Intermar Otel Marmaris Muğla | uygun oteller
uygun oteller: Intermar Otel Marmaris Muğla

31 Ekim 2009 Cumartesi

Intermar Otel Marmaris Muğla























Hakkımızda

Marmaris Resort otellerinin davet edici dunyasında, Intermar hotel diğerlerinden ayırt edici bir konaklamasıyla kendini farkını ortaya koyuyor.Intermar Hotel, odalarınızda size daha fazla rahatlık ve mekan sağlamak için yeniden restore edilmiştir. Marmaris’le baslayıp Marmaris’le biten akdeniz de, sizi ailenizle birlikte tecrube edeceğiniz eşsiz bir tatil kaçamağı bekliyor.

Dalaman Havaalanı sadece 90 dakika olan Intermar hotel aynı zamanda plaja 120 m, tatil merkezi ve Marina ya 1 km uzaklıkta sehir merkezinde olmasıyla etrafa kolay ulaşım saglar.Oteliiz Marmaris in kalbinde yer alır ve sizin favori restaurant ve eglence merkezlerinize de yakındır.Aynı zamanda otelde kaldıgınız sure boyunca aracınızı otelin otoparkına park edebilirsiniz.

Intermar otel tesisleri içinde; Açık Yüzme Havuzu,su kaydırağı, içeride ve dısarıda A La Carte Junction Restaurant, Bayan Kuaförü, Berber,Masa Tenisi, Masaj salonu, Sauna, Fitness merkezi, Otopark, Toplantı Salonu bulunmaktadır.Aynı zamanda bir araç ve motosiklet kiralama bürosu otelin ilk katında yer alıyor.

Odalar

Tesisimiz tüm odalarda müşterilerimiz için aşagıdaki olanakları saglar:

Her odadan Direct Telephone hatları
Uydu baglantılı TV
Minibar
Özel Klima
Özel Isıtma
Balkon
Guvenli Celik Kasa (Resepsiyonda)
Oda içinde ayrıca
Duşu olan bir banyo
Sac kurutma makinesı

Internetten yapacagımız özel indirimlerle Intermar Hotel oldugundan daha ucuz bir tatil. Size ve ailenize teklif ettiğimiz özel olanaklarla tam servisli otellerden bir cok belirgin farkımız var ; ilginç yakın çevresi ve çalışanlarıyla size yıllarca unutamayacagınız ve her sene yeniden yasamak isteyeceginiz bir tatil sunar.


Havuz ve Plaj

Yüzme havuzumuzun bulunduğu bölge plaja kadar uzanmakta olan gren street’ den ve aynı zamanda ana caddeden de görünür.İhtiyacınız olan ve istediğiniz her şey yürüme mesafesi uzaklığında ; eşsiz dükkanlar, gıda marketleri, restoranlar, , arcades and rides, gece kulüpleri, hepsi sadece birkaç blok ötede.

Bu yaz ailenizle beraber Marmaris in en uzun acık yüzme havuzlarından birinde yüzme sansını elde edebileceksiniz. Gelin ve görkemli havuzumuzda güneşin tadına varın.Ya da Snack & Pool Barımızdan serin bir içecekle sandwichın tadını çıkarın.Aynı zamanda çocuklarınızda onlar için özel olarak yapılmış çocuk havuzunda eğlensinler.

Marmaris plajı, otelimize yürüme mesafesi uzaklığında.Çıkıntılı kıyı şeridi en cazip koylarıyla yüzmeye, dalmaya ve balık tutmaya idealdir.Koy favori ve rahatlatıcı bir tatil yeri olmasının yanı sıra aynı zamanda orada inanılmaz su sporları ve yelkenliyle de eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz.


Restaurant ve Barlar

Palmiye ağaçları ve canlı Akdeniz çiçekleri her yerde gözünüze carparak,Akdenizden birkaç metre uzaklıkta kendi tropik cennetinizi yaratmanızı saglar.Ilık rüzgarın,harika çiçeklerin, sizi davet eden suların, serin içecek ve enfes yiyeceklerin keyfine varın. . Junction A La Carte Restaurant & bar bunların hepini sizlere saglayabiliir; fantastik içecekler, özel ve favori yiyecekleriniz..


İletişim
İntermar Hotel
Tütüncükara Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Kemal Seyfettin Elgin Blv. No : 61 48700 Marmaris - MUĞLA

Tel 1: +90 252 412 49 96 ( PBX )
Tel 2: +90 252 411 03 05 ( PBX )
Faks : +90 252 412 49 97

  • Detaylı bilgi için:Intermar Otel
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi