titanic City Otel Taksim İstanbul Otelleri | uygun oteller
uygun oteller: Titanic City Otel Taksim İstanbul Otelleri

16 Şubat 2010 Salı

Titanic City Otel Taksim İstanbul Otelleri

Otel

İstanbul’un kalbi Taksim’deki, şehir otelciliğinin yeni yüzü TITANIC City; fonksiyonel tasarımı, ulaşım kolaylığı ve kusursuz hizmet anlayışıyla iş ve turizm dünyasının ihtiyaçlarına karşılık veriyor. TITANIC’in yenilikçi otelcilik anlayışının Taksim’deki eliyle, dünyanın büyüleyici güzellikteki kenti İstanbul’a dokunun.

Odalar


Odalar şehir manzaralı olup, modern çalışma masaları, stil sahibi tasarım ürünleri, ünlü sanatçılara ait eserlerle süslenmiş duvarları, fonksiyonellik ve zerafeti barındıran banyo ve aksesuarları ile, LCD TV ve sinema/uydu bağlantısı/pay tv kanalları, lüks minibar, ayarlanabilen klima (merkezi sistem), elektronik özel kasa, banyo/WC (özel tasarım duş ve küvet, ışıklandırma, açılır pencere sistemi, telesekreterli çift hat telefon, saç kurutma makinesi, büyüteçli ayna, dolap), geniş ve kullanışlı gardırop, ortopedik yatak ve yastıklar, doğal textil ürünleri, geniş ve konforlu çalışma alanı, cattle, wi-fi internet erişimi, data port, elektronik özel kapı sistemi ile farklılık yaratmaktadır.

Superior: 173
Executive Suite: 3
Deluxe Room: 6
Özürlü Odası: 1

Toplam Oda Sayısı: 183
Yatak Kapasitesi: 400


Restotant

Açık büfe kahvaltı, öğle ve akşam yemeğinde ‘a la carte’ seçenekleri, şık ve modern bir dekorasyon eşliğinde kusursuz bir deneyime dönüştüren Alesta Restaurant, İstanbul’un yeni vazgeçilmezlerinden biri.
( Haftaiçi kahvaltı: 07.00-10.00, Haftasonu kahvaltı 07.00-11.00, Akşam Yemeği: 19.00-22.30).


Özel imalatimiz olan yüksek kalite ve lezzetlerdeki pasta, kurabiye ve tatlı çeşitleri yanında snack tarzı farklı tadlar, dünya kahvelerinden seçmeler ve dilediğiniz tüm kokteylleri modern ve seçkin bir ortamda sunuyoruz.


Aktiviteler


• İnternet (wi-fi)
• Business Center
• TITANIC Wellness&Spa
• TITANIC Store
• Bebek Bakıcısı (istek halinde)
• Kuru Temizleme ve Çamaşır Servisi
• Express Check-out
• Havalimanı Karşılama (istek halinde)
• Valet Parking


Sağlık Kulübü

TITANIC Wellness & Ocean Spa Merkezi’nde, güzelliğine ve sağlığına önem veren misafirler, profesyonel uzmanlar tarafından, kaliteli ürün ve malzemelerle ağırlanır.

Fitness

SPA

Fiyatlar

Havuz

Toplantı Salonları


7 adet toplantı odası ve fuayeleri, özel iş toplantılarından konferanslara ev sahipliği yapan salonlar, son teknoloji donanımı ile video konferanslar için ISDN BA hattından, kablolu ve kablosuz 20 mb hızında internet erişimine ve UPS hattına kadar birçok konuda teknik altyapı desteği sağlamaktadır. Toplam 4 adet salon günışığı almaktadır.

BUusiness Center ;
İş adamlarına her türlü konfor ve kolaylığı sunmak üzere tasarlanmış mekanda, büro imkanları bulunmaktadır.

İletişim

Tel:0 (212) 238 90 90
Fax:0 (212) 235 47 47
Adres:Lamartin Cad. No 47 Taksim 34437 Istanbul, Turkey

  • Taksim Titanic City Otel sitesi için tıklayın
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi