Tenedos Büyük Otel Gümbet Muğla | uygun oteller
uygun oteller: Tenedos Büyük Otel Gümbet Muğla

28 Ekim 2009 Çarşamba

Tenedos Büyük Otel Gümbet Muğla














































Ana Sayfa

Bodrum, Gümbet Asırlık mevkiinde bulunan, Tenodos Otel web sitesine hoş geldiniz. Otelimiz ile ilgili aradığınız birçok şeyi, web sitemizde bulmanız mümkün. Gümbet sahiline 1 km. yürüme mesafesinde bulunan otelimiz hakkında detaylı bilgilere ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.


Aktiviteler
Tesisimizde 90 standart oda, bulunmaktadır.
Ayrıca, 2 adet açık yüzme havuzu, internet bağlantısı da mevcuttur. Detaylar için hakkımızda sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Otelimizde aktivite olarak, Wireless internet, restoranlar, yüzme havuzu, şezlong, minder ve 10:00-23:00 saatleri arası yerli alkollü ve alkolsüz içecekler tesis misafirlerine ücretsiz olarak sunulmaktadır. Aktiviteler hakkında da detaylı bilgi almak için Hizmetlerimiz sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Hakkımızda

KONUM

5.500 m2 üzerine kurulu tesis, Bodrum Gümbet Asarlık mevkiinde Bodrum merkeze 6 km, havalimanına 35 km, Bitez sahile 400 mt, Gümbet sahile 1 km yürüme mesafesi uzaklıkta yer almaktadır.

ODA

Tesis deniz ve kara manzaralı olmak üzere 90 standart odadan oluşmaktadır. Odaların tamamında uydu yayınlı TV, duş-wc, split klima, telefon ve bazı odalarda balkon-teras mevcuttur.

TESİS





Tesiste açık ve kapalı ana restoran, 2 adet bar, açık yüzme havuzu (Uzunluk :11 mt Genişlik : 4 mt Derinlik : 2 mt), çocuk havuzu, bilardo, wirless internet, çamaşırhane, market ,oda servisi, doktor ve kuru temizleme mevcuttur.


Hizmetlerimiz


ÜCRETSİZ AKTİVİTELER

Wirless internet, restoranlar, yüzme havuzu, şezlong, minder ve 10:00-23:00 saatleri arası yerli alkollü ve alkolsüz içecekler tesis misafirlerine ücretsiz olarak sunulmaktadır.



ÜCRETLİ AKTİVİTELER

Bilardo, çamaşırhane, market, kuru temizleme, emanet kasa, oda servisi, şişe sular, import içecekler, sıkma meyve suları ve 23:00’dan sonraki her türlü içecek tesis misafirlerine ücretli olarak sunulmaktadır.

ÇOCUK

Tesis küçük misafirlerine yüzme havuzu hizmeti sunmaktadır.

PLAJ

400 metre uzaklıktaki Bitez ve 600 mt uzaklıktaki Gümbet halk plajında şezlong, şemsiye ve minder ücretsizdir. Ayrıca halk plajlarında su sporları aktiviteleri mevcuttur. Bitez halk plajına ücretsiz servisimiz vardır.

KONAKLAMA

Her şey dahil sistemde hizmet vermekte olan tesisimizde açık büfe kahvaltı, öğle ve akşam yemeği, snack bar, ikramlı beş çayı, 10:00-23:00 saatleri arası tüm yerli alkollü ve alkolsüz içecek servisi ücretsizdir.


İletişim

Adnan Menderes Cad. No:85 Asarlık Mevki Gümbet
Bodrum
Muğla
Türkiye

Tel: 0 252 319 68 07 - 09
Fax: 0 252 317 14 91


  • Detaylı bilgi için:Tenedos Büyük Otel
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi