Elite Otel Bodrum Muğla | uygun oteller
uygun oteller: Elite Otel Bodrum Muğla

28 Ekim 2009 Çarşamba

Elite Otel Bodrum Muğla

































Ana Sayfa

Bodrum’un en guzel beldelerinden biri olan Yalikavak’ta denize sifir konumda yer alan 4 yildizli 80 odali tesisimiz Bodum sehir merkezine 20 ve Bodrum (Milas Havaalaninda) 40 dakika uzakliktadir . Otelimiz ‘KIsiye ozel’ hizmet anlaysi ve ustun hizmet kalitesiyle 2004 yazindan itibaren siz misafirlerimizi agirlamaktadir.

Yoresel urunlerlin de kullanildigi leziz et cesitleri ve Deniz mahsulleriyle zenginlestirilmis genis menusu ile gun batimini seyrederken sarabinizi yudumlayacaginiz The Sailor Restaurant A La Carte hizmet vermektedir.

The Pool Bar gun boyu siz misafirlerimize icecek ve snack cesitleri ile hizmet vermektedir.

Resepsiyonumuzdan konaklamaniz esnasinda ihtiyaclarinizin yani sira gunluk tur, araba kiralama, transfer organizasyonlari, internet erisimi, faks ve telefon gibi hizmetlerden yararlanabiliirsiniz.

Konaklama

Otelimizde Ince bir zevkin ve konforun goz onunde tutuldugu double ve triple olmak uzere toplam 80 oda bulunmaktadir. Odalarimizin bir kimsi balkon bir kısmı ise teras manzaralidir


Odalar

Uydu TV
minibar
kasa
telefon
sac kurutma makinasi
balkon/teras
banyo/dus
split klima (a/c)

Yiyecek İçecek

Ozenle secilmis menusu ile her turlu damak zevkine hitap eden Elıte Bodrum, otel icerisinde yer alan farkli mekanlarda ustun hizmet kalitesi ile siz misafirlerimizi agirlamaktadir.




Restaurant
Sailor Restaurant hem geleneksel Turk Mutfagi hem de uluslararsi mutfaklarin en leziz et ve deniz urunlerini iceren menusu ve panoromik deniz manzarasi ile yaz aksamlarinizin gozde mekani olacaktir.




Roof Top Bar
Otelimizin en ust katinda bulunan ve aksam saatleri hizmete giren Sea Bar sizleri gun batiminin nefes kesen manzarasina karsi hafif bir muzik esliginde sarabinizi yudumlamaya davet ediyor.




Pool Bar
Pool Bar, sizleri gunesin ve masmavi denizin tam da enerjinizi tukettigini sandiginiz anda size ozel hazirlanan spesiyallerimizi tatmaya davet ediyor.


Sağlık Spor

Gunun yorgunlugunu atmak ve tatilin yanisira form tutmak icin Sauna, Turk Hamami ve Fitness Salonumuz siz degerli misafirlerimizin hizmetindedir.




Pool
Yetişkin ve içerisinden ayrılmış çocuk havuzumuz; sezlong ve havlu (ücretsiz) servisimizle hizmet vermektedir. Ayrica havuz barımızda ;havuzumuzu veya sahilimizi tercih etmek isteyen misafirlerimize gün boyu içecek ve snack menüsuyle servis verilmektedir.




Turkish Baths
Sağlıklı bir yaşam ve günün stresinden kurtulmanın en etkili yolu Elite Fitness ve Sağlık Kulübünden geçer. Otelimiz, Açık yüzme havuzu, Fitness Merkezi, Sauna, Türk Hamamı, Masaj Çeşitleri ile hem Elite Fitness ve Sağlık Kulübü üyelerine hem de otel misafirlerine hizmet vermektedir. Ayrıca Yoga, dans dersleri, aerobik ve step gibi aktiviteler de yer almaktadır.


Aktiviteler

Yalikavak Pazari Turk Halilarindan, mucevhere, hediyelik esyadan giyime kadar cok cesitli urunlerin aliciinin begenisine sunmaktadir. Yalikavak Carsisi, ozellikle Persembe gunleri yarindadainin en harektli pazarina ev sahibligi yapmaktadir,


Bodrum Sualti Arkeolojik Muzesi
Bodrum Sualti Arkeoloji Müzesi 1964 yilinda Bodrum Kalesi’nde kurulmustur. Aradan geçen zaman içinde ilk asamada Bodrum Kalesi’nin restorasyonu sürdürülmüs, daha sonralari kaledeki mekânlar degerlendirilerek sergileme salonlari olusturulmustur. Halen Bodrum Müzesi’nde 14 sergileme salonu bulunmaktadir.

Adindan da anlasilacagi gibi sergilemelerde agirlikla sualti eserlerine yer verilmektedir. Muzede M.Ö. 14. yüzyildan M.S. 11. yy.a kadar cam örnekler bir sira içinde sergilenmistir. Ayrica bu salonda duvar içindeki bir oyuga monte edilmis bir akvaryum bulunmaktadir. Bu akvaryum içinde bir sualti kazisinin nasil yapildigini gösteren, küçük boyutta olmasina karsin, tüm ayrintilarin seçilebildigi bir maket bulunmaktadir. Muze 1995 yilinda Avrupa Yilin Muzesi Odulune layik gorulmustur.


Akdeniz Fok Baligi
Latince adı Monacus Monacus olan Akdeniz Fokları, eskiden tüm Akdeniz'de yaşarlar, hatta Senegal'e kadar uzanan Afrika kıyılarında bile görülürlerdi. Günümüzde ise koruma altında oldukları Yalıkavak onlara ev sahipliği yapmaktadır. 2002 yilinda Yalikavak Korfezi rettemiz mavi sulari ve olaganustu kumsali ile ‘Bule Flag’ (Mavi Bayrak) odulune layik gorulmustur.

İletişim

Address Plaj Cad. No : 71 Yalikavak - Bodrum / MUĞLA
Phone+90.252.385.2584
Fax+90.252.385.2505
Email (Reservations) reservation.bodrum@elitehotels.com.tr
Phone (Sales)+90.216.459.6557 +90.216.459.6558 +90.216.459.6559
Fax (Sales)+90.216.441.6258
Email (General)info@elitehotels.com.tr
Email (Sales)sales@elitehotels.com.tr
Email (Meetings)ziyafet.satis@elitehotels.com.tr







  • Detaylı bilgi için:Elite otel
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi