Çıralı Rose Pansiyon Olimpos Antalya | uygun oteller
uygun oteller: Çıralı Rose Pansiyon Olimpos Antalya

27 Ekim 2009 Salı

Çıralı Rose Pansiyon Olimpos Antalya





































Pansiyonumuz

Akdeniz`in saklı cenneti, Çıralı - Olympos'ta tatil düşünürseniz sizleri evinizin huzur ve güveninde keyifli bir tatil ortamı sunmaktan gurur duyacağız.

Pansiyonumuz 48 yatak kapasiteli olup 10 tane Bungalow olmak üzere toplam 18 odaya sahiptir, siz müşterilerimize konforu ve aile ortamını sunmaktayız. Bütün odalarımızda klima bulunmakta olup, denizin mavisi, doğanın yeşili, 2800 yıllık tarihi ile 2003 yılında dünyanın en iyi sahili seçilmiş Çıralı - Olympos`da sizi bekliyoruz.

Bahçemizde bulunan hamaklarda saatlerce uzanıp bu derin sessizlik ve yeşil cennet içerisinde kafanızı dinleyebilir ya da kitap okuyabilirsiniz.

Kendinizi rahat ve huzurlu bir ortamda hissetmenizi sağlamak için leziz ev yemeklerinin ve mezeleri denemelisiniz. Restoranımızda konuklarımızın arzularına göre hazırlanan öğle ve akşam yemekleri sunulmaktadır.

Masanıza gelen her türlü meyve veya sebze hormonsuz ve doğal olarak yetiştirilmektedir. Sabahları kahvaltıdaki ev yapımı reçeller, köy yumurtası, bal, tereyağı, süt ve bir çok şey ile kahvaltınız tam bir ziyafete dönüşmektedir.


Çıralı Rose Pansiyon

Ücretsiz Çocuk Yaş Aralığı 0 - 6
İndirimli Çocuk Yaş Aralığı
7 - 11
Çocuk İndirim Oranı % 50
Kredi Kartı İle Ödeme Var
Oda Sayısı 18
Sezon Açılış Kapanış Tüm Yıl Açık
Denize Mesafesi 100 Mt
Antalya Havaalanına Uzaklığı

Odalarımız

İşletmemizin bütün odaları klimalı olup, 24 saat sıcak su mevcuttur. Pansiyonumuz 48 yatak kapasitesine sahip olup 10 tane bungalow olmak üzere toplam 18 odaya sahiptir. İzole edilmiş klimalı odaları ile pansiyonumuz sizleri beklemektedir..


Oda Özelliklerimiz


Kablosuz (Wireless) İnternet
Balkon

Banyo
Eşya Dolabı
Oda Temizlik Servisi
Havlu
Tuvalet
Uyandirma Servisi
Televizyon ( Opsiyonel )

Fiyatlarımız

1 Haziran 30 Haziran Arası İki Kişi Oda Kahvaltı 0 YTL
1 Temmuz 30 Temmuz Arası İki Kişi Oda Kahvaltı 80 - 90 YTL
1 Ağustos 30 Ağustos Arası İki Kişi Oda Kahvaltı 0 YTL
1 Eylül 30 Eylül Arası İki Kişi Oda Kahvaltı 0 YTL
1 Ekim 30 Ekim Arası İki Kişi Oda Kahvaltı

Doğa Güzelliklerimiz

Antalya; çağlayanları, doğal plajları, zengin tarihi eserleriyle, fuarlarıyla, dört mevsimde de turist cennetidir. Bir başka deyimle; Turizmin başkentidir. Lara ve Konya altı Antalya ili sahillerinin başlıca plajlarındandır. Antalya' da kar yağmadığı gibi kışın bile denize girilebilir günlerin sayısı oldukça fazladır. Yazın aynı anda hem denize girebilmeniz hem de Saklı kent'de kayak yapmanız mümkündür. Şehrin Doğusunda bulunan Konya altı plajı çakıl, Batısında bulunan Lara plajı ise kumdur. Tatile gelenler gündüz deniz ve güneş gece eğlence ile 24 saati dolu dolu yaşama imkanına sahiptir. Plajlarda düzenlenen gece eğlencelerinde sahilde ateş yakılır, havai fişekler atılır. Çeşitli yarışmaların yanı sıra müzik ve dans vazgeçilmezlerdendir. Antalya'nın ulusal parkı Termesos, kayak merkezi Saklı kent, Beş konak' taki doğa harikası Köprülü Kanyon, M:S:11 yüzyılda yapılmış olan Belkıs ( aspendos ) açık hava tiyatrosu, Olimpos ve yumurtalarını bırakmaya gelen Carette carettaları, Çıralı' da bulunan Yanar taşı, Demre' deki Noel Baba Mezarını, Alanya'daki Kızıl Kule, Damla taş, Bel dibi, Kara in mağaraları ile Altın beşik görülmeye değer turistik yerlerdir. Sanat' ada katkısı olan Antalya da her yıl Altın Portakal Film Festivali düzenlenmektedir. Antalya'nın belediyesi borcu olmayan tek zengin belediye ünvanına sahip tir.
Antalya'nın ilçeleri ise Merkez, Gazipaşa, Alanya, Manavgat, Serik, Kemer, Kumluca, Finike, Kale, Belek, Kaş, Gündoğmuş, Akseki, İbradı, Korkuteli, Elmalı, Göynük, Tekir ova, Side'dir. İl merkezi olan Antalya şehri Antalya Körfezi kıyısındadır. Antalya ovası Toros'ların eteklerinden inince bir düzlük haline gelerek, şehrin kıyıksında denizle birleştiği noktada 20-30 metre yükselerek dik yarlar meydana getirir. Bu yarlar şehrin önünde geri bir girinti çizerek,denizi doğal bir liman haline getirir. Yarlardan biri şehrin orta kesiminde bir uçurumu andırır. Buraya Kadın yarı derler. Teke beyleri günah işleyen kadınları bu uçurumdan atarak cezalandırırlarmış. Şehrin çevresi baştan başa portakal bahçeleri ile kuşatılmıştır. Endüstri olarak sayabileceğimiz Kereste, Un, Çeltik, Pamuklu Dokuma Fabrikaları ile Ferro-Krom Tesisleri vardır. Enerji Hidro Elektirik tesisleri ile sağlanır. Bolca doğal su kaynakları sayesinde su şişeleme fabrikaları kurulmuştur. 1980 Yılından sonra hızla turizme soyunan Antalya şimdilerde 500 kilometrelik sahil şeridiyle, Turizmin başkenti olmuştur.

İletişim
Tel: +90 242 825 71 24
Gsm : +90 536 871 11 05
rose@rosepansiyon.com

  • :Detaylı bilgi için:Rose Pansiyon
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi