Golden Age 2 Otel Taksim İstanbul Otelleri | uygun oteller
uygun oteller: Golden Age 2 Otel Taksim İstanbul Otelleri

15 Şubat 2010 Pazartesi

Golden Age 2 Otel Taksim İstanbul Otelleri







Otel


Elit "fikri" ve "Yeni misafirlerimize Hotel Golden Age II sunulan" noktada bulunmaktadır nerede geçmiş ve gelecek karşılamaktadır.
Otel Golden Age II Taksim merkezi olan iş kültür ve eğlence kalbi bulunmaktadır. Bu otel huzurlu bir ortamda geleneksel misafirperverlik sunmak için tasarlanmıştır.


Bizim sağlık gevşeyebilir clup günün sonunda, Farklı masaj türü, türk hamamı, sauna, cilt bakımı, saç biçimi, kapalı yüzme havuzu, modern, pratik ve güvenilir yaşam fitness sporları donanımları.


Golden Age II Hotel iş ve alışveriş bölgesinde ve çok tarihi yerleri yerler ve ilgi noktaları yanı sıra Aya İrini, Ayasofya Müzesi, Dolmabahçe Sarayı, Topkapı Sarayı, Yıldız Sarayı, Museum of Fine gibi yakın mesafede yer almaktadır Boğaz ve 20 dakika havaalanına Sanat, Sultanahmet Camii, Süleymaniye Camii, Kariye Kilisesi ICEC Kongre ve Sergi Merkezi'nde beş dakika.


Odalar

Var 66 çift, 52 ikiz bedde ve 6 executive suit oda, tüm LCD TV, kasa, minibar, ücretsiz laptop boyutunda kasa, kablosuz internet olanakları ile. Golden Age 2 olan ve derin sleepingwith DND buttom sadece yatak baş tarafında denetimini vücut şekillendirme bir yatak sunmaktadır kalite Konaklama olduğunu. You do "distrub değil" kart kapı dışarı koymak gerekmez kafa.

Restorant

Hangi Türk ve uluslararası mutfaklardan teklifi bizim La coq restaurant davetlidir. Menü Türk şarapları ile zenginleştirilmiştir.


Sağlık Kulubü

Bizim healtclub de günün sonunda gevşemek olabilir. Farklı masaj türü, Türk hamamı, Sauna, Cilt Bakımı, coiffure, Solaryum, Kapalı Yüzme Havuzu, modern, pratik ve güvenilir Fife-fitness sporları donanımları.


Toplantı Salonları

Golden Age 2 Hotel iş ve alışveriş bölgesinde ve çok tarihi yerleri yerler ve ilgi noktaları yanı sıra St Irne, Ayasofya Müzesi, Dolmabahçe Sarayı, Topkapı Sarayı, Yıldız Sarayı Güzel Sanatlar Müzesi gibi yakın mesafede yer almaktadır Boğaz ve 20 dakika havaalanı, Sultanahmet Camii, Süleymaniye Camii, Kariye Kilisesi, ICEC Kongre ve Sergi Merkezi'nde beş dakika.


İletişim


Tel: +90-212 235 81 60
Fax: +90-212 235 81 69
Adres:Abdulhakhamit Cd. No 40 Taksim İstanbul Türkiye

  • Taksim Golden Age 2 Otel sitesi için tıklayın
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi