Otel Ocean’s 7 Sultanahmet İstanbul Otelleri | uygun oteller
uygun oteller: Otel Ocean’s 7 Sultanahmet İstanbul Otelleri

9 Mart 2010 Salı

Otel Ocean’s 7 Sultanahmet İstanbul Otelleri




Otel

Sultanahmet'in merkezinde olan Otel Ocean’s 7 ,adını 7 kardeşten alıyor.Otel'in dışı antika oymayla işlidir,merkeze yakındır.Teras Cafe’si mükemmel bir manzara sahip olup, SultanAhmet Camii ve boğazın gün doğumu ve batışı izlenebilir.Marmara denizine 5 dk uzaklıktadır.Otel Ocean’s 7 ,Sultanahmet Camii,Aya Soyfa, Yerebatan Sarayı,Tarih Müzesi,Arkeoloji Müzesi,Topkapı Sarayı, Türk ve İslam Sanatları müzesi,Mozaik Müzesi,Halı ve Kilim Müzesi ve Hipodroma yürüyüş mesafesindedir.


Odalar

Otelimizde, 3 aile suiti, 4 Çift ve 2 tekli olmak üzere 9 odası vardır. Otelimiz güler yüzlü çalışan personeliyle odaların temizliği ve düzeni gayet ön plandadır.Odalarımız,Direkt Telefon,Klima ,Uydu Televizyon ,Modern aletlerle Hijyene Edilmiş, banyo ve televizyon,Banyoda kurulu ayna ve komidin ,24 Saat sıcak su ,Lüks yataklarıyla bütün müsafirlerimizi en iyi şekilde 24 saat oda hizmetiyle ağırlamaktadır.


Restorant

Türk ve Dünya Mutfaklarından özenle şeçilen zengin menüsüyle Terasta gün doğuşunu ve gün batımını izleyerek keyifle yemeğinizi yiyebilirsiniz.


İletişim



Tel: +90 212 458 66 69 / 212 458 66 64
Fax: +90 212 458 68 67

Adres:Cankurtaran Mh. Amiral Tafdil Sk. No: 18/1 Sultanahmet İstanbul Türkiye

  • Sultanahmet Otel Ocean’s 7 sitesi için tıklayın
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi