Özcan Otel Marmaris Muğla | uygun oteller
uygun oteller: Özcan Otel Marmaris Muğla

28 Ekim 2009 Çarşamba

Özcan Otel Marmaris Muğla










































































Ana Sayfa

Konum:Türkiye/Marmaris,Turunç,Dalaman havalanı'na 120 km.Turunç beldesi merkezinde, Marmaris şehir merkezine 25 km.uzaklıktadır.
Odalar:Topla oda sayısı 82 adet.Odalardan 18 adeti ön blokta ve direk deniz kenarında,64 adeti arka blokta ve denize 50 m.Bütün odalarda
balkon, Sat/Tv,Müzik kanalı,direk hat telefon,özel para kasası,spilit Klima,WC/Duşakabin,mini buzdolabı ve saç kurutma makinası bulunmaktadır.
Oda tabanları seramiktir.Restoranlar:Açık ve kapalı olmak üzere iki adettir.Restorantlarımız direkt deniz kenarında ve açık büfedir.Barlar:Havuz
ve Restoran bar olmak üzere iki adettir.Yüzme Havuzu:Deniz kenarında,çocuk bölmeli ve bir adettir.Plaj:Otele ait ince kumlu özel plaj.
Spor: Sahilde özel şahıslara ait her türlü su sporu vardır.Aktivite:Haftada bir kez folklor veya dansöz.
Özcan Apart
Konum:Türkiye/Marmaris,Turunç,Dalaman havalanı'na 120 km.Turunç beldesi merkezinde, Marmaris şehir merkezine 25 km.uzaklıktadır.
Odalar: Toplam oda sayısı 28 ve denize uzaklığı 150m.Bütün odalarda balkon,Sat/Tv,Müzik kanalı,direk hat telefon,özel para kasası,spilit Klima,WC/Duşakabin,mini buzdolabı ve saç kurutma makinası bulunmaktadır.Oda tabanları seramiktir.Yüzme Havuzu:Bir adet ve çocuk bölmelidir.
Spor: Sahilde özel şahıslara ait her türlü su sporu vardır.Plaj:Özcan otelin plajı kullanılıyor.

Aktiviteler

Geniş ve ferah oturma alanı ile zengin açık büfemizden yemeğinizi sanki evinizin rahatlığındaymış gibi yiyebilir daha sonrada amerikan barımızdan yararlanabilirisiniz.Hem büyükler için hem de küçükler için olan havuzumuzdan ve plajımızdan dilediğinizce yararlanabilirsiz.
Haftada bir kez folklor veya dansöz.


İletişim
Telefon : +90 216 5773472
Telefon 2 : +90 224 2241004
E-posta : rezervasyonneredekal.com
Web : http://www.neredekal.com/ozcan-hotel-marmaris/
Adres : Turunç / Marmaris / Muğla /



  • Detaylı bilgi için:Özcan Otel
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi