Lamartine Otel Taksim İstanbul Otelleri | uygun oteller
uygun oteller: Lamartine Otel Taksim İstanbul Otelleri

19 Şubat 2010 Cuma

Lamartine Otel Taksim İstanbul Otelleri






Otel

Lamartine Otel’i şehrin merkezi ve kalbi olan Taksim’de bulunur. Taksim şehir merkezine yakın olmak ve birçok mekana kısa zamanda yürüyerek ulaşmak isteyen misafirlerimiz için ideal bir konaklama yeridir.

Aşağıdaki haritayı kullanarak tarihi bölgeler ve Lamartin Oteli’ne olan uzaklıkları hakkında ayrıntılı bigi edinebilirsiniz. Ayrıca ilgili bölgeyi tıklayıp tarihi yapılar hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz

Odalar

Lamartin otel 67 odası bulunmaktadır,her odasında klima ve ısıtma sistemi bulunmaktadır.
Kablolu TV, odada ve banyoda direk telefon hattı, elektronik kilit sistemi, duman dedektörleri, saç kurutma makineleri, çift camlı pencereler, mini bar, 24 saat oda servisi bulunur.

Restorant

Concorde restorant 150 kişilik kapasitesi vardır,Bütün personelimiz görevimizin misfirlerimizin yemek deneyimini öte bir boyuta taşıyacak olan hizmeti en iyi şekilde sunmak olduğuna inanmaktadır. Burada Türk ve dünya mutfağına ait pek çok spesyalite bulabilirsiniz..

Aktiviteler

Lamartine Oteli misfirlerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için sunduğu hizmetlerle tanınır. Misafirlerimizin memnuniyeti üzerine kurulu olan hizmetimiz otelimizi gelenekseliliğin, komforun ve lüksün mekanı haline getirir.

Lamartin Oteli’nde aşağıdaki hizmetleri sunuyor olamaktan mutluluk duyuyoruz. Bebek bakıcılığı, kasa, Otel Doktoru, Posta ofisi, fotokopi, Çamaşır ve Kuru Temizleme, 24 saat oda servisi, Güzellik Salonu, döviz değiştirme olanakları.

Lobby

Lamartine Hotel hotel tümü ile yenilenen modern ve sessiz lobisine sizleri davet ediyor.
Amerikan Bar arkadaşlarınız ile hoş vakit geçirebileceğiniz bir ortam sunuyor.


Toplantı Salonları

Lamartine Oteli toplanı ve resmi yemek organizasyonları için tasarlanmuş iki adet odaya sahiptir. Bir tarafta Lafayette toplantı organizasyonlarız için mükemmel bir çözüm sunarken, öte yanda Concorde 110 kişiyi ağırlayacak kapasiteye sahiptir.


İletişim

Tel: +90 (212) 254 62 70 Pbx
Fax: +90 (212) 256 27 76
Adres: Lamartin Caddesi No:25 34437 Taksim İstanbul Türkiye

  • Taksim Lamartine Otel sitesi için tıklayın
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi