Efendi Otel Marmaris Muğla | uygun oteller
uygun oteller: Efendi Otel Marmaris Muğla

28 Ekim 2009 Çarşamba

Efendi Otel Marmaris Muğla



































Ana Sayfa

Hotelimiz Marmaris’e 7 Km, Dalaman Havaalanına 97 Km uzaklıktaki İçmeler bölgesinde denize 50 metre mesafede olup çeşitli alışverişleriniz yapabileceğiniz işyerlerine oldukça yakın merkezi bir konumdadır. Hotelimiz 31 adet odası ve 62 kişilik yatak kapasitesi ile hizmet vermektedir. Tüm odalarda balkon veya teras, spilit klima, direkt uluslar arası telefon, 24 saat sıcak su mevcuttur. 220 Volt/ 50 Hertz Elektrik enerji şebekesi mevcut olup, elektrik kesintilerine karşı jeneratör bulunmaktadır.

Olası tehlikelere karşı devamlı kontrol edilen yangın ve duman alarm sistemi mevcuttur. Otelimizde standartlara uygun olarak büyükler ve çocuklar için ayrı 2 havuz bulunmaktadır. Değerli eşyalarınızı saklayabileceğiniz kiralık kasa anahtarınızı resepsiyondan alabilirsiniz. Maestro restaurant ve Heaven bar’da ücretsiz wireless internet erişimi vardır.

Ayrıca çocuklar için oyun alanı ve bilardo gibi çeşitli aktivite alanlarımız müşterilerimizin kullanımına açıktır. Resepsiyonumuz 24 saat hizmet açık olup her türlü soru ve sorununuzu iletebilirsiniz..

Restaurant

İçmeler’de yılların değişmeyen damak tadını, uzman mutfak kadrosu ve güleryüzlü servis personeliyle bulabileceğiniz restaurantımızda İtalyan usulü pizza çeşitlerimiz, çeşitli soslarla zenginleştirilmiş steaklerimiz, spagetti ve diğer makarna çeşitlerimiz, geleneksel Türk mutfağından seçme lezzetler, günlük taze balık çeşitleri, özel pazar yemeği ve diğer spesiyallerimizle sizlere hizmet vermekteyiz.

Konum

MArmaris ve onun sorroundings ihtiyaçlarını her türlü, lezzetleri ve konaklama, alışveriş merkezleri, restoranlar ve barlar tüm sempati ve yerel halkın hoşgörü ile onları harmanlama şimdiki gelişmeleri takip ile büyüme doldurarak ile gelir düzeyleri çok hizmet bu yerli ve yabancı turistlerin isteklerine huzurlu ve mutlu tatil sahip yanıt verebilirsiniz



Tyaklaşık 3 00000000 turist her year.İçmeler orada ne var diye ticari şirketler, hizmet deniz, güneş sunar, köy living.İçmeler olan büyük bir koy boyunca bir çok büyüleyici kıyıya sahip şekilde koruyarak onların ziyaretçilerine folklorik melodiler ve eğlence imkânları heyecanı , Marmaris'e gelen deniz kıyısı sahil yolu vardır



İçmeler olan, birbirine kaynaşmış yeşil ve mavi sağlıklı yaşam için uygun bir ortam sunmaktadır. İçmeler hemen hemen her türk erkek, böylece kim türk kendi takma can speak bilmiyorum insanların bir takma adı var.

Kim bile sadece bir gece uyum ve onun büyülü atmosferini solumak Ziyaretçiler hiçbir yerde daha mutlu bir hayat onların geri kalanında yaşayan için uygundur gerçekleştirmektedir.



Bendeğil mi artık söyleme daha iyi olacak ... çünkü İçmeler sadece yaşamış olabilir açıklanamaz


Fiyatlar

MAYIS HAZİRAN TEMMUZ AGUSTOS EYLÜL EKİM
İki Kişilik Odada Kişibaşı 35 45 65 65 50 25
İki Kişilik Odada Kişibaşı (ER) 25 35 55 55 40 20

Fiyatlar TL bazındadır.
Transfer : Dalaman - Içmeler : 140 TL (4 Kişiye Kadar)
Transfer : Dalaman - Içmeler : 140 TL (4 Kişiye Kadar)

Fiyatlar iki kişilik odada kişibaşı fiyatlardır.
Tek kişi konaklamalarda fiyata %70 ilave edilir.Fiyatlar minimum 7 gecelik konaklamalar için geçerlidir.
Üçüncü kişi için % 40 iskonto uygulanır.
ER (Erken Rezervasyon) 30 Mart tarihinden önce geçerlidir.
Kesin rezervasyon için toplam tutarın % 20'si hesabımıza depozito olarak yatmış olmalıdır.

BANKA:ISBANKASI
şube Kodu : 3641
Swift Kodu : ISBKTRIS
HESAP NO:
STERLING : 32700
EURO : 33947
NOK : 120
SEK : 6584
TL : 2663

İletişim


Adres: Kenan Evren Bulvarı No: 22 48720 İçmeler / Marmaris / Muğla / TÜRKİYE

Telefon: + 90 252 455 20 53

Fax: + 90 252 455 33 13

Email: info@efendihotel.com









  • Detaylı bilgi için:Efendi Otel
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi