Alangüllü Tralleis Termal Otel Bozköy Aydın Otelleri | uygun oteller
uygun oteller: Alangüllü Tralleis Termal Otel Bozköy Aydın Otelleri

7 Şubat 2010 Pazar

Alangüllü Tralleis Termal Otel Bozköy Aydın Otelleri






Otel

İzmir - Aydın otobanı Germencik çıkışından sadece 9 km. sonra sizlere merhaba diyen bu doğayla içiçe tesiste aradığınız herşeyi fazlasıyla bulacaksınız. Türkiye'nin en değerli termal suyunun şifa verici özelliği ve güleryüzlü hizmet anlayışı size eşsiz bir dinlenme ve tazelenme imkanı sağlayacaktır. Alangüllü Termal Tesisleri'ni, sağlık ve tatil hizmetleri yanısıra organizasyonlarınızda da dört mevsim boyunca yumuşak iklimi ve konukseverliğiyle yanınızda göreceksiniz.
Aydın; tarihin bilinen devirlerinden beri çeşitli uygarlıklara merkez olup, antik çağın Afrodisias, Milet, Alinda, Didyma, Nisa, Prien, Magnesia gibi önde gelen kentleri olmuştur. Şehir, Termal Otelimize ismini de veren "Tralleis" antik kentinin üzerine kurulmuştur. Eski çağlarda Ege Bölgesi'nin en önemli kentlerinden birisidir.

Restorantlar

Geleneksel Türk Mutfağı lezzetlerini 300 kişi kapasiteli restoranımızda bulabilirsiniz.

Her mevsim ayrı bir güzelliğe bürünen doğasıyla, huzur veren dinlendirici bir ortamda sevdiklerinizle sohbet edip, Türk ve dünya mutfağından damak zevkinize uygun yemekler bulacağınız A la Carte ve açık büfe restoranımız ile hizmetinizdeyiz.


Fizik Tedavi

Tesisimiz bünyesinde bulunan tam donanımlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitesinde (15 yataklı) görev yapan deneyimli uzman hekimler ve masörler kontrolünde konuklarımızın tedavileri bilimsel olarak yapılmaktadır.

Ayrıca dünyada benzeri bulunmayan (3777 mgr/L mineralizasyonlu) 35 ayrı element içeren, insan sağlığına zararlı çözünmüş halde ağır metal içermeyen termal suyumuzla (balneoterapi) kaplıca tedavisi uygulanmaktadır.


- Romatizmal Hastalıklar
- Kireçlenme
- Bel ve Boyun Fıtığı
- Cilt Hastalıkları
- Mide ve Bağırsak Hastalıkları
- Ortopedik Kırık Tedavileri
- Selülit Tedavisi
- Böbrek Taşlarının Tedavisi
- İdrar Yolları ve buna bağlı hastalıklar

İletişim

Tel: +90 256 576 11 76 (4 hat)
Fax: +90 256 576 11 80
Adres:Bozköy Aydın Alangüllü Termal Tesisleri

  • Bozköy Alangüllü Tralleis Termal Otel sitesi için tıklayın
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi