Sed Otel Taksim İstanbul Otelleri | uygun oteller
uygun oteller: Sed Otel Taksim İstanbul Otelleri

14 Şubat 2010 Pazar

Sed Otel Taksim İstanbul Otelleri


Otel

İstanbul Türkiye'nin en kalabalık şehri ve ülkenin kültür ve finans merkezidir. Boğaz, Marmara Denizi ve Karadeniz arasındaki altın boynuz haliç'in iki yakasında yer alan, İstanbul Asya ve Avrupa'yı hem fiziksel hem de kültürel olarak birbirine bağlar.

Bu metropolün nüfusu tahmini 12 ile 19 milyon kişi arası. İstanbul, Avrupa'nın da en kalabalık şehri ve dünyanın da en büyük şehirlerinden biri.

İstanbul, 2010 yılı üç Avrupa Kültür Başkenti'nden biridir.

Odalar

Sed Hotel, tümü klimalı ferah 50 odası (39 çift, 6 corner ve 5 tek kişilik) hizmetinizdedir. Misafirlerimizin konforu için tasarlanmış odalarımızda; merkezi ısıtmalı ve klima, Kablo TV, yangın dedektörü, saç kurutma makinesi, direkt telefon hattı, minibarve 24 saat oda servisi hizmeti vardır.

» Uzaktan Kumandalı Klima
» Uydu Yayını ve Renkli Televizyon
» Direkt Telefon Hattı ve Müzik Yayını
» Minibar, Özel Banyo ve Saç Kurutucu

Restorantlar

Sed Hotel, siz değerli konuklarımız için birçok hizmet sunmaktadır. Lobi katındaki "Tamada Restaurant", zemin kattaki yüzme havuzu, sauna ve masaj merkezi ile "Rixi Medico Center" ve muhteşem Boğaziçi manzarası ile "Teras Restoran & Cafe Bar" hizmetinizdedir.

Tamada Restorant

Sed Hotel Tamada Restoran, dünya mutfağının seçkin lezzetlerini Türk Mutfağı'nın en güzel örnekleri ile birlikte sunmaktadır.

Terrace Restorant Cafe Bar

Muhteşem Boğaz ve tarihi yarımada manzarası ile Sed Otel Terrace Restoran & Cafe Bar siz değerli konuklarımızı ağırlamaktadır. Dünya mutfağının seçkin lezzetleri ve Türk Mutfağı'nın en güzel örnekleri "Ali Altay ve Orkestrası eşliğinde 60'lı yıllardan günümüze Türkçe Pop-Folk müzik" ile birlikte sunulmaktadır.

Lobi

's Kontrol ederek yolculuğa başlayalım-otelimizde için yüzüne bir gülümseme ile. Size herhangi bir istek için resepsiyonda ön büro personeli ile temasa geçebilirsiniz. Lütfen özel turlar, havaalanı transferleri, istediğiniz şehir bilgileri vb isteyin organize var. Resepsiyon Çalışanlar ihtiyaçlarınızı karşılayacak.

Bizim Resepsiyon Çalışanları
kalifiye personel günün herhangi bir zamanda şartları toplantı ile 24 saat size hizmet vermektedir. Biz dünyanın her yerinden ziyaretçi ağırlamaya hazırız.

İletişim

Telefon: 0 (212) 252 27 10 (Pbx)
Faks: 0 (212) 252 42 74
Adres:Ömer Avni Mah. Besaret Sk. No:14 Ayaspaşa 80040 Taksim İstanbul

  • Taksim Sed Otel sitesi için tıklayın
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi