The Holiday Resort Didim Aydın Otelleri | uygun oteller
uygun oteller: The Holiday Resort Didim Aydın Otelleri

7 Şubat 2010 Pazar

The Holiday Resort Didim Aydın Otelleri






Otel

Ege'nin bir kıyı oteli olan Holiday Resort Hotel, Akbük Oteller Mevkiinde bulunmaktadır. İzmir Adnan Menderes Havaalanına 140 km Bodrum/Milas havaalanına 78 km uzaklıktadır. Denize sıfır ,kendi özel yüzer iskelesi ve özel plajıyla müşterilerine hizmet veriyor.

Aktiviteler

Holiday Resort, tamamen yenilenmiş Executive Lounge'u ile misafirlerini unutulmayacak bir Holiday Executive Kat tecrübesi yaşamaya davet ediyor. Katlarımızda, eşsiz deniz manzarası ile misafirlerine ferah ve şık bir ortamda çalışma, dinlenme ve
toplantılarını gerçekleştirme imkanı sunuyor.

Hızlı internet bağlantısı ile e-maillerinizi takip ederken, iş dünyasına yayın yapan TV kanallarına göz atabilir ve gün boyu ikramımız olan hafif aperatifler ve içecekler ile tatil keyfini Holiday Resort'ta yaşayabilirsiniz.

Sicak yaz günlerinin gözde mekanı....

Yaz günlerinde dinlenmek, yüzmek ve serinlemek için ideal adres! Büyük havuza sahip olan Holiday Resort Hotel, konuklarına şemsiye ve şezlong servislerinin yanı sıra, cafe-break saati snackbarı ile ayrıcalıklı bir hizmet sunuyor.

Holiday Resort sağlığına önem veren konukları için de bir çok olanağa sahip. tenis kortları, fitness center'ı ile hizmet veriyor. Ayrıca sauna, hamam ve masaj odaları da gün boyu rahatlamak isteyen konukları profesyonel bir ekiple ağırlıyor.

Akşam yemeğiniz damak tadınıza göre hazırlanmış restaurantımızda hazır beklemektedir. Restauranımız ailenizle bir araya gelebilmeniz veya bir toplantıya ev sahipliği yapabilmeniz için tasarlanmıştır. Bu mükemmel ambiyansı sakın kaçırmayın.

Gün boyunca yorulduktan sonra misafir odalarınıza çekilebilir, 24 saat oda servisimizden faydalanabilir, manzaralı bir balkonda gecenin keyfini çıkartabilirsiniz.


İletişim

Tel : 90.256.846 18 30 (5 Pbx) - 846 19 04 (10 Pbx)
Fax : 90.256.846 19 13
Address :Oteller Mevkii - Akbuk / Didim / TURKEY

  • Didim The Holiday Resort sitesi için tıklayın
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi