11 Şubat 2010 Perşembe

Pera Rose Otel Taksim İstanbul Otelleri


Otel

İster İstanbul'da iş veya eğlence için vardır, Pera Rose Hotels odalar çağdaş iyi planlanmış ayarı ve konforu ile tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak. Tüm odalar, LCD TV ortopedik yatak, klima, direkt telefon sunuyor kablosuz ücretsiz yüksek hızlı internet, minibar. Leziz açık büfe kahvaltı ücretsiz sunulmaktadır.

Taksim Pera bölge Yüzyıllarca eski binalar, camiler, kiliseler, sinagoglar ile kaplıdır; gong ve birbirine karışık Azan bir kültür, alışveriş ve İstanbul'un eğlence merkezidir. Pera Rose Hotel Pera ocak sadece yer alır - Beyoğlu. Bir ulaşabilirsiniz the Galata Kulesi, Tünel,Metro İstasyonudakika içinde Otel (Tünel İstasyonu) için 30 metre ve Taksim Meydanı olduğunu. İstanbul'un önemli alışveriş alanı İstiklal caddenin yanındaki kapı. Çiçek Pazarı'nın, Nevizade Restoranlar alan hangi unutamayacakları lezzetler geniş çeşitleri sunacak. Eski şehir veya yarımadada yaklaşık 10 dakika sonra ulaşmış olabilir. Sultanahmet Bölgesi olarak Roma, Bizans ve Osmanlı kültürlerinin dan onun gizli güzellikleri ortaya çıkarmak için bekliyor. Topkapı Sarayı, Ayasofya, Yerebatan Sarnıcı, Sultanahmet Camii, Kapalı Çarşı ve daha birçok gibi ünlü dünya mirası burada.



Noktasından sen Lobi Pera Rose Hotel içine girerken, profesyonel bir şekilde ile samimi hizmet tutum hissetmeye başlayacaksınız. Onun lobi ile mükemmel planlama, harika bar, konaklamalar mükemmel yapar Camden Town Restoran, Rosa Fitness Merkezi, Türk Hamam, Dinlenme Lounge ve sauna görünümlü büyük.


Restorantlar

Bizim Restoran onun sıcacık atmosferi ile lobi yanında her akşam açık olacak bulunmaktadır. Camden Town Restaurant, geniş içki seçimi, Tex-Mex menüsü, Dünya Müzik & Friendly Çalışanlar ile hizmet verecek.

Fitness Merkezi

Pera Rose Fitness Merkezi it misafirlerimize hizmet vermektedir Hamamı, Sauna, Fitness Odası ve Dinlenme türk's Lounge.

Rosa Fitness aktivite otelimizde misafirlerimize ücretsiz olacaktır. Bizim Fitness Merkezi bir stressfully gün onunla özel olarak hazırlanan masaj odası sonra dinlenmek için egzotik kokuları size masaj Pera Rose Hotel İstanbul'da konaklamanız sırasında vücudunuzun enerji için geniş bir seçim sunacaktır edebilecektir.


Sauna Masaj

Stressfully bir gün sonra, bizim Fitness Merkezi'nde rahatla olabilir. Pera Rose Hotel Fitness Center içinden Masaj, Türk Hamamı, Sauna, Fitness Odası ve Dinlenme Salon misafirlerimize hizmet vermektedir.

Rosa Fitness aktivite Bizim Otel konukları için ücretsiz olacaktır. Bizim özellikle onunla Masaj Odası tasarlanmış egzotik kokuları size masaj vücudunuzun enerji için geniş bir seçim sunacaktır's ...

İş Merkezi

Pera Rose Hotel Business Center PC, Tarayıcı, Faks ve Yazıcı ile mümkün olduğunca rahat kendi ofis istiyorsunuz hissediyorum yapmanızı sağlayacaktır ...


Toplantı Salonu

Toplantı alanı her teknolojisi yüksek internet erişimi, Projektör, DVD, TV, vb .. edinilebilir size verecektir

Biz Dünya standartlarında hizmet etkinlikleri İş ve Sosyal karşılamak için hazırlanır.


İletişim

Tel.: +90 212 243 1500
Fax: +90 212 243 1501
Adres:Meşrutiyet Caddesi No 87 Tepebaşı Beyoğlu 34430 İstanbul Türkiye

  • Taksim Pera Rose Otel için tıklayın
  • 10 Şubat 2010 Çarşamba

    Point Otel Taksim İstanbul Otelleri



    Otel

    Point Hotel Taksim Taksim, Talimhane, dünya çapında popüler zincir oteller ortasında yer almaktadır.

    Point Hotel Taksim's kusursuz tasarımı ile 176 delux oda, 8 junior suit, 10 senior suit doğasında vardır. 194 oda, her 5 toplantı odası dışında da yeni inşa edilir. Üstün teknik altyapı ve 30 ve 260 metrekare arasında büyüklükleri, bizim

    Odalar

    Deluxe

    Bizim Deluxe oda, sen, sen İNTERAKTİF TV üzerinden içeriği seçebilirsiniz yüksek kaliteli televizyon izlenebilmesi için LCD TV kullanmak için, aynı zamanda yeni bir film veya bir DVD sık veya dinlendirici bir melodi dinlemek için izlemek için tercih edebilirsiniz CD.
    Bizim deluxe odalar Internet'e bağlıysa
    Bir 1Gbit bağlantısıyla. Size ve sörf dizüstü bilgisayar, ya da bir bilgisayar paketi yoktu

    Suitler

    Junior Suit

    Senior suit

    Executive Suites

    Zevkle ve ek kolaylıklar atanan tüm suit bu misafirler konuk odasının gizlilik iş yapmak isteyen, yanı sıra Leasure gezgin gizlilik ve konfor ekstra eleman arıyorsanız idealdir. Hangi yenilenmiş hissediyorum ve canlandı, bu geniş suit tüm son derece modern tasarım ile çağdaş olan mükemmel bir ortam. Olan ve İstanbul multidimentional kültürünü yansıtan uyum içinde


    Standart Oda

    Point Hotel Taksim sadece 2004 Ekim ayında 16 suit olmak üzere 193 lüks oda, ile kapılarını açtı. Kesinlikle oda ihtiyaçlarınıza göre çeşitli bulabilirsiniz.


    Restorantlar


    Point Hotel Taksim restoranında bakış açısı kahvaltı, öğle ve akşam yemeği ve Boğaz'ın eşsiz görünümü ile çevrilidir açıktır. Viewpoint restoran otelimizde güzel bir restoran olarak hizmet veren üst katta.

    Menüsü Executive Chef David Acemyan farklı lezzetlerini birleştirerek hazırlanan denemek için iyi bir seçimdir. Bizim bakış açısı restoranında muhteşem yemek olabilir.



    Toplantı Salonları


    Toplantı salonları büyük özenle kurumsal misafirler için hazırlanır. Biz iş toplantıları, eğitim çalışmaları, seminerler, düğünler ve partiler için hazır. Üstün teknik altyapı ve 30-260 metrekare arasında büyüklükleri, bizim toplantı salonu iş toplantıları, eğitim seminerleri ve konferanslar için idealdir. 4 Toplantı odası güneş ışığı amacıyla huzurlu bir çalışma ortamı sağlamak için almak için tasarlanmıştır.
    Biz toplantı odalarında ağırlamaktan mutluluk duyacağız ...


    İletişim

    Tel: +90 212 313 5000
    Fax: +90 212 313 5030
    Adres:Topçu Caddesi No.2 Taksim İstanbul Türkiye

  • Taksim Point Otel sitesi için tıklayın
  • The Central Palace Otel Taksim İstanbul Otelleri


    Otel

    Tarihin Geç Osmanlı tarzı, bugünün modern yaşam felsefesiyle birleşti ve İstanbul'da The Central Palace Otel'de yeniden şekillendi.
    Günün koşullarından kaynaklanan stres, yorgunluk ve sağlıksız yaşam şartlarını kapısının dışında bırakan The Central Palace, özgün tarzı ile sağlığınıza, huzurunuza ve mutluluğunuza ev sahipliği yapıyor.
    Sloganımız olan "hayalleriniz sadece The Central Palace'da gerçeğe dönüşür" en üst düzeyde kalitenin, kıyaslanamaz misafirperverliğin ve otelimizin her bölümünde yaşayacağınız şahsınıza özel ilginin birlikteliğini ifade etmektedir.


    Odalar

    Tüm odalarımızda bulunan internet bağlantısı ve çalışma masası sayesinde, işinizle ilgili çalışmalarınızı rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.

    Özel odalarımızda yer alan Kondisyon bisikleti ile odanızda spor yapabilir tüm banyolarımızda yer jakuzimizde masaj keyfini yaşayıp, günün stresini üzerinizden atabilirsiniz.

    Geç Osmanlı döneminin örnekleriyle süslenmiş tavanları altın kaplama varaklarla bezenmiş geniş ve ferah odalarımızda kendinizi huzurlu ve mutlu hissedecek ortopedik yataklarımızda mükemmel uykunuzdan hafif ve zinde uyanacaksınız.

    Executive

    Special

    Standart Oda


    Suitler

    Tüm odalarımızda bulunan internet bağlantısı ve çalışma masası sayesinde, işinizle ilgili çalışmalarınızı rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.

    Özel odalarımızda yer alan Kondisyon bisikleti ile odanızda spor yapabilir tüm banyolarımızda yer jakuzimizde masaj keyfini yaşayıp, günün stresini üzerinizden atabilirsiniz.

    Geç Osmanlı döneminin örnekleriyle süslenmiş tavanları altın kaplama varaklarla bezenmiş geniş ve ferah odalarımızda kendinizi huzurlu ve mutlu hissedecek ortopedik yataklarımızda mükemmel uykunuzdan hafif ve zinde uyanacaksınız.

    Wellness Center

    Dilerseniz Osmanlı motifleriyle işlenmiş Türk Hamamında özel bir banyo keyfi yaşayabilir, isterseniz saunada günün yorgunluğunu üzerinizden atabilirsiniz.

    Banyo öncesi kondisyon ve ağırlık çalışmaları yapabileceğiniz high-tech spor salonunda formunuzu koruyabilirsiniz.

    Toplantılar

    Toplantılarınızda ihtiyaç duyabileceğiniz barkovizyon, interaktif board, tepegöz, slayt projektor, flip chart, ihtiyacınıza göre dizayn edilebilecek mikrofon sistemleri ve diğer teknik ekipmanımızla, her şeyin yolunda gitmesi için yanınızda olacağız.


    İletişim

    Tel:+90(212)313 40 40
    Fax:+90(212)313 40 39
    Adres:Lamartin Caddesi 34437 no:18 Taksim İstanbul

  • Taksim The Central Palace Otel sitesi için tıklayın
  • Dora Otel Taksim İstanbul Otelleri


    Otel

    Dora Otel; İstanbul'un eğlence kültür ve turizm merkezi olarak bilinen Beyoğlu Taksim'de.
    Taksim meydanda merkezi konumu ile modern tarzda iç ve dış mimarisi ile sinemalara, tiyatrolara, magazalara, restoranlara, alesveriş merkezlerine yakinligi ile Dora Otel eglence olanaklari ile de kentin kalbinin attigi yerdedir. Dora Otel, eski ve yeni çizgileri bir arada bulunduran özgün mimarisi konforun ve ferahlığınifade bulduğu odaları ile; sizleri tarihi, kültürel ve eğlence şehrinde konuk etmeyi bekliyor.Dora otel - şehrin, yaşamsal tüm unsurları ile beraber tasarlanmış, şehir ile uyumlu, bütünleşikve de çok ileri bir geleceğe kadar sürdürülebilir konaklama hizmeti vermektir. Dora Otel-İstanbul'un merkezinde ve çevresinde yerel zenginlikleri tanımak, öğrenmek ve kimi aktivitelerle dahil olabilmek için seyahat eden turizm konuklarına ideal bir ortam ve atmosfer sunuyor. Galatasaray Lisesine Taksim Meydanı ,St Antuan Kilisesine,Çiçek Pasajına ve Atatürk Kultur Merkezine yurume mesafesindedir.


    Odalar

    Üstün hizmet anlayışıyla ve kendinizi evinizde hissettirecek şekilde dekore edilmiş olan 7 tane standart ve 1 tane Süit odanın her birinde modern merkezi ısıtma sistemi, müstakil sıcak-soğuk klima, saç kurutma makinesi, direkt telefon hattı,uydu TV ,Mini bar,yangın alarm sistemi, küvetli ve duşakabinli banyolar mevcut. Otelimizde kablosuz internet erişimi (wireless) mevcut. Direkt telefon sistemi ile ayrıca 24 saat boyunca hizmet veren oda servisimizde de ulaşabilirsiniz.


    İletişim

    Tel: 0212 243 35 53 - 243 35 65
    Fax: 243 35 52
    Taksim Atıf Yılmaz Caddesi Öğüt Sokak No: 11 Taksim Beyoğlu İstanbul

  • Taksim Dora Otel sitesi için tıklayın
  • 8 Şubat 2010 Pazartesi

    Richmond Pamukkale Spa Otel Pamukkale Denizli Otelleri


    Otel

    189 Standart Oda, 2 Kral Dairesi, 4 Corner Suite, 6 Standart Suite, 2 özürlü odası, toplam 206 oda.

    Richmond Hotel Pamukkale SPA burada dinlenmek için tüm yıl boyunca ziyaret edebilirsiniz bir otel, bir stres olsun kurtulmak ve yeni bir başlangıç hayat olun.

    Odalar

    Otelimiz 630 yatak kapasitesine sahiptir. Tüm odalarda uydu TV, klima, Direkt Telefon, Elektronik-Emanet Kasası, Mini bar, 3-kanal TV-radyo, Banyo küvetli, saç kurutma makinesi, Merkezi Havalandırma, duman dedektörü ve 220-V güç soketi ile döşenmiştir.


    Toplantı Salonları

    Farklı boyutlardaki oda teknik tamamen kendi ihtiyaçlarınıza toplantılar, kutlamalar ve diğer kuruluşlarla karşılamak üzere donatılmıştır. Burada modern tesisleri ve rakipsiz hizmet ağırlamaktan büyük mutluluk daha fazla olacaktır.

    İletişim


    Tel: +90 258 271 42 96 (10 Hat)
    Fax: +90 258 271 40 78
    Adres:Karahayıt Pamukkale 20290 Denizli Türkiye

  • Pamukkale Richmond Pamukkale SPA sitesi için tıklayın
  • Şamdan Thermal Otel Pamukkale Denizli Otelleri





    Otel

    Türkiyenin en önemli turizm merkezkerinden biri olan Pamukkale'nin oteller bölgesi Karahayıtta bulunan Şamdan Otel, 28 standart 6 suit oda olmak üzere toplam 34 odadır. 17 odasında termal su havuzu olmak üzere tüm odalarında termal su mevcuttur. Tüm odalarda split klima, TV, telefon bulunmaktadır. Otelimizde jakuzili yüzme havuzu, çocuk havuzu, termal havuz bar ve restaurant mevcuttur.

    Şamdan Hotel which is located in Karahayıt. The Hotel regian of one of the most important tourism centers of Türkiye in Pamukkale, consist of 28 standart rooms, 6 suit rooms, totally 34 rooms. 17 rooms with thermal water pool, All roos with thermal water, All rooms with spit climate, TV and a directline phone. We also have swimming pool whith Jacuzzi, children's pool, thermal pool, restaurant bar

    İletişim

    Tel: +90.258 271 43 68
    Fax: +90.258 271 43 69
    Karahayıt Pamukkale Denizli Turkey

  • Pamukkale Şamdan Thermal Otel sitesi için tıklayın
  • Traverten Otel Pamukkale Denizli Otelleri





    Otel

    Dünyanın yedi harikasından biri olan PAMUKKALE deki doğanın eşsiz güzelliklerinin içinde yer alan TRAVERTEN OTEL de dinlenmeye eğlenmeye doyamayacaksınız.
    Tesisimiz 64 standart 6süit olmak üzere toplam 70 oda ve 150 yatak kapasitesine sahiptir. Tamamen merkezi sistem ısıtma, Sıçak soğuk split klima, saç kurutma makinesı, uydu yayınlı olan odalarda TV ve direk telefon mevcut olup, odaların tamamı duşa kabinli ve traverten manzaralıdır.


    Kahvaltı ve yemeklerimiz; 200 kişilik kapalı, 250 kişilik açık alanda açık büfedir. Animasyon gösterileri için 150 kişilik şark evimiz, havuz, çocuk havuzu, kapalı termal havuz ve jakuzimiz mevcuttur.

    Odalar



    Restorantlar

    200 kişilik kapalı, 250 kişilik açık olmak üzere iki restaurantımız bulunmaktadır. Açık restaurantımız dünyanın 7 harikasından biri olan PAMUKKALE nin eşsiz manzarasında keyifli kahvaltı ve akşam yemeği geçirmeniz için siz değerli misafirlerimize sunulmuştur.

    Şark Evi

    Bulunduğumuz konum tarihle iç içe olduğundan otelimizdede osmanlı dönemine ait mükemmel bir ortam oluşturduk.Sizleri osmanlı dönemine götürecek dizayn ve hizmetlerimizle konuk ediyoruz, mutluğunuz ve dinlenmeniz bizim için en ön plandadır.

    Havuz ve Thermal Havuz

    Değerli misafirlerimize Pamukkale nin doğal suyu içerisinde keyifli zaman geçirmenizi sağlıyoruz.
    THERMAL HAVUZUMUZ
    Kapalı alanda iki tane sıcak, sağlıgınız için yararlı ve rahatlamanızı sağlayacak thermal havuzumuzla hizmetinizdeyiz.

    Lobi



    İletişim

    Tel:0(258) 272 21 54
    Fax:0(258) 272 20 04
    Adres:Kale Mah. Zakkum Sk. No:3 Pamukkale/DENİZLİ
  • Pamukkale Traverten Otel sitesi için tıklayın
  • Lycus River Thermal Otel Pamukkale Denizli





    Otel

    Lycus thermal otel tüm hastalıklara birebir bir oteldir, eklem rahatsızlıkları yorgunluk romatizma kireç kemik erimesi nörolojik kadın hastalıkları vb hastalıklara iyi geliyor. yıllardan beri adıyla meşhur olan pamukkale lycuss thermal otel siz müşterilerimize en iyisini sunmaktadır ..
    Tüm olanak aktiviteler, huzur bileceğiniz bir tatil köyü Lycus thermal otel iyi tatiller diler....

    Odalar

    6 Doublex
    2 Connection
    2 King Suit
    60 Non smoking
    2 Engelli odası
    Toplam 275 oda,570 yatak
    Odalarda split klima
    Uydu kanallarını izleyebileceğiniz TV ve Uydu yayını
    Telefon
    Saç kurutma makinesi
    Küvet
    Bornoz ve buklet malzemesi
    Mini bar
    Kasa


    Aktiviteler

    Kaplıca tedavisinin genel amaçları
    Vücut direncini artırmak
    Genel durumu düzeltmek
    Hastanın şikayetlerini
    azaltmak.Hastalık
    bulgularını ortadan
    kaldırmak.Kalıcı hasarları
    önlemek
    Termal Suyun Faydaları
    Banyo uygulamaları
    şeklinde;
    Romatizmal hastalıklar
    Kemik erimesi
    Siyatik, bel-boyun fıtığı, kireçlenme
    Dolaşım sistemi hastalıkları
    Nörolojik rehabilitasyon gerektiren
    hastalıklar
    Ameliyat sonrası tutukluk ve sertliklerin
    giderilmesi
    Kadın hastalıkları
    Stres ve strese bağlı tüm hastalıkların
    rehabilitasyonu
    Uykusuzluk ve yorgunluklar
    Saç, tırnak ve derideki hücrelerin
    canlanması
    İçme kürü olarak;
    Mide ve yemek borusu rahatsızlıkları
    Kemik erimesinde kalsiyum tamamlayıcı
    tedavisi
    Üriner sistem taşları


    Restorant ve Barlar

    700 kişilik açık kapalı restaurant
    Havuz bar
    Lobi bar
    Disco bar


    Eğlence


    Türk Hamamında yağ ve köpük masajını hergün 12:00-22:00 saatleri arasında. Spor salonunda sporu, Fin hamamı ise tekrar canlanmak için hizmete açık.

    ı spor tesilerimiz ile hizmetinizdeyiz:::...Bilardo, Okey, Tavla,Kağıt, Langırt oyunlarını oynayabilirsiniz,Kuaför salonumuz.Açık ve kapalı spor tesisleri
    Fin hamamı
    Osmanlı hamamı
    Masaj kese
    Sauna
    Bilarda ve oyun salonu


    Tv odamızCanlı müzik ve soft animasyolarımız ile eğlenceli gecelere.

    Toplantı Salonları

    1 Adet 50 kişilik konferans salonumuz
    1 Adet 100 kişilik konferans salonumuz
    1 Adet 350 kişilik konferans salonumuz
    Toplantılarınız için seçkin bir mekan

    İletişim

    Tel.: 0 258 271 43 41 (Pbx)
    Fax : 0 258 271 43 51
    Adres:Karayahıt Pamukkale Denizli

  • Pamukkale Lycus River Thermal Otel sitesi için tıklayın
  • Anemon Otel Pamukkale Denizli Otelleri



    Otel

    Anemon otel sadece denizli pamukkale de oteli yok resmi sitesinden girip tüm anemon otelleri görebilirsiniz ..
    rahat ve huzur bulabiceğiniz anemon otelleri siz müşterilerimize daima kalitenin en iyisini sunmak için çalışıyor Anemon otel iyi tatiller diler....



    Anemon deniz ve pamukkale bir şehir nereye doğa ve kültürün iç içe turizm ilk ülkemizde başladı sadece 4-star ilk. Ayrıca, centrally located yakın turistik bölgeleri Meryem Ana, Efes, Millet, Prene, Didim, Kuşadası, Afrodisyas, Hierapolis, Niyssa ve Tralles için.

    Amacımız, otelimizde konuk ve yüksek kaliteli hizmet sunmak ve gülümseyerek en iyi şekilde bizim konukları ağırlayacak olan konukseverlik türk özel sürdürmek.

    Otelimizde nerede zerafet ve konforu yüksek, biz burada misafirlerimizin yoğun bir günün ardından farklı dünya mutfaklarının tatmaları A La Carte Restaurant, var vurgulanmaktadır. Özel partiler, kongre, toplantı ve seminer organizasyonları Hosting, bizim açık havuzu, sauna, masaj, 2 tenis kortu, basketbol spor salonu ve diğer spor tesisleri için pay alabilirsiniz.

    Sizi, siz değerli misafirler sizi misafir etmeyi, Aydın Anemon Otel, kalite tek adres, Aydın çok yeşil doğanın eşsiz güzellikleri iç içe bak.


    Odalar

    Biz bağlantıları, fiziksel, 63 standart oda, 10 sigara içilmeyen oda özel bir katta engelliler için 1 oda, havuz ve doğa manzaralı 16 odası ile 80 oda dikkatle konfor için dekore edilmiş, toplam var.


    Tüm odalar, sıcak içecekler hazırlamak ve bu konaklamanız sırasında konfor sağlayacak mini bar muktedir merkezi klima sistemi, uluslararası bir telefon hattı, uydu TV, kablosuz internet bağlantısı, su ısıtıcı mobilya takımları içerir. Bizim banyo servis bir küvetli, makyaj aynası ve saç kurutma makinesi bulunmaktadır.


    Aktiviteler

    Hizmet Hızlı onay,
    Tüm odalarda ücretsiz çay ve kahve servisi,
    Sabahları Günlük gazete servisi,
    Özgür ve odalarında sınırsız kablosuz internet erişimi ve tüm otel mekanlarda,
    Seçimin Yastık seçenekleri,
    Çamaşırhane ve kuru temizleme hizmetleri sunan yıkama ve ütü,
    Wake-up service,
    Sağlık hizmeti,
    Döviz işlemleri,
    24 saat oda servisi,
    Bagaj hizmetleri,
    Otopark hizmetleri,
    Araç kiralama ve transfer hizmetleri,
    Iş merkezi ve hizmetler
    Ayrıca, Aydın Anemon Otel ayrıca yarı olimpik açık yüzme havuzu, tam bir masaj odası, spor salonu basketbol ve tenis kortu ile konfor sağlamak için Anemon jimnastik merkezi donanımlı bir çocuk havuzu, sauna, yüzme evler.



    Restorantlar ve Barlar

    A la carte Restoran: Lobi katında Our restaurant istisnai süslemeleri ve özel bir menü ile sizin için özel bir yer olduğunu. Bizim restoran 07:00-24:00 saatleri arasında, sabah-sabah-akşam hizmetler sunan hizmet sunmaktadır.

    Kahvaltı hal l: Bizim restoran özellikle açık büfe kahvaltı servisi, günlük gazete size getirdiği zengin çeşitleri ile günün keyfini yapmak için ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmıştır. Bizim kahvaltı servisi 07:00 ve 10:30 saatleri arasında bir.

    Lobi Bar: 10,00-24,00 saatleri arası, sen Lobide türk tarzı çaylar, aromalı kahve ve Türk kahvesi demlendi sıcak-soğuk içecekler, lezzetli kokteyller, bitkisel çaylar, bizim hizmet ile dinlenme olabilir.


    Havuz Bar: Sen 11:00-24:00 saatleri arasında Pool Bar'da mezeler, sıcak-soğuk içecek ile havuz keyfi olabilir ...

    Siz içecekler yudum Sen ve Salı günü sabah gün Çarşamba ve Perşembe günü canlı müzik ile sonuna kadar romantik anların tadını, eğlence yaşayacaksınız.


    Toplantı Salonları

    Teknik Ekipman

    Barkovizyon
    Tepegöz
    Ekran
    Tel mikrofon ve aksesuarları
    Telsiz mikrofon ve aksesuarları
    Klip mikrofon ve aksesuarlar
    Ses sistemi
    Laser pointer
    Flipchart
    Platform
    Konuşmacı tezgah
    Platform

    Bu salonlarda farklı oturma siparişlerin planlanan kapasiteleri de kendi ihtiyaçlarınıza göre tasarlanmıştır. Bizim toplantı salonu bir ses sistemi ve görsel sunum sistemleri ile donatılmış olarak en etkili toplantılar organize edebilir. Ayrıca düğün organize edebilir, okul yemekleri, partiler, kokteyller ve havuz kenarında özel yemek organizasyonları, 1000 kişilik.


    Sizi ve danışmanlık hizmetleri tüm dekorasyon ve organizasyon için aracılık teklif onur olacaktır (fotoğraf, video, ışık sistemleri vb) istekleri ve sizin adınıza konuk barındırma hareket..


  • Pamukkale Anemon Otel sitesi için tıklayın
  • Pam Thermal Otel Pamukkale Denizli Otelleri


    Otel

    Pam Termal Otel, Türkiye'nin batısında Denizli ilinin Pamukkale Karahayıt bölgesinde ormanla kaplı dağların eteğinde yer alır. Pamukkale'nin beyaz travertenlerine karşılık, Karahayıt bölgemiz kırmızı suyu ile ünlüdür. Tesisimizin içinden çıkan termal kaynak, oluşturduğu çok güzel kırmızı travertenler ve termal havuzlar herkesi hayran bırakır.
    Otelimize geldiğinizde sizi güler yüzlü resepsiyon personelimiz karşılar. Lobi, lobi bar, televizyon salonu, idari bölümler ve marketin bulunduğu giriş katımızın her köşesinden ayrı bir keyif alırsınız.


    Odalar

    Tesisimizin bütün odaları zevkle döşenmiştir. Termal jakuzili ve buhar banyolu 2 kral süitimiz vardır. Ayrıca, termal jakuzi keyfini kendi odanızda yaşayabileceğiniz 16 adet süitimiz bulunmaktadır.
    218 adet standart odamızda sabahları kuş sesleriyle uyanırsınız. İster ormanlık alana bakan arka odalarımızda, isterseniz yemyeşil bahçemize veya havuza bakan ön odalarımızda ayrı bir keyifle dinlenebilirsiniz.
    Orta alanda bulunan yüzme havuzumuz, her mevsim yüzmeye açıktır. Havuzun çevresinde yaklaşık 500 kişilik oturma ve banket grubuyla bir havuz bar yer alır.


    Kırmızı Su

    Pam Termal Otel'in, 58 santigrat derece sıcaklıktaki termal sularından bütün yıl boyunca yararlanabilirsiniz. Doğal olarak oluşan termal çamurlar, tedavi ve güzellik amacıyla yüzyıllardan beri kullanılmaktadır. Termo mineral özellikli bu şifalı sular magnezyum, kalsiyum, karbondioksit, sülfat ve bikarbonat karışımlarıyla birçok alanda tedavi için elverişlidir. Avrupa Kaplıcalar birliğine bağlı ve Sağlık Bakanlığı'ndan ruhsatlı olan tesisimizdeki termal suyumuz, hem banyo hem de içmece olarak kullanılır.
    Termal banyolarımız ortopedik ve nörolojik rahatsızlıkların giderilmesinde, romatizmal hastalıklarda, çeşitli cilt hastalıklarıyla, hipertansiyon, varis ve hemoroit tedavisinde önemli yararlar sağlar. İçildiğinde ise, gastrit ve mide ülserinde, müzmin kabızlık ve safra kesesi yetersizliğinde, kas yorgunlukları ve kemik erimesinde başarılı sonuçlar verir.

    Kür ve Tedavi

    Kırmızı travertenlerin altında kür merkezimiz vardır. İçinde özel bir jakuzi de bulunan kapalı termal havuzumuzdan, gece veya gündüz, her mevsimde ve özellikle kış günlerinde büyük keyif alırsınız.
    Kür merkezimizin girişinde buhar banyosu ve sauna yer alır. Geleneksel Türk hamamımız, termal su banyosu yanında köpük banyosu ve masajlar için özel bir fırsat oluşturur.
    Kür merkezimiz her türlü sağlık ve güzellik ünitesine sahiptir. Uzmanlarımız tarafından uygulanan çamur banyosu, cilt, kemik ve sinir hastalıkları yanında sağlık ve güzellik amacıyla da kullanılmaktadır. Adele ve eklem ağrılarının yanısıra yılın yorgunluğunu atabilmek için özel masaj odalarımız vardır.
    Aromaterapi, hidroterapi ve su içi egzersizleri için oluşturulan özel jakuzi odalarımız hem sağlık ve güzellik, hem de tedavi amaçlı olarak hizmet vermeye hazırdır. Fizyoterapi ünitemizde özellikle çeşitli eklem rahatsızlıkları için uzmanlarımız tarafından özel uygulamalar gerçekleştirilmektedir. Kür merkezimizdeki tedavi ve uygulamalar otel hekimlerinin gözetimi altında yapılmaktadır.


    İletişim

    Tel: 0 258 271 41 40
    Fax: 0 258 271 40 97
    Adres:Karahayıt Pamukkale Denizli

  • Pamukkale Pam Thermal Otel sitesi için tıklayın
  • About me

    Şarkı Sitesi