Pera Rose Otel Taksim İstanbul Otelleri | uygun oteller
uygun oteller: Pera Rose Otel Taksim İstanbul Otelleri

11 Şubat 2010 Perşembe

Pera Rose Otel Taksim İstanbul Otelleri


Otel

İster İstanbul'da iş veya eğlence için vardır, Pera Rose Hotels odalar çağdaş iyi planlanmış ayarı ve konforu ile tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak. Tüm odalar, LCD TV ortopedik yatak, klima, direkt telefon sunuyor kablosuz ücretsiz yüksek hızlı internet, minibar. Leziz açık büfe kahvaltı ücretsiz sunulmaktadır.

Taksim Pera bölge Yüzyıllarca eski binalar, camiler, kiliseler, sinagoglar ile kaplıdır; gong ve birbirine karışık Azan bir kültür, alışveriş ve İstanbul'un eğlence merkezidir. Pera Rose Hotel Pera ocak sadece yer alır - Beyoğlu. Bir ulaşabilirsiniz the Galata Kulesi, Tünel,Metro İstasyonudakika içinde Otel (Tünel İstasyonu) için 30 metre ve Taksim Meydanı olduğunu. İstanbul'un önemli alışveriş alanı İstiklal caddenin yanındaki kapı. Çiçek Pazarı'nın, Nevizade Restoranlar alan hangi unutamayacakları lezzetler geniş çeşitleri sunacak. Eski şehir veya yarımadada yaklaşık 10 dakika sonra ulaşmış olabilir. Sultanahmet Bölgesi olarak Roma, Bizans ve Osmanlı kültürlerinin dan onun gizli güzellikleri ortaya çıkarmak için bekliyor. Topkapı Sarayı, Ayasofya, Yerebatan Sarnıcı, Sultanahmet Camii, Kapalı Çarşı ve daha birçok gibi ünlü dünya mirası burada.



Noktasından sen Lobi Pera Rose Hotel içine girerken, profesyonel bir şekilde ile samimi hizmet tutum hissetmeye başlayacaksınız. Onun lobi ile mükemmel planlama, harika bar, konaklamalar mükemmel yapar Camden Town Restoran, Rosa Fitness Merkezi, Türk Hamam, Dinlenme Lounge ve sauna görünümlü büyük.


Restorantlar

Bizim Restoran onun sıcacık atmosferi ile lobi yanında her akşam açık olacak bulunmaktadır. Camden Town Restaurant, geniş içki seçimi, Tex-Mex menüsü, Dünya Müzik & Friendly Çalışanlar ile hizmet verecek.

Fitness Merkezi

Pera Rose Fitness Merkezi it misafirlerimize hizmet vermektedir Hamamı, Sauna, Fitness Odası ve Dinlenme türk's Lounge.

Rosa Fitness aktivite otelimizde misafirlerimize ücretsiz olacaktır. Bizim Fitness Merkezi bir stressfully gün onunla özel olarak hazırlanan masaj odası sonra dinlenmek için egzotik kokuları size masaj Pera Rose Hotel İstanbul'da konaklamanız sırasında vücudunuzun enerji için geniş bir seçim sunacaktır edebilecektir.


Sauna Masaj

Stressfully bir gün sonra, bizim Fitness Merkezi'nde rahatla olabilir. Pera Rose Hotel Fitness Center içinden Masaj, Türk Hamamı, Sauna, Fitness Odası ve Dinlenme Salon misafirlerimize hizmet vermektedir.

Rosa Fitness aktivite Bizim Otel konukları için ücretsiz olacaktır. Bizim özellikle onunla Masaj Odası tasarlanmış egzotik kokuları size masaj vücudunuzun enerji için geniş bir seçim sunacaktır's ...

İş Merkezi

Pera Rose Hotel Business Center PC, Tarayıcı, Faks ve Yazıcı ile mümkün olduğunca rahat kendi ofis istiyorsunuz hissediyorum yapmanızı sağlayacaktır ...


Toplantı Salonu

Toplantı alanı her teknolojisi yüksek internet erişimi, Projektör, DVD, TV, vb .. edinilebilir size verecektir

Biz Dünya standartlarında hizmet etkinlikleri İş ve Sosyal karşılamak için hazırlanır.


İletişim

Tel.: +90 212 243 1500
Fax: +90 212 243 1501
Adres:Meşrutiyet Caddesi No 87 Tepebaşı Beyoğlu 34430 İstanbul Türkiye

  • Taksim Pera Rose Otel için tıklayın
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi