22 Mayıs 2010 Cumartesi

Turist Otel Kapadokya Nevşehir Otelleri


Göreme Nevşehir’de yer alan CAPPADOCIA TOURIST HOTEL bölgedeki açık hava müzesiyle iç içe olup doğal dokuya zarar vermeden, gerek mimarisi gerekse peyzajıyla çevreye tamamen uyumlu olarak inşa edilmiş. Toplam 27.500 metre kare arsa üzerine kurulu olan CAPPADOCIA TOURIST HOTEL 6080 metre kare kapalı alandan oluşmakta. Kapısından girer girmez misafirlerini sakin ama şık bir atmosferde karşılıyor .

CAPPADOCIA TOURIST HOTEL yerli ve yabancı konukları için açıldığından bu yana kaliteli servis anlayışıyla ön plana çıkmakta. İç Anadolu’nun pastel renklerinin üstünde gökyüzününde balon keyfi yapanları, peribacalarını, vadileri, dünyanın ilk kiliselerinin bulunduğu tepeleri izlemek için düşünülmüş sofalı bir teras var burada.

CAPPADOCIA TOURIST HOTEL’ de beklentilerinizin ötesinde, pek çok hoş sürprizle karşılaşmanız mümkün. Develerin üzerinde gezginler, iğdelikler arasına serpiştirilmiş üzüm bağları, çok büyük ve yemyeşil bahçe içinde büyük havuzu, hemen yanıbaşında çocukların yüzme havuzu ve otel konuklarının büyük keyif aldığı Şarapevi ile CAPPADOCIA TOURIST HOTEL tam bir tatil oteli. Türk Hamamı’nda masözlerin yaptığı egzotik yağlar ve aroma kokuları arasında uyguladığı sultan masajlarıyla kendinizi yeniden keşfediyorsunuz.


Odalar

CAPPADOCIA TOURIST HOTEL kapıdan girdiğiniz andan itibaren güler yüzlü personeliyle sizleri evinizde hissetirecek huzurlu bir tatil geçirmenizi sağlayacaktır.

Ana binada bulunanan konaklama birimlerinde (1 kral dairesi, 9 suit, 1 engelli odası ile 53 standart odadan oluşan) her türlü konfor sizin için düşünülmüştür.

CAPPADOCIA TOURIST HOTEL bahçesinde yer alan Peri Bacaları’nın arasına serpiştirilmiş olan 15 adet konforlu apartlara yapacağınız kısa yolculuklarla , kendinizi sanki tarihin derinliklerinde yolculuk ediyormuş gibi hissedeceksiniz.

Burada doğayla iç içe olan, villalarımız da arzu ettiğiniz, V.I.P. hizmetini alabileceksiniz.



Restaurant

Bölge ve Dünya mutfaklarının eşsiz lezzetlerini bulabileceğiniz iki adet restaurant mevcuttur. Dome Main Restaurant 185 kişilik kapalı bölüm, 500 kişilik açık bölümden oluşmaktadır.
Kahvaltı (açık büfe): 07.00 – 10.00 Dome Main Restaurant
Akşam Yemeği (açık büfe): 19.00 – 21.30 Dome Main Restaurant
Restaurant (’la carte): 19.00 – 22.00 Grapes Restaurant( Rezervasyonlu Extra



Aktiviteler

Aktiviteler:
Masa tenisi, air hokey, langırt, satranç, tavla, okey, kart oyunları, çocuk oyun salonu, business center, okuma bölümü, cocuk kulübü ile otelimiz hizmetinizdedir.

Sağlıklı Yaşam Merkezi:
Fitness center, sauna, hamam, jakuzi, masaj hizmetleri ile tüm yorgunluğunuzu ve stresinizi atabilirsiniz.

Diğer Hizmetler:
Araba kiralama, faks, telefon, fotokopi, istek üzerine doktor, döviz bozdurma, çamaşır yıkama, 24 saat oda servisi, internet cafe, açık otopark, havaalanı transfer, atv safari, motor safari, trekking, balon turu, at turu, bisiklet, motosiklet, spor sahası, yöre gezisi hizmetleri için resepsiyondan bilgi alabilirsiniz.

Spor Kulüpleri için:
75m X 90m ebatlarında doğal çim futbol sahası mevcuttur.



İletişim

Tel: + 90 384 271 24 30 Pbx(3 Hat)
fax: + 90 384 271 20 11, + 90 384 271 24 32

Adres: Açık Hava Müzesi yolu üzeri , Göreme – Nevşehir Türkiye

  • Kapadokya Turist Otel sitesi için tıklayın
  • 20 Mayıs 2010 Perşembe

    Sinasos Gül Konakları Otel Kapadokya






    Gül Konaklan 19. yüzyılın ortalarına doğru bölgenin taşından ve kaya oyularak 4000 m2lik bir alana inşa edilen iki Rum evinden oluşmaktadır. Konaklarımızın renovasyonu Eylül 1998'de başlayıp Haziran 2002'de tamamlanmış olup yapılan renovasyonda binanın özgün mimari karakterinin bozulmamasına özen gösterilmiş ve bütün odalarımız farklı dekore edilip gerçekliği hayal gücünüzü zorlayacak tarzda hazırlanmıştır.


    Odalar

    Gül Konaklarında Konuklarımız için 19 odamız bulunmaktadır. Odalardan 7'si ilk konakta yer alırken, 12 tanesi de ikinci konağımızda bulunmaktadır.

    Odaların dağılımı;
    4 Kemer Tavanlı Oda (Birinci Konak)
    3 Ahşap Tavanlı Oda (Birinci Konak)
    1 King Suit - Balkonlu (İkinci Konak)
    1 Kaya Suit (İkinci Konak)
    1 Kemer Tavanlı Suit
    3 Kaya Oda (İkinci Konak)
    6 Kemer Tavanlı Oda (İkinci Konak)

    Tüm odalarımız farklı tarzlarda, farklı zevklere göre dekore edilmiş olmasına rağmen, konaklara yansıyan Osmanlı-Rum sentezinin etkisi hissedilmektedir. Gelen konuklarımız taş işçiliğinin en güzel örneklerini görürken, yüzyıllar öncesine dayanan mimari süsleme sanatının yansımaları kapılar ve pencereler dikkat çekmektedir.


    Aktiviteler

    Gül Konaklarında tüm konuklarımız Osmanlı-Rum tarzıyla dekore edilmiş, konforlu odalarında bütün bir yılın yorgunluğunu atarken konaklarımız içinde sunulan çeşitli aktivitelere de katılabilirler. Kapadokya'ya yapacağınız ziyareti unutulmaz bir anıya dönüştürmek için Gül Konakları bünyesinde sunulan aktivitelerden bazıları;

    HAMAM
    Odalarınızda bulunan küvet ve duş haricinde yıllar öncesinden kalan bir geleneği hatırlamak için ikinci konağımızda bulunan Hamamımızı deneyebilirsiniz. Özellikle İstanbul, Ankara, İzmir gibi metropollerden gelen konuklarmızın Hamam zevkini tekrar yaşamaktan mutluluk duyacağına inanıyoruz.

    TANDIR
    Ünü Anadolu'yu aşıp adeta türk mutfağının temsilcisi haline gelen Tandırda Kurufasülye Gül Konaklarının spesiyalidir. Özenle dekore edilmiş Atina ve Selanik salonlarmızda, geçmişin ve anadolunun unutulmaya yüz tutan lezzetini yeniden canlandıran "Vip Mönüleri" mizde özlediğiniz tadları bulacaksınız.

    GÜL KÖŞKÜ
    Ön bahçenin ortasında, güllerin içinden yükselen Gül Köşkü, doğayla baş başa kalmanın tüm güzelliklerini sunarken dış dünyayla bağlantınızı da dijital uydu sistemli televizyonla koparmayacaksınız. Lobby olarak da hizmet veren köşkümüzde türk kahvesi veya özel koleksiyonlardan seçilen Kapadokya şarapları eşliğinde uzayan sohbetlerin tadını ise asla unutamayacsınız.

    KÜTÜPHANE
    Kapadokya hakkındaki tüm kitapların bulunduğu zengin kütüphanemizde, çeşitli dillerde yayınlanmış kültür, tarih, mimari ve arkeoloji konulu eserleri okuyarak tatilinizden aldığınız zevki bir kat daha artırmak da sizin elinizde olacak. Özellikle 1900'lerin başlarında yayınlanan eserlere hayran kalacaksınız.

    ŞIRAHANE MÜZECİK
    Orijinal dokusuna hiç dokunulmadan küçük bir müze şekline dekore edilen Şırahane bölümümüzde, hem anadolunun en lezzetli üzümlerinin, en kaliteli şaraba dönüşürken geçirdiği evrimi izleyebilir hem de yöresel kültürün izlerini bulabilirsiniz.

    İletişim

    Tel: +90 (0) 384 353 5486
    Fax: +90 (0) 384 353 5487

    Adres: Sümer Sokak, No:1 Mustafapaşa, Ürgüp NEVŞEHİR Türkiye

  • Kapadokya Sinasos Gül Konakları Otel sitesi için tıklayın
  • 18 Mayıs 2010 Salı

    Dedeman Resort Otel Kapadokya Nevşehir Otelleri



    Doğanın usta elleriyle yonttuğu gizemli bir doğal müzedir Kapadokya.

    Gerçeküstü bir görüntü sergileyen peri bacaları, ilk Hristiyanlar'ın kayaları oyarak yaptıkları barınak ve kiliseleri, yeraltı kentleri, bahçeleri, bağları ve yöresel şaraplarıyla unutulmaz bir tat bırakır anılarda. Kapadokya ayrıca Türkiye'nin en önemli kongre merkezlerinden biridir.

    Odalar

    Toplam oda sayısı: 349
    Toplam yatak sayısı: 750
    Standart Oda sayısı: 314
    Süit sayısı: 32
    Kral Dairesi sayısı: 1
    Engelliler için özel oda sayısı: 2
    Oda manzarası: Dağ, bahçe, havuz manzaralı

    Farklı oda tiplerinin alanları:
    Süit Oda: 26 m2
    Standart Oda: 19 m2

    Odaların Genel Özellikleri:

    Direkt telefon
    Minibar
    Elektronik kasa
    Elektronik kapı kilit sistemi
    Oda servisi (24 saat)
    TV
    Uydu
    Pay TV
    Klima (Merkezi sistem)
    Saç kurutma makinesi
    Jakuzi
    Makyaj aynası
    Duman Yangın dedektörü

    Restorant

    Pool Salonu: Dünya Mutfağı lezzetlerinin açık büfe olarak sunulduğu restoran 350 kişi kapasitelidir. 06:30 – 10:00, 19:00 – 22:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

    Erciyes Salonu: Dünya Mutfağı lezzetlerinin açık büfe olarak sunulduğu restoran 250 kişi kapasitelidir. 06:30 – 10:00, 19:00 – 22:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

    Panorama Restoran – Bar: 100 kişilik kapasiteye sahiptir, a la carte tarzı hizmet vermektedir.

    Cafe Bektaş: 08:00 – 24:00 saatleri arasında 65 kişilik kapasiteyle hizmet vermekte olan Cafe Bektaş’ta sıcak – soğuk içecekler ile aperatif tarzda yiyecekler bulunur.

    Panorama Bar: 17:00 – 24:00 saatleri arasında 30 kişilik kapasiteyle hizmet vermektedir. Yerli – yabancı tüm içkiler bulunmaktadır.

    Bektaş Bar: 17:00 – 24:00 saatleri arasında 40 kişilik kapasiteyle hizmet vermektedir. Yerli – yabancı tüm içkiler bulunmaktadır.

    Club Disco: 21:00 – 02:00 saatleri arasında 200 kişilik kapasiteyle hizmet vermektedir. Yerli – yabancı tüm içkiler bulunmaktadır.

    Wine House: 17:00 – 01:00 saatleri arasında 140 kişilik kapasiteyle hizmet vermektedir. Yöre şaraplarından örnekler sunulmaktadır.

    Servisler

    Açık ve kapalı yüzme havuzu, sağlık kulübü, fitness, sauna, masaj, solaryum, Türk Hamamı, mini çim futbol sahası, tenis, kuru temizleme, çamaşır, ütü, otopark, çocuk bakımı gibi hizmetler sunulmaktadır. Daha detaylı bilgi için aşağıdaki başlıklara tıklayınız.


    İletişim

    Tel: +90 (384) 213 9900
    Fax: +90 (384) 213 2158

    Adres:Ürgüp Yolu 2. km 50200 Nevşehir, Türkiye

  • Kapadokya Dedeman Resort Otel Kapadokya sitesi için tıklayın
  • Dinler Otel Kapadokya Nevşehir Otelleri


    Dinler Tatil Köyü Köyü bir dört yıldızlı Holiday. açıldı suit ve 3 oda 2004 ile kapasite 76 standart Dinler Holiday Village Nevşehir işçi dostu ile hizmet kalitesini 4 yıldızlı sunan yüksek olduğunu matuf ve ev sahipliği yapmaktadır. Lütfen ziyaret Hakkımızda sayfa Nevşehir - Tatil Köyü Dinler almak daha fazla bilgi hakkında.

    Odalar

    18 Saat Oda Servisi
    Black-out Perdeler
    Kalorifer
    Direkt Telefon Sistemi
    Çift Kilit ve Kapı Zinciri

    Elektronik Kasa
    Saç Kurutma makinası
    Bireysel Kontrollü Klima Sistemi
    Makyaj Masası ve Aynası

    Minibar
    Uydu
    Banyoda Telefon
    WC ve Duş Kabin


    Restorant

    Dinler Tatil Köyü - Nevşehir restoranlar bulunmaktadır 2. Ana restoran "Sarı Yeşil" restaurant bir Ala Carte. Sarı ve Yeşil kapasitesi 70 kişilik kişilik kapalı ve 150 açık. Sen. Müzik yapabiliriz senin popüler ve canlı klasik ile öğle ve akşam yemeği kısmen bahçe tasarlanmış ve zevkle luxuarously kuş singings veya tercih kapalı

    Sarı Yeşil da içecekler ithal ve yerli diğer Kapadokya teklifi en iyi şaraplarının.

    kapalı restoran var 180 kişilik kapasitesi ve yüzme havuzu bulunan yakın.

    öğle yemeği teklif Açık büfe kahvaltı, akşam yemeği ve ayrıca. Bizim beceri aşçılar Mutfağı hizmet ve Türk Avrupa en iyi seçenek sizi.

    lokantalar Ayrıca bu 2, sen Bar yapabilirsiniz Lobi ve ithal içecekler, yerel de bulmak en iyisi.



    Hizmetler

    18 saat oda servisi
    Açık otopark
    Kapalı Yüzme Havuzu
    Sözleşmeli Doktor
    Bagaj Odası
    Çocuk Yüzme Havuzu
    Bilardo, Masa Tenisi, Dart
    Masa Futbol
    İş Merkezi
    Çamaşırhane ve Kuru Temizleme Hizmetleri
    Ala Carte Restaurant (Sarı ve Yeşil)
    Oyun Parkları Çocuklar Açık 2
    Gazete? Stand
    in Lobby) (Internet Sistemi Kablosuz
    CCTV Güvenlik Sistemi
    Fitness Center

    Büyük Bahçe
    Mesaj Servisi
    Boutique
    Jeneratör
    24 saat güvenlik hizmeti
    TV Odası


    İletişim

    Adres: Nevşehir Ürgüp 2 km, 50100 Nevşehir Türkiye

    Tel:90 384 213 9968

    Fax:90 384 213 9969

  • Kapadokya Dinler Otel sitesi için tıklayın
  • About me

    Şarkı Sitesi