Pam Thermal Otel Pamukkale Denizli Otelleri | uygun oteller
uygun oteller: Pam Thermal Otel Pamukkale Denizli Otelleri

8 Şubat 2010 Pazartesi

Pam Thermal Otel Pamukkale Denizli Otelleri


Otel

Pam Termal Otel, Türkiye'nin batısında Denizli ilinin Pamukkale Karahayıt bölgesinde ormanla kaplı dağların eteğinde yer alır. Pamukkale'nin beyaz travertenlerine karşılık, Karahayıt bölgemiz kırmızı suyu ile ünlüdür. Tesisimizin içinden çıkan termal kaynak, oluşturduğu çok güzel kırmızı travertenler ve termal havuzlar herkesi hayran bırakır.
Otelimize geldiğinizde sizi güler yüzlü resepsiyon personelimiz karşılar. Lobi, lobi bar, televizyon salonu, idari bölümler ve marketin bulunduğu giriş katımızın her köşesinden ayrı bir keyif alırsınız.


Odalar

Tesisimizin bütün odaları zevkle döşenmiştir. Termal jakuzili ve buhar banyolu 2 kral süitimiz vardır. Ayrıca, termal jakuzi keyfini kendi odanızda yaşayabileceğiniz 16 adet süitimiz bulunmaktadır.
218 adet standart odamızda sabahları kuş sesleriyle uyanırsınız. İster ormanlık alana bakan arka odalarımızda, isterseniz yemyeşil bahçemize veya havuza bakan ön odalarımızda ayrı bir keyifle dinlenebilirsiniz.
Orta alanda bulunan yüzme havuzumuz, her mevsim yüzmeye açıktır. Havuzun çevresinde yaklaşık 500 kişilik oturma ve banket grubuyla bir havuz bar yer alır.


Kırmızı Su

Pam Termal Otel'in, 58 santigrat derece sıcaklıktaki termal sularından bütün yıl boyunca yararlanabilirsiniz. Doğal olarak oluşan termal çamurlar, tedavi ve güzellik amacıyla yüzyıllardan beri kullanılmaktadır. Termo mineral özellikli bu şifalı sular magnezyum, kalsiyum, karbondioksit, sülfat ve bikarbonat karışımlarıyla birçok alanda tedavi için elverişlidir. Avrupa Kaplıcalar birliğine bağlı ve Sağlık Bakanlığı'ndan ruhsatlı olan tesisimizdeki termal suyumuz, hem banyo hem de içmece olarak kullanılır.
Termal banyolarımız ortopedik ve nörolojik rahatsızlıkların giderilmesinde, romatizmal hastalıklarda, çeşitli cilt hastalıklarıyla, hipertansiyon, varis ve hemoroit tedavisinde önemli yararlar sağlar. İçildiğinde ise, gastrit ve mide ülserinde, müzmin kabızlık ve safra kesesi yetersizliğinde, kas yorgunlukları ve kemik erimesinde başarılı sonuçlar verir.

Kür ve Tedavi

Kırmızı travertenlerin altında kür merkezimiz vardır. İçinde özel bir jakuzi de bulunan kapalı termal havuzumuzdan, gece veya gündüz, her mevsimde ve özellikle kış günlerinde büyük keyif alırsınız.
Kür merkezimizin girişinde buhar banyosu ve sauna yer alır. Geleneksel Türk hamamımız, termal su banyosu yanında köpük banyosu ve masajlar için özel bir fırsat oluşturur.
Kür merkezimiz her türlü sağlık ve güzellik ünitesine sahiptir. Uzmanlarımız tarafından uygulanan çamur banyosu, cilt, kemik ve sinir hastalıkları yanında sağlık ve güzellik amacıyla da kullanılmaktadır. Adele ve eklem ağrılarının yanısıra yılın yorgunluğunu atabilmek için özel masaj odalarımız vardır.
Aromaterapi, hidroterapi ve su içi egzersizleri için oluşturulan özel jakuzi odalarımız hem sağlık ve güzellik, hem de tedavi amaçlı olarak hizmet vermeye hazırdır. Fizyoterapi ünitemizde özellikle çeşitli eklem rahatsızlıkları için uzmanlarımız tarafından özel uygulamalar gerçekleştirilmektedir. Kür merkezimizdeki tedavi ve uygulamalar otel hekimlerinin gözetimi altında yapılmaktadır.


İletişim

Tel: 0 258 271 41 40
Fax: 0 258 271 40 97
Adres:Karahayıt Pamukkale Denizli

  • Pamukkale Pam Thermal Otel sitesi için tıklayın
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi