Otel Mavi Deniz Marmaris Muğla | uygun oteller
uygun oteller: Otel Mavi Deniz Marmaris Muğla

28 Ekim 2009 Çarşamba

Otel Mavi Deniz Marmaris Muğla






























Ana Sayfa

Tüm odalarda duş ve tuvalet, telefon, balkon, klima, fön, T.v, resepsiyonda emanet kasaları vardır. Kapalı ve açık restaurantları, 2.40 metre derinliğe sahip mükemmel bir yüzme havuzu, çocuk havuzu, yemyeşil bir bahçe, havuz bar, restaurant bar, snack bar, televizyon odası, özel otopark ve 60 kişi kapasiteli konferans salonuyla hizmete hazır sizleri bekliyor.

Hakkımızda

Tüm odalarda duş ve tuvalet, telefon, müzik sistemi, balkon , Klima, Fön, T.v, elektronik kartlı kapı sistemi, resepsiyonda kiralık emanet kasaları vardır ayrıca dilerseniz odanıza minibar da kiralıyabilirsiniz. Kapalı ve açık restaurantları, 2.40 metre derinliğe sahip mükemmel bir yüzme havuzu, çoçuk havuzu, yemyeşil bir bahçe, havuz bar, restaurant bar, kafeterya, snack bar, televizyon odası, özel otopark, kablosuz internet hizmeti, 60 kişilik konferans salonu, çamaşır yıkama servisi hizmete hazır sizleri bekliyor.

Tesisimiz, denize sıfırdır, hemen önümüzde kendi plajımız vardır. Sahilimiz hafif taşlı ve kalın kumlu olan Egenin kendine has özelliklerine sahiptir. Ayrıca Avrupa Mavi Bayrak Ödülüne sahip dünyanın en temiz denizine sahip ender koylarından bir tanesindedir. Sahilimizdeki şezlong ve şemsiyeler kendi otel misafirlerimize ücretsizdir.

Su sporları yaz tatillerinin değişilmez aktiviteleridir, kanolar, ringolar, banana, jet-ski, su kayağı, rüzgar sörfü, yelken ve rafting turları, paraşüt imkanları Turunç'da mevcuttur.

Hotel Mavi Deniz'de tatil yapmanın ayrıcalığını yaşamanız için sizleri de aramıza bekliyoruz.

İletişim
Telefon : (+90) 0252 476 71 90
Fax : (+90) 0252 476 70 007
Web : www.hotelmavideniz.com
E-Posta : infohotelmavideniz.com
Yerleşim


  • Detaylı bilgi için:Otel Mavi Deniz
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi