Sinasos Gül Konakları Otel Kapadokya | uygun oteller
uygun oteller: Sinasos Gül Konakları Otel Kapadokya

20 Mayıs 2010 Perşembe

Sinasos Gül Konakları Otel Kapadokya






Gül Konaklan 19. yüzyılın ortalarına doğru bölgenin taşından ve kaya oyularak 4000 m2lik bir alana inşa edilen iki Rum evinden oluşmaktadır. Konaklarımızın renovasyonu Eylül 1998'de başlayıp Haziran 2002'de tamamlanmış olup yapılan renovasyonda binanın özgün mimari karakterinin bozulmamasına özen gösterilmiş ve bütün odalarımız farklı dekore edilip gerçekliği hayal gücünüzü zorlayacak tarzda hazırlanmıştır.


Odalar

Gül Konaklarında Konuklarımız için 19 odamız bulunmaktadır. Odalardan 7'si ilk konakta yer alırken, 12 tanesi de ikinci konağımızda bulunmaktadır.

Odaların dağılımı;
4 Kemer Tavanlı Oda (Birinci Konak)
3 Ahşap Tavanlı Oda (Birinci Konak)
1 King Suit - Balkonlu (İkinci Konak)
1 Kaya Suit (İkinci Konak)
1 Kemer Tavanlı Suit
3 Kaya Oda (İkinci Konak)
6 Kemer Tavanlı Oda (İkinci Konak)

Tüm odalarımız farklı tarzlarda, farklı zevklere göre dekore edilmiş olmasına rağmen, konaklara yansıyan Osmanlı-Rum sentezinin etkisi hissedilmektedir. Gelen konuklarımız taş işçiliğinin en güzel örneklerini görürken, yüzyıllar öncesine dayanan mimari süsleme sanatının yansımaları kapılar ve pencereler dikkat çekmektedir.


Aktiviteler

Gül Konaklarında tüm konuklarımız Osmanlı-Rum tarzıyla dekore edilmiş, konforlu odalarında bütün bir yılın yorgunluğunu atarken konaklarımız içinde sunulan çeşitli aktivitelere de katılabilirler. Kapadokya'ya yapacağınız ziyareti unutulmaz bir anıya dönüştürmek için Gül Konakları bünyesinde sunulan aktivitelerden bazıları;

HAMAM
Odalarınızda bulunan küvet ve duş haricinde yıllar öncesinden kalan bir geleneği hatırlamak için ikinci konağımızda bulunan Hamamımızı deneyebilirsiniz. Özellikle İstanbul, Ankara, İzmir gibi metropollerden gelen konuklarmızın Hamam zevkini tekrar yaşamaktan mutluluk duyacağına inanıyoruz.

TANDIR
Ünü Anadolu'yu aşıp adeta türk mutfağının temsilcisi haline gelen Tandırda Kurufasülye Gül Konaklarının spesiyalidir. Özenle dekore edilmiş Atina ve Selanik salonlarmızda, geçmişin ve anadolunun unutulmaya yüz tutan lezzetini yeniden canlandıran "Vip Mönüleri" mizde özlediğiniz tadları bulacaksınız.

GÜL KÖŞKÜ
Ön bahçenin ortasında, güllerin içinden yükselen Gül Köşkü, doğayla baş başa kalmanın tüm güzelliklerini sunarken dış dünyayla bağlantınızı da dijital uydu sistemli televizyonla koparmayacaksınız. Lobby olarak da hizmet veren köşkümüzde türk kahvesi veya özel koleksiyonlardan seçilen Kapadokya şarapları eşliğinde uzayan sohbetlerin tadını ise asla unutamayacsınız.

KÜTÜPHANE
Kapadokya hakkındaki tüm kitapların bulunduğu zengin kütüphanemizde, çeşitli dillerde yayınlanmış kültür, tarih, mimari ve arkeoloji konulu eserleri okuyarak tatilinizden aldığınız zevki bir kat daha artırmak da sizin elinizde olacak. Özellikle 1900'lerin başlarında yayınlanan eserlere hayran kalacaksınız.

ŞIRAHANE MÜZECİK
Orijinal dokusuna hiç dokunulmadan küçük bir müze şekline dekore edilen Şırahane bölümümüzde, hem anadolunun en lezzetli üzümlerinin, en kaliteli şaraba dönüşürken geçirdiği evrimi izleyebilir hem de yöresel kültürün izlerini bulabilirsiniz.

İletişim

Tel: +90 (0) 384 353 5486
Fax: +90 (0) 384 353 5487

Adres: Sümer Sokak, No:1 Mustafapaşa, Ürgüp NEVŞEHİR Türkiye

  • Kapadokya Sinasos Gül Konakları Otel sitesi için tıklayın
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi