Anemon Otel Pamukkale Denizli Otelleri | uygun oteller
uygun oteller: Anemon Otel Pamukkale Denizli Otelleri

8 Şubat 2010 Pazartesi

Anemon Otel Pamukkale Denizli Otelleri



Otel

Anemon otel sadece denizli pamukkale de oteli yok resmi sitesinden girip tüm anemon otelleri görebilirsiniz ..
rahat ve huzur bulabiceğiniz anemon otelleri siz müşterilerimize daima kalitenin en iyisini sunmak için çalışıyor Anemon otel iyi tatiller diler....



Anemon deniz ve pamukkale bir şehir nereye doğa ve kültürün iç içe turizm ilk ülkemizde başladı sadece 4-star ilk. Ayrıca, centrally located yakın turistik bölgeleri Meryem Ana, Efes, Millet, Prene, Didim, Kuşadası, Afrodisyas, Hierapolis, Niyssa ve Tralles için.

Amacımız, otelimizde konuk ve yüksek kaliteli hizmet sunmak ve gülümseyerek en iyi şekilde bizim konukları ağırlayacak olan konukseverlik türk özel sürdürmek.

Otelimizde nerede zerafet ve konforu yüksek, biz burada misafirlerimizin yoğun bir günün ardından farklı dünya mutfaklarının tatmaları A La Carte Restaurant, var vurgulanmaktadır. Özel partiler, kongre, toplantı ve seminer organizasyonları Hosting, bizim açık havuzu, sauna, masaj, 2 tenis kortu, basketbol spor salonu ve diğer spor tesisleri için pay alabilirsiniz.

Sizi, siz değerli misafirler sizi misafir etmeyi, Aydın Anemon Otel, kalite tek adres, Aydın çok yeşil doğanın eşsiz güzellikleri iç içe bak.


Odalar

Biz bağlantıları, fiziksel, 63 standart oda, 10 sigara içilmeyen oda özel bir katta engelliler için 1 oda, havuz ve doğa manzaralı 16 odası ile 80 oda dikkatle konfor için dekore edilmiş, toplam var.


Tüm odalar, sıcak içecekler hazırlamak ve bu konaklamanız sırasında konfor sağlayacak mini bar muktedir merkezi klima sistemi, uluslararası bir telefon hattı, uydu TV, kablosuz internet bağlantısı, su ısıtıcı mobilya takımları içerir. Bizim banyo servis bir küvetli, makyaj aynası ve saç kurutma makinesi bulunmaktadır.


Aktiviteler

Hizmet Hızlı onay,
Tüm odalarda ücretsiz çay ve kahve servisi,
Sabahları Günlük gazete servisi,
Özgür ve odalarında sınırsız kablosuz internet erişimi ve tüm otel mekanlarda,
Seçimin Yastık seçenekleri,
Çamaşırhane ve kuru temizleme hizmetleri sunan yıkama ve ütü,
Wake-up service,
Sağlık hizmeti,
Döviz işlemleri,
24 saat oda servisi,
Bagaj hizmetleri,
Otopark hizmetleri,
Araç kiralama ve transfer hizmetleri,
Iş merkezi ve hizmetler
Ayrıca, Aydın Anemon Otel ayrıca yarı olimpik açık yüzme havuzu, tam bir masaj odası, spor salonu basketbol ve tenis kortu ile konfor sağlamak için Anemon jimnastik merkezi donanımlı bir çocuk havuzu, sauna, yüzme evler.



Restorantlar ve Barlar

A la carte Restoran: Lobi katında Our restaurant istisnai süslemeleri ve özel bir menü ile sizin için özel bir yer olduğunu. Bizim restoran 07:00-24:00 saatleri arasında, sabah-sabah-akşam hizmetler sunan hizmet sunmaktadır.

Kahvaltı hal l: Bizim restoran özellikle açık büfe kahvaltı servisi, günlük gazete size getirdiği zengin çeşitleri ile günün keyfini yapmak için ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmıştır. Bizim kahvaltı servisi 07:00 ve 10:30 saatleri arasında bir.

Lobi Bar: 10,00-24,00 saatleri arası, sen Lobide türk tarzı çaylar, aromalı kahve ve Türk kahvesi demlendi sıcak-soğuk içecekler, lezzetli kokteyller, bitkisel çaylar, bizim hizmet ile dinlenme olabilir.


Havuz Bar: Sen 11:00-24:00 saatleri arasında Pool Bar'da mezeler, sıcak-soğuk içecek ile havuz keyfi olabilir ...

Siz içecekler yudum Sen ve Salı günü sabah gün Çarşamba ve Perşembe günü canlı müzik ile sonuna kadar romantik anların tadını, eğlence yaşayacaksınız.


Toplantı Salonları

Teknik Ekipman

Barkovizyon
Tepegöz
Ekran
Tel mikrofon ve aksesuarları
Telsiz mikrofon ve aksesuarları
Klip mikrofon ve aksesuarlar
Ses sistemi
Laser pointer
Flipchart
Platform
Konuşmacı tezgah
Platform

Bu salonlarda farklı oturma siparişlerin planlanan kapasiteleri de kendi ihtiyaçlarınıza göre tasarlanmıştır. Bizim toplantı salonu bir ses sistemi ve görsel sunum sistemleri ile donatılmış olarak en etkili toplantılar organize edebilir. Ayrıca düğün organize edebilir, okul yemekleri, partiler, kokteyller ve havuz kenarında özel yemek organizasyonları, 1000 kişilik.


Sizi ve danışmanlık hizmetleri tüm dekorasyon ve organizasyon için aracılık teklif onur olacaktır (fotoğraf, video, ışık sistemleri vb) istekleri ve sizin adınıza konuk barındırma hareket..


  • Pamukkale Anemon Otel sitesi için tıklayın
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi