IC Otelleri Green Palace Otel Kundu Antalya | uygun oteller
uygun oteller: IC Otelleri Green Palace Otel Kundu Antalya

25 Ekim 2009 Pazar

IC Otelleri Green Palace Otel Kundu Antalya






































Hoşgeldiniz

IC Hotels Green Palace; Akdeniz'in mavi sularına açılan özel kumsalı, sakin ortamı, muhteşem tropik bahçeleri, 4000 m2 havuz alanı, nilüfer havuzları, hurma ağaçları ve çam ormanlarıyla çevrili doğal güzellikleriyle misafirlerine evlerindeki rahat ve konforu yaşatan "High End All Inclusive" konsepti ile IC otellerinin özgün ve seçkin bir tatil merkezidir.
IC Hotels Green Palace samimi ve canlı hizmetiyle sizi, şehrin koşuşturmasından uzakta gerçek Akdeniz tarzını keşfetmeye çağırıyor.


Konaklama

Tesisimiz; 379 adet Standard, 29 Family Room, 5 Engelli Odası, 12 Junior Suite ve 1 kids suite olmak üzere mevcut oda sayısı 1 Presidential, 2 King Suite dahil 429 odadan oluşmaktadır.

Odalar, misafirlerine deniz, tropik bahçeler ve havuz manzarası ile etnik Uzak Doğu motifleri sunar. Tüm odalarda özel balkonunuzun ve küvetli özel bir banyonun keyfini çıkarabilirsiniz. Tatil yeri zengin bahçeleri ile doğal olarak kaynaştıkça, konuklarımız muz ve palmiye ağaçları arasında yerleştirilmiş lüks Bali tarzında konaklamanın zevkini çıkartmaktan keyif alacaklardır.

Standart Oda
379 adet olup 26 m²'dir. Zemin halı kaplıdır. İstenildiğinde ilave yatak konabilme özelliğine sahip ve odaların tümü balkonludur


Junıor Suite
12 adet ve 41 m² ile 33 m² arasındadır. Oturma grubu ve yatak ünitelerinden oluşmaktadır. Arada kapı bulunmamaktadır, odalar küvetli ve balkonludur.


Famıly Room
29 adet ve 52 m² kullanım alanına sahiptir. 2 yatak odası ve 1 oturma odasından oluşmaktadır. Ebeveyn yatak odası 1 french bed, küvetli banyo ve WC'den oluşmaktadır.


Engelli Odası
5 Adet ve toplam genişliği 26 m² olan engelli odamız bulunmaktadır. 4 adedi tam engelli ve 1 adedi yarı engelli konuklarımız için tasarlanmıştır.
Kids Suite
52 m2 genişliğinde 2 yatak odalı ve küvetli banyolu. Ebeveyn yatak odası french bad, diğer yatak odası twin bad ve arada bağlantılı kapı vardır. Ergonomik ve özel dekorasyonu ile çocuklarınıza evlerindeki dinlenme konforunu yaşatacaktır.
King Suite
131 m² genişliğinde iki yatak odası ve bir oturma odası, ebeveyn odasında french bed ve bir jakuzili duş kabinli banyo, diğer yatak odası twin bed küvetli banyo olarak özel malzemeleri ile donatılmıştır. VIP* konsept uygulanır.
Presidential Suite
213 m² genişliğinde bir french bed’li jakuzili ve iki twin bed’li küvetli banyolu yatak odalası, bir bakıcı odası duş kabinli banyolu ve bir büyük salona, salonda yemek masası ve çalışma masası vardır. VIP* konsept uygulanır.



Aktiviteler

Mevcut sonsuz eğlenceli aktivite ile bir gün keyifli bir kararsızlıkla geçer. 50 metrelik su kaydıraklarına sahip yedi farklı yüzme havuzuna dalın, tenis maçının tadını çıkarın veya şansınızı su sporlarında deneyin ya da yoga, thai-chi ve esneme sınıfına katılın...

Aktiviteler (Ücretli)
İnternet Hizmetleri, Fotoğraf Hizmetleri, Telefon ve Faks Hizmetleri, Oda Servisi, Kuru Temizleme, Kuaför Hizmetleri, Sağlık Merkezi, Güzellik Salonu, Doktor Hizmetleri, Çamaşırhane Hizmeti, Araba Kiralama Servisi, Çocuk Bakıcılığı, Gece Aydınlatmalı Tenis Kortu, Atari Salonu, Bilardo, Bowling, Nargile, Ringo, Laser, Banana, Paraşüt, Sürat Motoru, Katamaran, tenis ekipmanları

Aktiviteler (Ücretsiz)
Çocuk Kulübü, Step, Aerobik, Fitness Center, Hamam, Sauna, Squash, Su Jimnastiği, Su Kaydırağı, Animasyon, Güneş Şemsiyeleri, Şezlong, Şezlong Minderi, Plaj Havluları, Masa Tenisi, Mini Golf, Plaj Voleybolu, Emanet Kasa, Bussiness Center'da max. 30 dk internet kullanımı, Kano, Rüzgâr Sörfü (lisanslı)


Yüzme Havuzları

Kapalı Yüzme Havuzları(ısıtmalı)
1 adet 266 m² dir. 12 m²lik çocuk havuzu 40 cm derinliğinde ve kapalı havuzun bir bölümünde bulunmaktadır.
AÇIK YÜZME HAVUZU (3 kaydıraklı, 50 metre uzunluğunda)
Animasyon Havuzu : 540 m² Boyutunda 140 cm Derinliğinde
Kaydırak Havuzu : 261 m² Boyutunda 90 cm Derinliğinde
OASE Havuzu : 687 m² Boyutunda 140 cm Derinliğinde
Büyük Havuz : 1384 m² Boyutunda 140 cm Derinliğinde
Ön Havuz : 882 m² Boyutunda 140 cm Derinliğinde
ÇOCUK HAVUZU : Derinliği 40 cm ve 89 m² genişliğindedir.

Animasyon Programı
Anfi tiyatromuz 600 kişi kapasiteli olup animasyon programlarımız her 2 haftada değişir.
GECE ANİMASYONU
Sirk Show, Dance Mix Up Show, Müzikal Show, Show, Turkish Night Show
Gündüz Animasyonu
Masa Tenisi, Havuz oyunları, Çeşitli Takım Oyunları, Plaj Voleybolu, Mini Golf, Aerobic, Su Jimnastiği, Step, Water Polo, Dart, Okçuluk, Boccia

Çocuk Klubu

04 - 12 yaş arası çocuklar içindir. Hizmet saatleri 10:00 - 12: 00 ve 14:00 - 18: 00


Sağlık Merkezi

Lilium Spa and Wellness Center, Fitness Salonu, Türk Hamamı, Sauna, Jakuzi, Masaj, Doktor & Hemşire, Squash.

ALIŞVERİŞ MERKEZİ
Butik, Hediyelik Eşya, Gümüş Eşya Mağazası, Market, Kuyumcu, Kuaför, Fotoğrafçı, Araba Kiralama Servisi


Restorant Barlar

IC Hotels Green Palace'da güzel bir yemek hayatı kutlamaktır. Çeşitli restoranlarımız arasında, sizi yeni lezzetlere sürükleyen bir gastronomi yolculuğuna çıkacaksınız.

Seçkin yemek mekanlarımız gurme mutfağını yerel lezzetlerle
birleştirmektedir. Bunun üstüne gösterişli ortamımız eklendiğinde, her yemekte seçkin bir yemek sanatı deneyiminin tadını çıkartabilirsiniz. 900 kişilik bir konuk kapasitesine sahip ana açık büfe restoranı olan Jasmine's Restaurant, Gözleme Çadırının taze gözlemeleri, Sunset Snack Restaurant ve muhteşem Ala Carte Restoranlar İtalyan "Cavalli", Meksika "Casa", Çin"Canton", Japon "Sushi", Türk "Fes", "Green Fish" Deniz Mahsülleri, IC Cafe ve bir vitamin barı da içeren altı adet bar, Bali tarzı sahil barı ve Lobide bir Cigar Lounge otelin en gözde mekânları arasında yer almaktadır.

Kahvaltı : 07:00 - 10:00
Geç Kahvaltı : 10:00 - 11:00
Öğle Yemeği : 12:30 - 14:30
Akşam Yemeği : 19:00 - 21:30
Gece Yemek Servisi : 24:00 - 01:00


İletişim

Adres : Ic Hotels Green Palace Kundu Mevkii - Antalya / Türkiye
Tel : + 90 0 242 431 21 21
Faks : + 90 0 242 431 24 44
Web Sitesi : www.ichotels.com.tr
Satış : sales@ichotels.com.tr
Rezervasyon : kundureservation@ichotels.com.tr
Havaalanı : 15 km
Şehir Merkezi : 25 km


  • Detaylı bilgi için:IC Otelleri Green Palace
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi