Concorde Deluxe Otel Kundu Antalya | uygun oteller
uygun oteller: Concorde Deluxe Otel Kundu Antalya

25 Ekim 2009 Pazar

Concorde Deluxe Otel Kundu Antalya

































Otel Hakkında

Antalya'nın muhteşem Lara sahilinde yer alan 5 ***** Concorde De Luxe Resort, toplam 401 odası ile 2005 yılında hizmete girerek tematik oteller arasında yerini almıştır. 62.000 m²'lik alana kurulu olarak 'Ultra Her Şey Dâhil' sisteminde konuklarını ağırlamaktadır.
konfor, huzur ve hizmetin ön plana çıkarıldığı otelimizde; geniş bahçesi, tenis kortları, jakuzili havuzlar, su kaydırakları, bowling ve bilardo salonu, Internet, tatilinizi renklendirecek havuz eğlenceleri, oyunlar ve yarışmalarla dolu animasyon programları, akşamları canlı müzik ve animasyon gösterileri ile dinlenme ve eğlence bir arada sunulmaktadır.
Concorde De Luxe Resort farklı kültürlerin lezzetlerini A'La Carte restoranlarında sunmaktadır.
Carpe Diem Spa holistik felsefesi ile beden, zihin ve ruh üçgeni içerisinde eşsiz seanslar sunuyor. Cilt bakımları, masajlar ve vücut bakımları bu alternatiflerden sadece bazıları... Güneşlenmek ya da istirahat etmek isteyen misafirlerimiz için düzenlenmiş olan özel Spa bahçesi, açık havuzu ve göletiyle felsefesi suya dayalı olan Spa kavramını tamamlıyor.
Tatil ve eğlence keyfinin yanında 1100 m²'lik kongre merkezi, üç adet toplantı salonu, Boardroom ve Business Center'i ile yapılacak her türlü kongre ve toplantılarda da Concorde De Luxe Resort'u güler yüzlü ve profesyonel ekibiyle tercih edebilirsiniz.

Kalite Politikası

CONCORDE DE LUXE RESORT KALİTE VE GIDA GÜVENLİĞİ POLİTİKASI
Tüm çalışanlarımız ile birlikte misafir memnuniyetini her şeyin üzerinde tutarak en iyi kalitede hizmet vermek otelimizin ana hedefidir. Bu hedef doğrultusunda;
• Doğayı ve çevreyi korumak,
• Gıda zinciri boyunca gıda güvenlik sistemini uygulamak,
• Otel genelinde hijyen şartlarını ön planda tutmak,
• Yasal gereklilikleri sağlamak,
• Toplam kalite anlayışı ile kendimizi sürekli geliştirmek ve yenilemek öncelikli ve vazgeçilmez yönetim kuralımızdır.
Ulusal ve uluslar arası pazarda rekabet eden Otelimiz, daha iyileri başarmak için çalışanlarının sürekli eğitimi ve gelişimi için gereken kararlığı göstermektedir.

Konum


Türkiye turizmin kalbi Antalya'nın doğusundaki muhteşem Lara plajında yer alan otelimiz şehir merkezine 16 km, Antalya Hava Limanına 10 km uzaklıktadır.

Odalarımız

Standart De Luxe

Standart De Luxe odalarımızın tamamı misafirlerimizin rahatlığı ve konforu düşünülerek zevkle döşenmiştir. Odalarımızda, Banyo/Duş, Tuvalet, Saç Kurutma makinesi, Direk hatlı telefon, Uydu yayınlı ve müzik kanallı Televizyon, Mini bar, Merkezi Klima, Safe ve Balkon bulunmaktadır. Tüm odalarımızın zemini halı kaplıdır. Deniz, havuz veya bahçe manzaraları ile çeşitlilik gösterir

Dublex De Luxe

Otelimizin 7. katında bulunmakta olup tamamı deniz manzaralıdır. Çok rahat döşenmiş olan dubleks’lerimiz de giriş bölümünde iki adet sofa bed den oluşan oturma grupları, televizyon ve Banyo/WC, bulunmaktadır. Merdiven ile ikinci kata çıktığınızda ebeveynler için french bed yatak odası, televizyon ve duş/WC
bulunmaktadır. Dubleks’lerimizin İkinci katı yarı asma kat şeklindir.


Junior De Luxe Suite

Junior De Luxe Suite odalarımız ara kapı ile ayrılan bir yatak odası ve bir oturma bölümünden oluşur. Yatak odasında bir büyük yatak, banyo, televizyon, minibar ve telefon bulunmaktadır. Oturma odasında ise şık oturma grubu, televizyon, minibar ve duşlu banyo bulunur. Junior Suite odalarımızın hepsi balkonlu ve deniz veya bahçe manzaralıdır.

Family De Luxe Suite

Family De Luxe Suite odalarımız çocuklu aileler için ideal bir şekilde tasarlanmıştır. Family De Luxe Suite oda bünyesinde ara kapı ile ayrılan bir yatak odası, bir oturma odası ve kayar kapılarla ayrılmış bir çocuk yatak odası bulunmaktadır. Yatak odasında bir büyük yatak, banyo, televizyon, minibar ve telefon bulunmaktadır. Oturma odasında ise şık oturma grubu, televizyon, minibar ve duşlu banyo bulunur. Tüm Family De Luxe Suite odalarımız balkonlu ve muhteşem deniz manzaralıdır.

Royal Suite

Kendine özgü stili ile eşsiz ve büyülü bir ortamın mükemmel hizmet ile birleştiği Royal Suite dairelerimiz, siz ve önemli misafirleriniz için özenle tasarlanmıştır. Akdeniz’inparlayan mavi sularına nazır olan bu daireler; bir yatak odası, bir giyinme odası, son teknoloji ile düzenlenmiş özel çalışma odası, oldukça şık ve konforlu bir salon ile birlikte özel yemek bölümü ve mutfaktan oluşmaktadır.


Engelli Odalarımız

Engelli odalarımız, engelli misafirlerimizin rahatlığı ve kullanım kolaylığı göz önünde bulundurularak zevkle döşenmiştir. Banyo, duş ve tuvalet engelli misafirlerimiz için özel dizayn edilmiştir. Odalarımızda, Banyo/Duş, Tuvalet, Saç Kurutma makinesi, Direk hatlı telefon, Uydu yayınlı ve müzik kanallı Televizyon, Mini bar, Merkezi Klima, Safe ve Balkon bulunmaktadır. Tüm odalarımızın zemini halı kaplıdır.

Aktiviteler

Gündüz Aktiviteleri

Concorde De Luxe Resort'un güler yüzlü ve deneyimli eğlence ekibi sizleri değişik kara ve havuz aktivitelerine katılıp spor yapma, havuz başında oynanan oyunlarla keyifli bir tatil geçirmeye bekliyor.


Gece Aktiviteleri

Concorde De Luxe Resort eğlence ekibinin showları ile sizleri her gece başka bir dünyaya götürüyoruz.
Showlarımız
- ÇİN AKROBASİ SHOW
- ANADOLU GÜNEŞİ
- STAGE DANCE
- THEATER EXTREME DANCE (TED GROUP)
- WHITE ARENA
- THE SEA OF LOVE (DANCING AROUND THE WORLD)
- THE MOSWOW STATE ÇOCUK SİRKİ
- OLYMPIC GAMES
- CANLI MÜZİK
- NIGHT BIRD ORKESTRASI İLE GALA GECESİ
- İSKELE PARTY
- CONTACT EVENING
- EVENING GAMES

Çocuk Aktiviteleri

Dombo Mini Club

Her gün tecrübeli mini club animatörleri eşliğinde eğlenceli spor aktiviteleri, havuz oyunları, yarışmalar ve çocukların yaratıcılıklarını geliştirebilecekleri aktiviteler ve her gece çocuk diskosu çocuklarınıza unutamayacağı güzellikte bir tatil yaşatacak.
4 yaşından küçükler yalnızca ebeveynleri eşliğinde "Dombo Mini Kulübü"nü ziyaret edebilirler.

Oyun

Strike Bowling salonumuz, bowling ve bilardo hizmeti ile sizleri beklemektedir.
Ayrıca oyun salonumuzda çok çeşitli oyun makineleri ve sizin ve çocuklarınızın hoş vakit geçirmesini sağlayacak.


Ücretli Hizmetler:
Jet Ski, Parasailing, Su Kayağı, Banana, Ringo, Katamaran (kullanmak için sertifika zorunludur), Özel Dersler (Katamaran, Rüzgâr Sörfü dersleri ve lisansları, Su Kayağı, Wakeboard dersleri)

Ücretsiz Hizmetler:
Kano, Deniz Bisikleti, Rüzgâr Sörfü (kullanmak için sertifika zorunludur.)


Dalgıç Okulu

Sizleri profesyonel dalgıçlarımız eşliğinde denizlerin altındaki sihirli dünyaya davet ediyoruz.

Tenis

Yaz dönemi boyunca tenis hocamız eşliğinde tenis kortlarımız hizmetinizdedir.

Sportif Aktiviteler

• Plaj Voleybolu
• Basketbol
• Dart
• Masa Tenisi
• Step ve Stretching
• Su Jimnastiği
• Aerobik
• Su Topu
• Fitness Salonu
• Tenis
• Bilardo
• Bowling
• Okçuluk
İletişim

Telefon : (242) 352 26 26

Faks : (242) 352 26 00

Adres : LARA Kundu/ANTALYA

  • Detaylı bilgi için:Concorde Deluxe Otel






  • Detaylı bilgi için:Concorde Deluxe Otel
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi