Erguvan Otel Sultanahmet İstanbul Otelleri | uygun oteller
uygun oteller: Erguvan Otel Sultanahmet İstanbul Otelleri

11 Mart 2010 Perşembe

Erguvan Otel Sultanahmet İstanbul Otelleri



Otel

En Gözde Butik otellerden biri olan Erguvan Otel,Osmanlı ve Bizans Yapısıyla şirin güzel otel konuklarımıza en iyi şekilde ev sahibliği yapmaktan mutluluk duyarız.Ayasofya, Sultanahmet Camii, Kapalı Çarşı gibi yerlere yakın mesafededir.Atatürk Havalimanı otel'e 15 dakikadır.


Odalar

Otel Erguvan en kaliteli eşyalardan kullanılmış olup toprak rengiyle dizayn ve dekore edilmiştir.Sağlığınız için sigara içilmeyen odalarımız mevcuttur.Duvarlarda Eski osmanlı ve bizans dönemine ait fotoğraflarla kaplıdır.Odalardaki özellikler:küvet,Telefon ve 24 saat oda hizmetiyle konuklarımızı ağırlamaktadır.




Restorant


Sultanahmet manzarasıyla büyüleyen Teras Açık büfe olup Türk mutfaklarından şeçme zengin menüsüyle hizmet ederken cafe barında el yapımı reçeller,kekleriyle servis vermektedir.Öğle ve Akşam yemeğini Sultanahmet,Marmara Denizi ve Hipodrum Manzarasıyla güzel bir ortamda keyifle yemeğiniz yiyebilme imaknını sunuyor.


Hizmetler

Erguvan Otel'de; resepsiyon hizmetleri, oda servisi, internet, kasa, businnes center hizmet olanakları bulunur. Oda servisi, havaalanı servisi, döviz alım satım, kiralık araba, tur danışma, faks/fotokopi, bilet servisiyle müsafirlerimizin tüm olanaklarını ve hizmetini yerine getirmektedir.


İletişim



Tel : +90 212 4582784
Fax : +90 212 4582788

Adres:Aksakal Cad. No : 3 Sultanahmet Istanbul Turkey

  • Sultanahmet Erguvan Otel sitesi için tıklayın
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi