13 Mart 2010 Cumartesi

And Otel Sultanahmet İstanbul Otelleri






Otel

And Otel Sultanahmet'te 3 yıldızlı bir otel,Sultanahmet Camii'ne yürürek gidebileceğiniz bir mesafededir.3yıldızlı bir otel'den beklediklerinizin daha fazlasını sunuyoruz.Osmanlı ve Bizanslıların yaşadığı semt'te And Otel size bu duyguyu yakından görme imkanını sunuyor.Atatürk havaalanına 15 km uzaklıktadır.


Odalar

İstanbul'un Muhteşem manzarasına sahip olan And Otel,7 kat ve 45 odası ile hizmet vermektedir.Osmanlı ve Bizans resimleriyle süslenmiş duvarları,Konforlu yataklarıyla kendi evinizi aratmayacak özelliğe sahiptir.Odalardaki özellikler:direk telefon, müzik yayını, minibar, kasa, internet bağlantısı, uydu tv, klima, duş, wc, saç kurutma makinası, banyoda telefon olarak dizayn edilmiştir.


Restorant

Türk ve Uluslararası şeçmece zengin menüsüyle, Haliç, Boğaziçi, Sultanahmet Camii ve Marmara denizi eşliğinde Damak tadınıza uygun bir yemek yeme imkanını sunuyor.Otelimizdeki imkanlar:kahvaltı salonu, kafeterya, lobi bar, snack bar, 1 alakart restoranıyla konuklarımızı en iyi şekilde ağırlamaktan mutluluk duyarız.


İletişim

Tel: +90 (212) 512 02 07
Fax: +90 (212) 512 30 25

Adres:Yerebatan Cad. Cami Cikmazi No:36-40 34410 Sultanahmet Istanbul - TURKEY

  • Sultanahmet And Otel sitesi için tıklayın
  • 12 Mart 2010 Cuma

    Best Western St Sophia Otel Sultanahmet İstanbul Otelleri



    Otel

    Western St Sophia Otel, Ayasofya'ya yakın mesafede konuklarımızın hizmetine Sultanahmet'in eşsiz manzarasını sunuyor.Balkonda kahvenizi veya çayınızı yudumlarken Saint Sophia Müzesi, Topkapı Sarayı, Sultanahmet Camii'ni veya ulusal parkı izleyebilirsiniz.Atatürk Havaalanı 16 km Topkapı Sarayı'na 80 m mesafededir.


    Odalar

    Eşsiz Manzara görünümüyle ilgi çeken odalarımızda kendi evinizdeymiş gibi hissedebilirsiniz. St Sophia Otel , 27 oda, ve 2 suit odasıyla hizmet vermektedir.Ayasofya Müzesi, Topkapı Sarayı, Sultanahmet Camii, ya da milli park, odanızdan izleyebilirsiniz.


    Restorant

    Türk ve Uluslararası şeçmece menüsüyle eşsiz bir ortamda ziyafet sunuyoruz.




    İletişim

    Tel: +90-212-528 09 73-+90-212 528 09 74
    Fax: +90-212-511 54 91

    Adres:Alemdar Cad. No:2 Sultanahmet Istanbul Turkiye



    li>Sultanahmet Best Western St Sophia Otel için tıklayın

    11 Mart 2010 Perşembe

    Celal Sultan Otel Sultanahmet İstanbul Otelleri






    Otel

    Celal Sultan Butik Otel,Osmanlı ve Bizans İmparatorluğunun yaşadığı semt'te tüm eserleriyle ve mimari yapısıyla ilginizi çekecek güzellikleri sunmaktadır.Tamamı Osmanlı ve Bizans imparatorluğu sitiliyle dizayn ve dekore edilmiş şirin butik otelde konuklarımızı ağırlıyoruz.Tarihi ve Mimari yapısıyla göz kamaştıran Sultanahmet,Müsafirlerimize Sultanahmet Camii, Aya Sofya Müzesi,Topkapi Sarayı,
    Hipodrome,Yerebatan Sarnıcı,Kapalı Çarşı,Mısır Çarsısı gibi yerleri daha yakından görme imkanı sunuyor. Atatürk Havaalanı 18 km mesafede bulunmaktadır.


    Odalar


    Odalarımız müsafirlerimizin rahat edebileceği şekilde dekore edilmiş olup,2 süit 22 superior ve 31 standart toplam 55 odasıyla hizmet vermektedir.Tüm odalarda, Direkt Telefon,minibar,uydu Tv,saç kurutma makinası,banyo ve Wc,internet 24 saat oda servisiyle tüm gün hizmetinizdedir.


    Restorant


    Türk ve Uluslararası Mutfaklarından özenle şeçilmiş zengin menüsüyle teras restorantında ve kapalı yerde vazgeçilmez eşsiz manzarasında yemek yiyebilme imaknını sunuyor.Ayrıca Lobi Bar'da Sevdiklerinizle muhabbet eşliğinde içeceklerinizi keyifle yudumlayabilirsiniz.

    Hizmetler

    Oteldeki hizmetler,Merkezi klima ve ısıtma, internet, resepsiyonda kasa, 24 saat oda servisi, jeneratör, ücretsiz otopark, evcil hayvan kabul edilir.Farklı boyutlardada toplantı salonlarımız mevcuttur.


    İletişim

    Tel:+90 (212) 520 93 23 - +90 (212) 520 93 24
    Fax:+90 (212) 522 97 24

    Adres:Yerebatan Caddesi Salkımsöğüt Sokak No: 16 Sultanahmet 34410 İstanbul Türkiye

  • Sultanahmet Celal Sultan Otel sitesi için tıklayın
  • Erguvan Otel Sultanahmet İstanbul Otelleri



    Otel

    En Gözde Butik otellerden biri olan Erguvan Otel,Osmanlı ve Bizans Yapısıyla şirin güzel otel konuklarımıza en iyi şekilde ev sahibliği yapmaktan mutluluk duyarız.Ayasofya, Sultanahmet Camii, Kapalı Çarşı gibi yerlere yakın mesafededir.Atatürk Havalimanı otel'e 15 dakikadır.


    Odalar

    Otel Erguvan en kaliteli eşyalardan kullanılmış olup toprak rengiyle dizayn ve dekore edilmiştir.Sağlığınız için sigara içilmeyen odalarımız mevcuttur.Duvarlarda Eski osmanlı ve bizans dönemine ait fotoğraflarla kaplıdır.Odalardaki özellikler:küvet,Telefon ve 24 saat oda hizmetiyle konuklarımızı ağırlamaktadır.




    Restorant


    Sultanahmet manzarasıyla büyüleyen Teras Açık büfe olup Türk mutfaklarından şeçme zengin menüsüyle hizmet ederken cafe barında el yapımı reçeller,kekleriyle servis vermektedir.Öğle ve Akşam yemeğini Sultanahmet,Marmara Denizi ve Hipodrum Manzarasıyla güzel bir ortamda keyifle yemeğiniz yiyebilme imaknını sunuyor.


    Hizmetler

    Erguvan Otel'de; resepsiyon hizmetleri, oda servisi, internet, kasa, businnes center hizmet olanakları bulunur. Oda servisi, havaalanı servisi, döviz alım satım, kiralık araba, tur danışma, faks/fotokopi, bilet servisiyle müsafirlerimizin tüm olanaklarını ve hizmetini yerine getirmektedir.


    İletişim



    Tel : +90 212 4582784
    Fax : +90 212 4582788

    Adres:Aksakal Cad. No : 3 Sultanahmet Istanbul Turkey

  • Sultanahmet Erguvan Otel sitesi için tıklayın
  • 10 Mart 2010 Çarşamba

    Sarı Konak Otel Sultanahmet İstanbul Otelleri










    Otel

    Sarı Konak Otel,İstanbul'un Osmanlı ve Bizanslı yapılarıyla bilenen Sultanahmet,merkezinde yer alan otelimiz en iyi şekilde konuklarımızı ağırlamaktan mutluluk duyar. İstanbul Otel Sarı Konak; Atatürk havalimanına 20 km mesafede bulunmaktadır.


    Odalar

    Sarı Konak Otel'de Cumbalı iki delüks oda,2 Adet tek kişilik yatak,çift kişilik yataklarımız bulunmaktadır.Odalarımızın hepsinde banyo ve küvet mevcuttur.24 saat sıcak su,direkt telefon, saç kurutma makinası,Klima,uydu Tv,minibar,kasa ve 24 saat hizmetiyle konuklarımızı en iyi şekilde ağırlamaktan mutluluk duyarız.


    Restorant

    Türk müsafir perverliğimizle türk mutfağından zengin menüsüyle Teras'ta Marmara denizi ve Sultanahmet camii, Manzarasıyla temiz havasıyla günün yorgunluğunu üzerinizden atarken,Alkollü alkolsüz içeceklerinizi keyifle yudumlayabilirsiniz.


    Hizmetler

    Sarı Konak Otel, Tüm isteklerinizi yerine getirmektedir.internet ulaşımı sayesinde misafirlerimiz e-mail aracılığı ile dostları ve aileleri ile bağlantı kurabilirler. Ön büroda 7 gün 24 saat tüm temel dövizleri bozdurabilir, rehberlik hizmetleri, çamaşır hizmetimizden yararlanabilirsiniz.


    İletişim



    Tel +90(212)638 62 58
    Fax +90(212)517 86 35

    Adres:Mimar Mehmet Aga Cad No:42 - 46 34122 Sultanahmet - Istanbul - Turkey





  • Sultanahmet Sarı Konak Otel sitesi için tıklayın
  • 9 Mart 2010 Salı

    Otel Ocean’s 7 Sultanahmet İstanbul Otelleri




    Otel

    Sultanahmet'in merkezinde olan Otel Ocean’s 7 ,adını 7 kardeşten alıyor.Otel'in dışı antika oymayla işlidir,merkeze yakındır.Teras Cafe’si mükemmel bir manzara sahip olup, SultanAhmet Camii ve boğazın gün doğumu ve batışı izlenebilir.Marmara denizine 5 dk uzaklıktadır.Otel Ocean’s 7 ,Sultanahmet Camii,Aya Soyfa, Yerebatan Sarayı,Tarih Müzesi,Arkeoloji Müzesi,Topkapı Sarayı, Türk ve İslam Sanatları müzesi,Mozaik Müzesi,Halı ve Kilim Müzesi ve Hipodroma yürüyüş mesafesindedir.


    Odalar

    Otelimizde, 3 aile suiti, 4 Çift ve 2 tekli olmak üzere 9 odası vardır. Otelimiz güler yüzlü çalışan personeliyle odaların temizliği ve düzeni gayet ön plandadır.Odalarımız,Direkt Telefon,Klima ,Uydu Televizyon ,Modern aletlerle Hijyene Edilmiş, banyo ve televizyon,Banyoda kurulu ayna ve komidin ,24 Saat sıcak su ,Lüks yataklarıyla bütün müsafirlerimizi en iyi şekilde 24 saat oda hizmetiyle ağırlamaktadır.


    Restorant

    Türk ve Dünya Mutfaklarından özenle şeçilen zengin menüsüyle Terasta gün doğuşunu ve gün batımını izleyerek keyifle yemeğinizi yiyebilirsiniz.


    İletişim



    Tel: +90 212 458 66 69 / 212 458 66 64
    Fax: +90 212 458 68 67

    Adres:Cankurtaran Mh. Amiral Tafdil Sk. No: 18/1 Sultanahmet İstanbul Türkiye

  • Sultanahmet Otel Ocean’s 7 sitesi için tıklayın
  • Cem Sultan Otel Sultanahmet İstanbul Otelleri


    Otel

    Sultanahmet Tarihi ve kültürüyle Türkiye'nin en gözde yerlerinden biridir.Osmanlı ve Bizanslıları ağırlayan Sultanahmet mimari yapılarıyla donatılmış bir yerdir.Cem Sultan Otel,Sultanahmet'te hizmet vermektedir.Terastan İstanbul'un bütün güzelliklerini ayağınızın altından kuş bakışı izleyebilirsiniz.internet ve 24 saat oda hizmeti mevcuttur.


    Odalar

    1 ve üç kişilik oda, 6 çift kişilik delux oda, toplam 15 odadan oluşmakta olup, 3 banyolu ve 3 banyosuz oda bulunmaktadır.Odalarımızın bazıları deniz manzaralıdır.



    Standart Çift Kişilik Oda

    Ekonomik Tek Kişilik Oda

    Ekonomik İki kişilik oda

    Standart Twin Oda

    Deniz Manzaralı Oda

    Dormitori oda 9 yatak karışık



    Restorant

    Türk geleneksel yemekleriyle damak tadınıza uygun zengin menüsüyle Teras restorant ve kafeterya ile hizmet vermekteyiz.Açık havada teras restorant'ta ızgara aperatif alkollu alkolsüz içeceklerimiz bulunuyor.


    İletişim

    Tel 0090 212 516 50 41
    Fax 0090 212 517 65 76


    Adres:Kutlugun Sokak No: 28 34400 Sultanahmet İstanbul Türkiye



    Moonlight Pension Otel Sultanahmet İstanbul Pansiyonları





    Otel

    Eski şehir'de temiz güzel ve hijyenik bir ortamda Türk müsafir perverliğiyle kucak açan Moonlight Pension Otel, güzel şirin bir pansiyondur.Fiyatlarımız oldukça ucuzdur.

    Odalar

    Moonlight Pension Otel'de, Tek kişilik, çift kişilik, üç kişilik odalar bulunmaktadır.Tüm odalarda Merkezi Isıtma,24-Saat Sıcak Su,Banyo,İnternet Erişimi,Telefon,Kablolu Tv ve 24 saat oda hizmetini sunuyor.


    Restorant

    Teras restorantımız türk yemeklerinden oluşmaktadır.Açık havada Sultanahmet'in eşsiz manzarasıyla iç içe yemek yibeilme imkanını sunuyor.Ayrıca restorantımızda bir yandan ymeğiniz yerken biryandanda Sultanahmet Camii, Aya Sofya Müzesi, Topkapı Sarayı ve Arkeoloji Müzesini izleyebilirsiniz.

    Hizmetler

    Konuklarımızı en iyi şekilde ağırlayabilmek için tüm hizmetlerimizi sunuyoruz.


    Çift Kişilik Oda
    Üç Kişilik Oda
    Rooftop Cafe
    24-Saat Sıcak Su
    Tüm odalarda Merkezi Isıtma
    Temizlik Banyo
    Ücretsiz Bagaj Muhafazası için
    Özgür Güvenli Değerli için
    Çamaşırhane
    Airport Shuttle
    İnternet Erişimi
    Telefon ve Faks Hizmeti
    Kablolu Tv


    İletişim

    Tel: +90 -212-518 85 36 / 517 54 29
    Fax: +90-212-516 24 80

    Adres:Akbiyik Cad. No: 87 34400 Sultanahmet İstanbul Türkiye

  • Sultanahmet Moonlight Pension Otel sitesi için tıklayın
  • Sultanahmet Palace Otel Sultanahmet İstanbul Otelleri



    Otel

    1972'den beri İstanbul'un eski semtlerinden biri olan Sultanahmet'te hizmet veren Sultanahmet Otel,sıcak bir karşılamayla müsafirlerini ağırlıyor.Sultanahmet Otel sultanahmet camii'nin tam kalbinde bi yerde ,nşa edilmiştir.Sultanahmet Otel'e Atatürk havalimanı 16 km. mesafededir.


    Odalar

    Odalar, Osmanlı tarihinin estetik güzelliğiyle yapılmıştır.Odalar balkonlu ve güneşin doğusunu görebilecek şekilde dizayn dekore edilmiştir.4 Deluxe oda doğrudan sultanahmet camii manzaralı diğer 5 deluxe oda ise balkonlu ve Marmara denizini görmektedir.Odalardaki özellikler şunlardır:özel türk hamamı(bazıları küvetli), Uydu TV, Telefon, Minibar, Sıcak soğuk havalandırma, Duman alarmı, Saç kurutma makinesi bulunmaktadır. Ayrıca jenerator ve 24 saat oda servisimiz mevcuttur.


    Restorant

    Türk ve dünya menülerinden şeçmeleriyle Terrace restorant,sultanahmet camii,marmara denizi ve adalarını terasından izleyebilir ve damak tadınıza uygun yemekleriyle esşiz manzarasında keyifle yiyebilirsiniz.Ayrıca Snack serviside yapılmaktadır.Sultan restorant 80 kişilik kapasiteye sahiptir.


    İletişim

    Tel : (+90212)4580460
    Fax : (+90212)5186224

    Adres:Torun Sokak, No:19 34400 Sultanahmet İstanbul Türkiye

  • Sultanahmet Palace Otel sitesi için tıklayın
  • 7 Mart 2010 Pazar

    Daphne Otel Sultanahmet İstanbul Otelleri




    Otel

    İstanbul'un Tarihi zengin olan Sultanahmet'te Osmanlı ve bizans tarzıyla inşa edilen Daphne Otel, bir yanı Boğaz bir yani Sultanahmet camii'yi görmektedir.Daphne Otel, güzel şirin bir butik otel lisansına sahip olup tüm beklentilerinizin ötesinde bir mekan sunuyor.Sultanahmet. Ayasofya, Topkapı Sarayı, Kapalı Çarşı ve Sultanahmet Cami gibi mekanlara yürüme mesafesinde, Sultanahmet Meydanı'na 100 metre, Atatürk Havaalanı'na 18 km, trene ve deniz yoluna 9 dk mesafededir.


    Odalar

    Otel Daphne, Sarnıç tarzıyla dekore ve dizayn edilmiş olup bazı odalarıda güneşin doğusuyla bir gün sunuyor.14 standart oda,6 deluxe oda ve 24 oda servisiyle hizmet vermektedir.Türk müsafir perverliğiyle sıcak bir ortam sunuyor.


    Restorant

    Türk mutfağından geleneksel özel zengin menüleriyle deniz manzarası ve tarihi yapılar eşliğinde sabah kahvaltısından başlayabilirsiniz.akşam yemeğini teras restorantta eşsiz manzarasıyla temiz bir hava ile türk mutfağı tatlarını sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.

    Hizmetler

    Otel Daphne, Türk müsafir perverliğiyle müsafirlerini en iyi şekilde ağırlayabilmek için tüm hizmet seçeneklerini sunuyor.Klima, müzik yayını, internet bağlantısı, minibar, emanet kasası, 24 saat oda servisi, çamaşırhane, ütü servisi, tv odası, oyun köşesi, teras gibi imkanlar Daphne Otel'de tüm konuklara sunulmaktadır. Hem tatil hem iş toplantılarınızda yanınızda olan Daphne Otel'de kaldığınız sürece, tarihi geçmişe sahip bir bölgede yapacağınız toplantı ve konaklamalar, size güç verecektir.Lüks bir otel'den beklediklerinizin ötesini sunuyor.


    İletişim

    Tel: + 90 (212) 638 70 60
    Fax: + 90 (212) 638 70 64

    Adres:Binbirdirek Mh. Su Terazisi Sok. No: 10 Sultanahmet Istanbul Turkey


  • Sultanahmet Daphne Otel sitesi için tıklayın



  • About me

    Şarkı Sitesi