Turist Otel Kapadokya Nevşehir Otelleri | uygun oteller
uygun oteller: Turist Otel Kapadokya Nevşehir Otelleri

22 Mayıs 2010 Cumartesi

Turist Otel Kapadokya Nevşehir Otelleri


Göreme Nevşehir’de yer alan CAPPADOCIA TOURIST HOTEL bölgedeki açık hava müzesiyle iç içe olup doğal dokuya zarar vermeden, gerek mimarisi gerekse peyzajıyla çevreye tamamen uyumlu olarak inşa edilmiş. Toplam 27.500 metre kare arsa üzerine kurulu olan CAPPADOCIA TOURIST HOTEL 6080 metre kare kapalı alandan oluşmakta. Kapısından girer girmez misafirlerini sakin ama şık bir atmosferde karşılıyor .

CAPPADOCIA TOURIST HOTEL yerli ve yabancı konukları için açıldığından bu yana kaliteli servis anlayışıyla ön plana çıkmakta. İç Anadolu’nun pastel renklerinin üstünde gökyüzününde balon keyfi yapanları, peribacalarını, vadileri, dünyanın ilk kiliselerinin bulunduğu tepeleri izlemek için düşünülmüş sofalı bir teras var burada.

CAPPADOCIA TOURIST HOTEL’ de beklentilerinizin ötesinde, pek çok hoş sürprizle karşılaşmanız mümkün. Develerin üzerinde gezginler, iğdelikler arasına serpiştirilmiş üzüm bağları, çok büyük ve yemyeşil bahçe içinde büyük havuzu, hemen yanıbaşında çocukların yüzme havuzu ve otel konuklarının büyük keyif aldığı Şarapevi ile CAPPADOCIA TOURIST HOTEL tam bir tatil oteli. Türk Hamamı’nda masözlerin yaptığı egzotik yağlar ve aroma kokuları arasında uyguladığı sultan masajlarıyla kendinizi yeniden keşfediyorsunuz.


Odalar

CAPPADOCIA TOURIST HOTEL kapıdan girdiğiniz andan itibaren güler yüzlü personeliyle sizleri evinizde hissetirecek huzurlu bir tatil geçirmenizi sağlayacaktır.

Ana binada bulunanan konaklama birimlerinde (1 kral dairesi, 9 suit, 1 engelli odası ile 53 standart odadan oluşan) her türlü konfor sizin için düşünülmüştür.

CAPPADOCIA TOURIST HOTEL bahçesinde yer alan Peri Bacaları’nın arasına serpiştirilmiş olan 15 adet konforlu apartlara yapacağınız kısa yolculuklarla , kendinizi sanki tarihin derinliklerinde yolculuk ediyormuş gibi hissedeceksiniz.

Burada doğayla iç içe olan, villalarımız da arzu ettiğiniz, V.I.P. hizmetini alabileceksiniz.



Restaurant

Bölge ve Dünya mutfaklarının eşsiz lezzetlerini bulabileceğiniz iki adet restaurant mevcuttur. Dome Main Restaurant 185 kişilik kapalı bölüm, 500 kişilik açık bölümden oluşmaktadır.
Kahvaltı (açık büfe): 07.00 – 10.00 Dome Main Restaurant
Akşam Yemeği (açık büfe): 19.00 – 21.30 Dome Main Restaurant
Restaurant (’la carte): 19.00 – 22.00 Grapes Restaurant( Rezervasyonlu Extra



Aktiviteler

Aktiviteler:
Masa tenisi, air hokey, langırt, satranç, tavla, okey, kart oyunları, çocuk oyun salonu, business center, okuma bölümü, cocuk kulübü ile otelimiz hizmetinizdedir.

Sağlıklı Yaşam Merkezi:
Fitness center, sauna, hamam, jakuzi, masaj hizmetleri ile tüm yorgunluğunuzu ve stresinizi atabilirsiniz.

Diğer Hizmetler:
Araba kiralama, faks, telefon, fotokopi, istek üzerine doktor, döviz bozdurma, çamaşır yıkama, 24 saat oda servisi, internet cafe, açık otopark, havaalanı transfer, atv safari, motor safari, trekking, balon turu, at turu, bisiklet, motosiklet, spor sahası, yöre gezisi hizmetleri için resepsiyondan bilgi alabilirsiniz.

Spor Kulüpleri için:
75m X 90m ebatlarında doğal çim futbol sahası mevcuttur.



İletişim

Tel: + 90 384 271 24 30 Pbx(3 Hat)
fax: + 90 384 271 20 11, + 90 384 271 24 32

Adres: Açık Hava Müzesi yolu üzeri , Göreme – Nevşehir Türkiye

  • Kapadokya Turist Otel sitesi için tıklayın
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi