Point Otel Taksim İstanbul Otelleri | uygun oteller
uygun oteller: Point Otel Taksim İstanbul Otelleri

10 Şubat 2010 Çarşamba

Point Otel Taksim İstanbul Otelleri



Otel

Point Hotel Taksim Taksim, Talimhane, dünya çapında popüler zincir oteller ortasında yer almaktadır.

Point Hotel Taksim's kusursuz tasarımı ile 176 delux oda, 8 junior suit, 10 senior suit doğasında vardır. 194 oda, her 5 toplantı odası dışında da yeni inşa edilir. Üstün teknik altyapı ve 30 ve 260 metrekare arasında büyüklükleri, bizim

Odalar

Deluxe

Bizim Deluxe oda, sen, sen İNTERAKTİF TV üzerinden içeriği seçebilirsiniz yüksek kaliteli televizyon izlenebilmesi için LCD TV kullanmak için, aynı zamanda yeni bir film veya bir DVD sık veya dinlendirici bir melodi dinlemek için izlemek için tercih edebilirsiniz CD.
Bizim deluxe odalar Internet'e bağlıysa
Bir 1Gbit bağlantısıyla. Size ve sörf dizüstü bilgisayar, ya da bir bilgisayar paketi yoktu

Suitler

Junior Suit

Senior suit

Executive Suites

Zevkle ve ek kolaylıklar atanan tüm suit bu misafirler konuk odasının gizlilik iş yapmak isteyen, yanı sıra Leasure gezgin gizlilik ve konfor ekstra eleman arıyorsanız idealdir. Hangi yenilenmiş hissediyorum ve canlandı, bu geniş suit tüm son derece modern tasarım ile çağdaş olan mükemmel bir ortam. Olan ve İstanbul multidimentional kültürünü yansıtan uyum içinde


Standart Oda

Point Hotel Taksim sadece 2004 Ekim ayında 16 suit olmak üzere 193 lüks oda, ile kapılarını açtı. Kesinlikle oda ihtiyaçlarınıza göre çeşitli bulabilirsiniz.


Restorantlar


Point Hotel Taksim restoranında bakış açısı kahvaltı, öğle ve akşam yemeği ve Boğaz'ın eşsiz görünümü ile çevrilidir açıktır. Viewpoint restoran otelimizde güzel bir restoran olarak hizmet veren üst katta.

Menüsü Executive Chef David Acemyan farklı lezzetlerini birleştirerek hazırlanan denemek için iyi bir seçimdir. Bizim bakış açısı restoranında muhteşem yemek olabilir.



Toplantı Salonları


Toplantı salonları büyük özenle kurumsal misafirler için hazırlanır. Biz iş toplantıları, eğitim çalışmaları, seminerler, düğünler ve partiler için hazır. Üstün teknik altyapı ve 30-260 metrekare arasında büyüklükleri, bizim toplantı salonu iş toplantıları, eğitim seminerleri ve konferanslar için idealdir. 4 Toplantı odası güneş ışığı amacıyla huzurlu bir çalışma ortamı sağlamak için almak için tasarlanmıştır.
Biz toplantı odalarında ağırlamaktan mutluluk duyacağız ...


İletişim

Tel: +90 212 313 5000
Fax: +90 212 313 5030
Adres:Topçu Caddesi No.2 Taksim İstanbul Türkiye

  • Taksim Point Otel sitesi için tıklayın
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi