31 Ekim 2009 Cumartesi

Tropical Otel Marmaris Muğla



























Ana Sayfa

Kuş bakışı yeşilin ve mavinin derinliğinde, zamanın nasıl kayıp gittiğini anlayamadığınız Marmaris’in eşsiz güzellikteki manzarasını doyasıya tadabileceğiniz , ismini tropik bir gölü andıran havuzundan ve onu çevreleyen yeşilliklerinden alan Tropikal Hotel size unutamayacağınız bir tatil sunmayı bekliyor. Dut ağaçlarının gölgesinde serinleyip Cennet Adasına karşı içkinizi yudumlamanın tadına doyamayacağınız bir mekan Tropikal Hotel

Kurulum alanı : 4400 m2
Havuz alanı : 1200 m2
4 yıldız
Özel plaj

Tamamı deniz manzaralı 116 standart oda
6 aile odası
2 bedensel engelli odası
hamam
sauna
fitness center
masaj
restaurant
havuz bar
100 kişilik konferans salonu
çamaşırhane


Dinlenme Eğlence

Akdeniz’in tatlı esintisinde yelken yaparak veya günün yorgunluğunu sağlık merkezimizde dinlenerek geçirebilir, oyun odamızda tavla , satranç, dama ile stres atıp, havuz barımızda değişik animasyonlar eşliğinde içkinizi yudumlayarak tatilinizi şekillendirebilirsiniz.



Özellikler
Spor aktiviteleri
Masa tenisi
Yelken
Rüzgar sörfü
Kano
Deniz bisikleti
Fitness center
Bakım ve rahatlama
Türk hamamı
Sauna
Masaj odası



Ücretler

Nisan Mayıs-Ekim Haziran-Eylül
Temmuz-Ağustos
DBL ODA 40 € 50 € 70 € 80 €

SNG ODA 30 € 38 € 53 € 60 €

TRP ODA 54 € 67,5 € 97,5 € 108 €

Restaurant ve Barlar

Sıcak geçen bir günün ardından imbatın esintisinde yudumlanan beyaz şarabın yanında tabi ki Akdeniz ve dünyanın seçkin lezzetlerini sunuyoruz sizlere. Gün ortasında yemyeşil ağaçlarının serinliğinde yenilebilecek çeşitli snack , içilebilecek sıcak ve soğuk alkollü ve alkolsüz içecekler



Özellikler

Restaurant

Akdeniz ve dünya mutfağından seçme Zengin açık büfe kahvaltı ve akşam yemekleri

Restaurant açılış saatleri;

Sabah Kahvaltısı : 07.00 – 10.00
Akşam Yemeği : 19.30 – 21.30


Pool Bar

Çeşitli alkollü ve alkolsüz içecekler ve çeşitli snack türleri

Açılış saatleri ;

Pool bar : 09.00 – 01.00
Snack : 12.00 – 17.00


Konaklama

Sıcak renklere boyanmış odalarımızda sizlere mavinin derinliğindeki eşsiz Marmaris Körfezi resmini sunuyoruz.. Tamamı özenle tasarlanmış odalarımız da evinizin rahatında geçireceğiniz gecenin ardından ki mutluluk ve dahası…




Özellikler

Tamamı deniz manzaralı ve balkonlu 116 standart oda
Tamamı deniz manzaralı ve balkonlu 6 adet aile odası
2 adet bedensel engelli odası
Toplam 124 oda

Odalarımızda ;

Merkezi klima
Emanet kasası
Uydu yayınlı TV
Mini bar
Direk telefon
Küvet
Saç kurutma makinesi
Müzik yayını (TV)
Halı kaplı zemin


İletişim

TEL : 00 90 252 417 38 16/17/18/19
FAKS : 00 90 252 417 38 20
MAİL : info@tropikalhotel.com

  • Detaylı bilgi için:Tropical Otel
  • Blue Bays And Apartments Otel Marmaris Muğla



































    Ana Sayfa


    Ana cadde ve Marmaris bussling plaj arasında mükemmel bir yerde konumlanmış. Birçok aile ve tüm yaş grupları için bir canlı popüler oteli.

    BİNA
    Otel 1989 yılında inşa edilmiş ve 2002 yılında yenilenmiş. Genel alanlarda ve 2006 genel tesisleri (Son yenileme.) Otel 163 standart çift kişilik oda ve 117 aile odası olmak üzere 280 oda bulunuyor. Otel 3 binaları vardır; 2 tanesi lobi alanında ortak.

    Özellik
    5 asansörler
    Sağlık merkezi
    Kapalı yüzme havuzu
    Iyi yemek, Türk ve dünya mutfağından
    Barlar
    Etkinlikler
    Çocuk oyun alanı ve yüzme havuzu


    Konum

    Sadece 250 m. (5 dakika yürüme mesafesinde plaj birçok konumlar) için. Marmaris ünlü yat limanı ile kozmopolit merkezine 1 km.

    En yakın barlar, süpermarketler ve restoranlar için en az 50 metre.

    90 kilometre, Dalaman uluslararası havalimanına 1 ½ saat sürücü. Çmeler muhteşem manzaralar ve pastoral komşu tesisi için yerel ulaşım Travel sadece 1,5 km veya 10 dakika.


    -Den Km.
    Min.
    Via.

    Marmaris 2
    10
    Minibüs

    Dalaman Havaalanı 90
    90
    Taksi

    İçmeler 6
    20
    Minibüs



    OTELİMİZ

    162 Standart otel odalarında halı
    39 mobilyalı daire
    9 İki odalı daire
    210 otel odası Toplam

    RESEPSİYON MİSAFİR VE SERVİS
    Bilgi, Telefon ve faks hizmetleri, Çamaşırhane, Bagaj, Doctor on call, Emanet kasaları (yerel), ödenecek Shops: hediyelik eşya, erkek ve bayan giyim, kuyumcu, TV odası, oda servisi, Gazete Bayii, Kuaför, Fotoğrafçı, Araba kiralama, Uyan, Hayvanlar aramalar - bu otellerle Evcil Hayvan tutmak için uygun değil

    LOBİ
    Blue Bay's Hotel lobi, güzel düzenlenmiş geniş bir Pacha Bar bir giriş birkaç ayrı oturma alanları ve birlikte. Oraya zaman hoş bekleyen yapmak için gazete bayi ve İngilizce literatür bulunmaktadır.

    BAHÇE
    Blue Bay's Hotel egzotik bitkiler ve çiçeklerle güzel tasarlanmış yeşil alan ile çevrilidir. Bahçemizde resimleri ve dinlenme zaman ayırdığınız için mükemmel bir yer!


    Aktiviteler

    Endişelenmenize gerek yok eğer akşam planlanan değil, orada Blue Bay's Hotel farklı bir gösterisi haftada 7 gün olduğunu. Güzellik yarışması, diskolar, karaoke - sadece birkaç isim. Show programları her hafta bülten panoları üzerinde lobi olarak yayınlanır.


    SPOR VE SOSYAL TESİSLER AT BLUE BAY'S HOTEL
    Sağlık merkezi
    Yüzme havuzu
    Sauna ve masaj odası
    Gym
    Aerobik
    Step aerobik
    Yüzme havuzlarında
    1 ve 2 açık kapalı yüzme havuzu

    GEZİLER
    Bölgede Koyları-tekne turları tarafından ziyaret önerilir.
    Pamukkale
    Meryem ana
    Efes
    Rodos - sadece 50 dk. uzaklıkta Hidrofoil tarafından


    İletişim

    Blue Bays's Hotel & Apartments
    Kenan Evren Blv. 48700
    Marmaris - TÜRKİYE
    Telefon : +90 252 412 43 27
    +90 252 412 44 27
    +90 252 412 44 28
    Fax : +90 252 413 83 50
    E-Posta : info@bluebayshotel.com
    Web : www.bluebayshotel.com

  • Detaylı bilgi için:Blue Bays And Apartments Otel
  • Intermar Otel Marmaris Muğla























    Hakkımızda

    Marmaris Resort otellerinin davet edici dunyasında, Intermar hotel diğerlerinden ayırt edici bir konaklamasıyla kendini farkını ortaya koyuyor.Intermar Hotel, odalarınızda size daha fazla rahatlık ve mekan sağlamak için yeniden restore edilmiştir. Marmaris’le baslayıp Marmaris’le biten akdeniz de, sizi ailenizle birlikte tecrube edeceğiniz eşsiz bir tatil kaçamağı bekliyor.

    Dalaman Havaalanı sadece 90 dakika olan Intermar hotel aynı zamanda plaja 120 m, tatil merkezi ve Marina ya 1 km uzaklıkta sehir merkezinde olmasıyla etrafa kolay ulaşım saglar.Oteliiz Marmaris in kalbinde yer alır ve sizin favori restaurant ve eglence merkezlerinize de yakındır.Aynı zamanda otelde kaldıgınız sure boyunca aracınızı otelin otoparkına park edebilirsiniz.

    Intermar otel tesisleri içinde; Açık Yüzme Havuzu,su kaydırağı, içeride ve dısarıda A La Carte Junction Restaurant, Bayan Kuaförü, Berber,Masa Tenisi, Masaj salonu, Sauna, Fitness merkezi, Otopark, Toplantı Salonu bulunmaktadır.Aynı zamanda bir araç ve motosiklet kiralama bürosu otelin ilk katında yer alıyor.

    Odalar

    Tesisimiz tüm odalarda müşterilerimiz için aşagıdaki olanakları saglar:

    Her odadan Direct Telephone hatları
    Uydu baglantılı TV
    Minibar
    Özel Klima
    Özel Isıtma
    Balkon
    Guvenli Celik Kasa (Resepsiyonda)
    Oda içinde ayrıca
    Duşu olan bir banyo
    Sac kurutma makinesı

    Internetten yapacagımız özel indirimlerle Intermar Hotel oldugundan daha ucuz bir tatil. Size ve ailenize teklif ettiğimiz özel olanaklarla tam servisli otellerden bir cok belirgin farkımız var ; ilginç yakın çevresi ve çalışanlarıyla size yıllarca unutamayacagınız ve her sene yeniden yasamak isteyeceginiz bir tatil sunar.


    Havuz ve Plaj

    Yüzme havuzumuzun bulunduğu bölge plaja kadar uzanmakta olan gren street’ den ve aynı zamanda ana caddeden de görünür.İhtiyacınız olan ve istediğiniz her şey yürüme mesafesi uzaklığında ; eşsiz dükkanlar, gıda marketleri, restoranlar, , arcades and rides, gece kulüpleri, hepsi sadece birkaç blok ötede.

    Bu yaz ailenizle beraber Marmaris in en uzun acık yüzme havuzlarından birinde yüzme sansını elde edebileceksiniz. Gelin ve görkemli havuzumuzda güneşin tadına varın.Ya da Snack & Pool Barımızdan serin bir içecekle sandwichın tadını çıkarın.Aynı zamanda çocuklarınızda onlar için özel olarak yapılmış çocuk havuzunda eğlensinler.

    Marmaris plajı, otelimize yürüme mesafesi uzaklığında.Çıkıntılı kıyı şeridi en cazip koylarıyla yüzmeye, dalmaya ve balık tutmaya idealdir.Koy favori ve rahatlatıcı bir tatil yeri olmasının yanı sıra aynı zamanda orada inanılmaz su sporları ve yelkenliyle de eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz.


    Restaurant ve Barlar

    Palmiye ağaçları ve canlı Akdeniz çiçekleri her yerde gözünüze carparak,Akdenizden birkaç metre uzaklıkta kendi tropik cennetinizi yaratmanızı saglar.Ilık rüzgarın,harika çiçeklerin, sizi davet eden suların, serin içecek ve enfes yiyeceklerin keyfine varın. . Junction A La Carte Restaurant & bar bunların hepini sizlere saglayabiliir; fantastik içecekler, özel ve favori yiyecekleriniz..


    İletişim
    İntermar Hotel
    Tütüncükara Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş.
    Kemal Seyfettin Elgin Blv. No : 61 48700 Marmaris - MUĞLA

    Tel 1: +90 252 412 49 96 ( PBX )
    Tel 2: +90 252 411 03 05 ( PBX )
    Faks : +90 252 412 49 97

  • Detaylı bilgi için:Intermar Otel
  • Mert Otel Marmaris Muğla


























    Ana Sayfa

    Düşlerinizdeki Tatil. 80 Oda, 170 Yatak kapasiteli Mert Hotel sizi evinizdeki rahatlığı aratmayacak bir tatil keyfi yaşatıyor Mert Hotel'in tüm odalarında Direkt Telefon, Duş ve Tuvalet, Banyo, Saç Kurutma makinesi, Uyandırma Servisi, Balkon, 24 Saat Oda Servisi, Uydu TV, Split Klima ve balkon bulunmakadır. Usta açşılarnın hazırladığı yemekler açık ve kapalı Restaurantımızda açık büfe olarak sunulmaktadır.

    Mert Hotel ünlü Marmaris plajı, kumu doğal güzellikleri ve tarihi değerleri ile sizlere huzurlu bir ortamda keyif dolu bir tatil imkanı sunuyor. Özel kum plajının masmavi sularında günün her saati serinlerken güneşin ve suyun tadını çıkarabilirsiniz. Mert Hotel'de kalırken Marmaris ve çevresine tekne turları ile düzenlenen doğa ve tarih turlarına katılabilir, tatilinizi müthiş bir ziyafete çevirebilirsiniz.


    Odalar

    - Direk telefon
    - Duş ve tuvalet
    - Banyo
    - Saç kurutma makinası
    - Uyandırma servisi


    - Balcon
    - 24 saat oda servisi
    - 24 saat sıcak su
    - Satellite tv
    - Split klima
    Hemen hemen tüm hotel odalarımız deniz manzaralıdır. Odalarımız eşyalı ve ekipmana sahiptir. Tüm odalarda klima vardır. Odalarımız, ikili, üçlü ve aile odaları olmak üzere üç gruptan oluşmaktadır. Hotelimiz 5 katlıdır.

    Twin odalar: Tv, Saç kurutma makinası, telefon, döşeme, sessiz, deniz manzaralı, duş, wc, split klima ve özel banyo.

    Aktiviteler

    - Restoran
    - Çocuk Havuzu
    - Havuz Oyunları
    - Havuzda serinleyip güneşlenme





    Restoranımız 80 kişiliktir. Harika deniz manzaralı olan Restoranımız deneyimli usta ahçıların hazırladığı yemeklerle açık büfe olarak sunulmaktadır

    Konum

    Batıdan Reşadiye Yarımadası ve Kerme Körfezi, kuzeyden Ula, doğudan Balan Dağı, Karadağ ve Günlük Tepeleri ile, güneyden Akdenizle çevrilmiştir. Türkiye'de batıdan doğuya Akdeniz sınırları içindeki ilk büyük liman kentidir. Körfezin önünde kıyıya ince bir dille bağlı olan Adaköy, onun önünde Bedir Adası, Keçi Adası ve Güvercin Adası bulunur.


    Kentin en eski kısımı denize doğru uzanmış kalker yapılı bir tepe üzerine kurulmuş olan Kale M, doğudan Balan Dağı, Karadağ ve Günlük Tepeleri ile, güneyden Akdenizle çevrilmiştir. Türkiye'de batıdan doğuya Akdeniz sınırları içindeki ilk büyük liman kentidir. Körfezin önünde kıyıya ince bir dille bağlı olan Adaköy, onun önünde Bedir Adası, Keçi Adası ve Güvercin Adası bulunur.Kentin en eski kısımı denize doğru uzanmış kalker yapılı bir tepe üzerine kurulmuş olan Kale Mahallesidir. Marmaris daha sonra eteklere doğru ve kıyı boyunda gelişmiştir.Akdeniz iklimi nedeniyle çok nemli bir havaya sahiptir. Marmaris'in nemli havası nedeniyle kışın bile denize girilebilir.

    Denizle bütünleşen çam ormanlarına sahip muhteşem koylarıyla, dört tarafını çevreleyen Milli Parkı'yla, mavi bayrakla donatılmış plajları ve berrak deniziyle Marmaris bugüne kadar Akdeniz ve Türkiye turizminin önemli merkezlerinden birisi olmuştur.

    Konumu, hem Marmaris'e hem de Marmaris'den diğer merkezlere, tarih ve doğa kokan güzelliklere ulaşılmasını kolaylaştırır. Hava ulaşımının yapıldığı Dalaman Havaalanı sadece bir saat uzaklıktadır. Görmek istediğiniz yerleri katılacağınız turlarla bir gün içinde gezebilir, akşam tekrar Marmaris'te tatilinize devam edebilirsiniz. Rodos ise sadece 45 dakika uzaklıktadır.

    Marmaris'in tarihi M.Ö. 12000'lere kadar gider. 2007 yılında Bedir Adasındaki Nimara Mağarasında yapılan kazı çalışmaları sonucu bulunan materyaller bunu teyit etmektedir.17 Eylül 2007 de Marmaris Müzesindeki basın toplantısı}... Bölgeye KARİA adı Kar'ın ülkesi anlamıda sonradan verilmiştir. Ege ve Akdeniz'in kıyılarının bereketi, bölgeyi devamlı çekici kılmıştır. Şehir Rodos ve Ege adalarına açılan en önemli köprüdür. Böylece Marmaris zaman içinde pek çok medeniyetin hüküm sürdüğü bir yer haline gelmiştir.

    Bölgede yapılacak gezilerde Karia, Rodos ve ada uygarlıkları, Mısır, Asur, İon, Pers, Makedon, Suriye, Roma, Bizans, Selçuklu ve Osmanlı medeniyetlerinin izlerini görmek mümkündür.

    Fiskos kentin ilk adıdır. Bugün asartepe denilen mevkide kalıntıları görülebilir.

    İletişim

    Adres : Kemal Elgin Bulvarı 238 Sokak No: 2 48700 Marmaris-Muğla/TÜRKİYE
    Telefon : 0252 412 38 62
    Fax : 0252 413 58 95
    E-Mail : info@hotelmert.com
    Web :
    www.hotelmert.com


  • Detaylı bilgi için:Mert Otel
  • 28 Ekim 2009 Çarşamba

    Efendi Otel Marmaris Muğla



































    Ana Sayfa

    Hotelimiz Marmaris’e 7 Km, Dalaman Havaalanına 97 Km uzaklıktaki İçmeler bölgesinde denize 50 metre mesafede olup çeşitli alışverişleriniz yapabileceğiniz işyerlerine oldukça yakın merkezi bir konumdadır. Hotelimiz 31 adet odası ve 62 kişilik yatak kapasitesi ile hizmet vermektedir. Tüm odalarda balkon veya teras, spilit klima, direkt uluslar arası telefon, 24 saat sıcak su mevcuttur. 220 Volt/ 50 Hertz Elektrik enerji şebekesi mevcut olup, elektrik kesintilerine karşı jeneratör bulunmaktadır.

    Olası tehlikelere karşı devamlı kontrol edilen yangın ve duman alarm sistemi mevcuttur. Otelimizde standartlara uygun olarak büyükler ve çocuklar için ayrı 2 havuz bulunmaktadır. Değerli eşyalarınızı saklayabileceğiniz kiralık kasa anahtarınızı resepsiyondan alabilirsiniz. Maestro restaurant ve Heaven bar’da ücretsiz wireless internet erişimi vardır.

    Ayrıca çocuklar için oyun alanı ve bilardo gibi çeşitli aktivite alanlarımız müşterilerimizin kullanımına açıktır. Resepsiyonumuz 24 saat hizmet açık olup her türlü soru ve sorununuzu iletebilirsiniz..

    Restaurant

    İçmeler’de yılların değişmeyen damak tadını, uzman mutfak kadrosu ve güleryüzlü servis personeliyle bulabileceğiniz restaurantımızda İtalyan usulü pizza çeşitlerimiz, çeşitli soslarla zenginleştirilmiş steaklerimiz, spagetti ve diğer makarna çeşitlerimiz, geleneksel Türk mutfağından seçme lezzetler, günlük taze balık çeşitleri, özel pazar yemeği ve diğer spesiyallerimizle sizlere hizmet vermekteyiz.

    Konum

    MArmaris ve onun sorroundings ihtiyaçlarını her türlü, lezzetleri ve konaklama, alışveriş merkezleri, restoranlar ve barlar tüm sempati ve yerel halkın hoşgörü ile onları harmanlama şimdiki gelişmeleri takip ile büyüme doldurarak ile gelir düzeyleri çok hizmet bu yerli ve yabancı turistlerin isteklerine huzurlu ve mutlu tatil sahip yanıt verebilirsiniz



    Tyaklaşık 3 00000000 turist her year.İçmeler orada ne var diye ticari şirketler, hizmet deniz, güneş sunar, köy living.İçmeler olan büyük bir koy boyunca bir çok büyüleyici kıyıya sahip şekilde koruyarak onların ziyaretçilerine folklorik melodiler ve eğlence imkânları heyecanı , Marmaris'e gelen deniz kıyısı sahil yolu vardır



    İçmeler olan, birbirine kaynaşmış yeşil ve mavi sağlıklı yaşam için uygun bir ortam sunmaktadır. İçmeler hemen hemen her türk erkek, böylece kim türk kendi takma can speak bilmiyorum insanların bir takma adı var.

    Kim bile sadece bir gece uyum ve onun büyülü atmosferini solumak Ziyaretçiler hiçbir yerde daha mutlu bir hayat onların geri kalanında yaşayan için uygundur gerçekleştirmektedir.



    Bendeğil mi artık söyleme daha iyi olacak ... çünkü İçmeler sadece yaşamış olabilir açıklanamaz


    Fiyatlar

    MAYIS HAZİRAN TEMMUZ AGUSTOS EYLÜL EKİM
    İki Kişilik Odada Kişibaşı 35 45 65 65 50 25
    İki Kişilik Odada Kişibaşı (ER) 25 35 55 55 40 20

    Fiyatlar TL bazındadır.
    Transfer : Dalaman - Içmeler : 140 TL (4 Kişiye Kadar)
    Transfer : Dalaman - Içmeler : 140 TL (4 Kişiye Kadar)

    Fiyatlar iki kişilik odada kişibaşı fiyatlardır.
    Tek kişi konaklamalarda fiyata %70 ilave edilir.Fiyatlar minimum 7 gecelik konaklamalar için geçerlidir.
    Üçüncü kişi için % 40 iskonto uygulanır.
    ER (Erken Rezervasyon) 30 Mart tarihinden önce geçerlidir.
    Kesin rezervasyon için toplam tutarın % 20'si hesabımıza depozito olarak yatmış olmalıdır.

    BANKA:ISBANKASI
    şube Kodu : 3641
    Swift Kodu : ISBKTRIS
    HESAP NO:
    STERLING : 32700
    EURO : 33947
    NOK : 120
    SEK : 6584
    TL : 2663

    İletişim


    Adres: Kenan Evren Bulvarı No: 22 48720 İçmeler / Marmaris / Muğla / TÜRKİYE

    Telefon: + 90 252 455 20 53

    Fax: + 90 252 455 33 13

    Email: info@efendihotel.com









  • Detaylı bilgi için:Efendi Otel
  • Özcan Otel Marmaris Muğla










































































    Ana Sayfa

    Konum:Türkiye/Marmaris,Turunç,Dalaman havalanı'na 120 km.Turunç beldesi merkezinde, Marmaris şehir merkezine 25 km.uzaklıktadır.
    Odalar:Topla oda sayısı 82 adet.Odalardan 18 adeti ön blokta ve direk deniz kenarında,64 adeti arka blokta ve denize 50 m.Bütün odalarda
    balkon, Sat/Tv,Müzik kanalı,direk hat telefon,özel para kasası,spilit Klima,WC/Duşakabin,mini buzdolabı ve saç kurutma makinası bulunmaktadır.
    Oda tabanları seramiktir.Restoranlar:Açık ve kapalı olmak üzere iki adettir.Restorantlarımız direkt deniz kenarında ve açık büfedir.Barlar:Havuz
    ve Restoran bar olmak üzere iki adettir.Yüzme Havuzu:Deniz kenarında,çocuk bölmeli ve bir adettir.Plaj:Otele ait ince kumlu özel plaj.
    Spor: Sahilde özel şahıslara ait her türlü su sporu vardır.Aktivite:Haftada bir kez folklor veya dansöz.
    Özcan Apart
    Konum:Türkiye/Marmaris,Turunç,Dalaman havalanı'na 120 km.Turunç beldesi merkezinde, Marmaris şehir merkezine 25 km.uzaklıktadır.
    Odalar: Toplam oda sayısı 28 ve denize uzaklığı 150m.Bütün odalarda balkon,Sat/Tv,Müzik kanalı,direk hat telefon,özel para kasası,spilit Klima,WC/Duşakabin,mini buzdolabı ve saç kurutma makinası bulunmaktadır.Oda tabanları seramiktir.Yüzme Havuzu:Bir adet ve çocuk bölmelidir.
    Spor: Sahilde özel şahıslara ait her türlü su sporu vardır.Plaj:Özcan otelin plajı kullanılıyor.

    Aktiviteler

    Geniş ve ferah oturma alanı ile zengin açık büfemizden yemeğinizi sanki evinizin rahatlığındaymış gibi yiyebilir daha sonrada amerikan barımızdan yararlanabilirisiniz.Hem büyükler için hem de küçükler için olan havuzumuzdan ve plajımızdan dilediğinizce yararlanabilirsiz.
    Haftada bir kez folklor veya dansöz.


    İletişim
    Telefon : +90 216 5773472
    Telefon 2 : +90 224 2241004
    E-posta : rezervasyonneredekal.com
    Web : http://www.neredekal.com/ozcan-hotel-marmaris/
    Adres : Turunç / Marmaris / Muğla /



  • Detaylı bilgi için:Özcan Otel
  • Royal Garden Otel Marmaris Muğla
































    Ana Sayfa

    Otel 2006 yılında yepyeni bir yüzle hizmetinize açılmış bulunmaktadır. Yeni bir anlayışla sizleri ağırlayacak olan otelimizin genç ve dinamik ekibi yüksek kalite standartlarını kendilerine hedef olarak seçmiştir. ROYAL GARDEN’ın rahatlatıcı atmosferinde sizleri de ağırlamaktan onur duyacağız. Saygılarımızla...

    Hakkımızda

    Seramik Zemin, Direk Telefon Hattı, Minibar, Split Klima, TV, Kasa, Akıllı Kartlı Kilit İşletim Sistemi, Yangın Dedektörü Duş Kabini, Saç Kurutma Makinası, Banyoda Telefon, Balkon. Odalarda çift kişilik veya tek kişilik yatak seçenekleri ile beraber ilave standart yatak imkanı da mevcuttur.
    Balayı ve Aile Odaları : İlave olarak banyoda küvet ve oturma grubu.
    Genel Tesisler Consierge, Danışma Masası, Internet Erişimi. Genel alanlarda Split Klima ve büyük ekran plazma TV. Asansör, Jeneratör. Market ve Hediyelik Eşya, Kuaför. gerektiğinde Sağlık Hizmetleri, Engelli Rampaları ve Tuvaletleri. 2700 m² Bahçe, Oyunlar (Bilardo, Elektronik Dart, Langırt, Masa Tenisi), Çocuk Oyun Alanı, Otopark. Toplantı salonu, Kuyumcu
    Spor ve Rekreasyon Açık yüzme havuzu (350 m² kaydıraklı) ve Havuzda Jakuzi, Çocuk havuzu, Türk hamamı, Sauna, Masaj Odaları, Fitness Merkezi, Güzellik Merkezi
    Yeme İçme Ana restaurant (250 kişilik), A’la Carte Restaurant, Snack Bar, Havuz Bar, Lobby Bar, Bahar ve Kış aylarında hizmet verecek kapalı restaurant (150 kişilik)


    Yiyecek içecek içecik Saati

    Kahvaltı Açık Büfe 07.30 – 10.00
    Öğle Yemeği Açık Büfe 12.30 – 14.00
    Snack Burgers, Margaritta Pizza, 12.00 – 17.00
    Spaghetti, Cips, Salata, Omlet
    Kahve & Kek Çay, Kahve, Kek 17.00 – 18.00
    Akşam Yemeği Açık Büfe 19.30 – 21.30
    İçkiler Rakı, Votka, Cin, Shandy, 10.00 – 23.00

    Fanta, Sprite, Premix Bira,
    Şarap, Çocuklar için Koktail,
    Kahve, Çay, Soda

    İletişim

    Şehit Ahmet Benler Cad.
    Bakacak Mevkii,48750
    Armutalan - Marmaris
    Turkey

    Tel: 90 252 4174858
    Fax: 90 252 4173733

    info@royalgardenmarmaris.com
    www.royalgardenmarmaris.com

  • Detaylı bilgi için:Royal Garden Otel
  • About me

    Şarkı Sitesi