Daphne Otel Sultanahmet İstanbul Otelleri | uygun oteller
uygun oteller: Daphne Otel Sultanahmet İstanbul Otelleri

7 Mart 2010 Pazar

Daphne Otel Sultanahmet İstanbul Otelleri




Otel

İstanbul'un Tarihi zengin olan Sultanahmet'te Osmanlı ve bizans tarzıyla inşa edilen Daphne Otel, bir yanı Boğaz bir yani Sultanahmet camii'yi görmektedir.Daphne Otel, güzel şirin bir butik otel lisansına sahip olup tüm beklentilerinizin ötesinde bir mekan sunuyor.Sultanahmet. Ayasofya, Topkapı Sarayı, Kapalı Çarşı ve Sultanahmet Cami gibi mekanlara yürüme mesafesinde, Sultanahmet Meydanı'na 100 metre, Atatürk Havaalanı'na 18 km, trene ve deniz yoluna 9 dk mesafededir.


Odalar

Otel Daphne, Sarnıç tarzıyla dekore ve dizayn edilmiş olup bazı odalarıda güneşin doğusuyla bir gün sunuyor.14 standart oda,6 deluxe oda ve 24 oda servisiyle hizmet vermektedir.Türk müsafir perverliğiyle sıcak bir ortam sunuyor.


Restorant

Türk mutfağından geleneksel özel zengin menüleriyle deniz manzarası ve tarihi yapılar eşliğinde sabah kahvaltısından başlayabilirsiniz.akşam yemeğini teras restorantta eşsiz manzarasıyla temiz bir hava ile türk mutfağı tatlarını sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.

Hizmetler

Otel Daphne, Türk müsafir perverliğiyle müsafirlerini en iyi şekilde ağırlayabilmek için tüm hizmet seçeneklerini sunuyor.Klima, müzik yayını, internet bağlantısı, minibar, emanet kasası, 24 saat oda servisi, çamaşırhane, ütü servisi, tv odası, oyun köşesi, teras gibi imkanlar Daphne Otel'de tüm konuklara sunulmaktadır. Hem tatil hem iş toplantılarınızda yanınızda olan Daphne Otel'de kaldığınız sürece, tarihi geçmişe sahip bir bölgede yapacağınız toplantı ve konaklamalar, size güç verecektir.Lüks bir otel'den beklediklerinizin ötesini sunuyor.


İletişim

Tel: + 90 (212) 638 70 60
Fax: + 90 (212) 638 70 64

Adres:Binbirdirek Mh. Su Terazisi Sok. No: 10 Sultanahmet Istanbul Turkey


  • Sultanahmet Daphne Otel sitesi için tıklayın



  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi