Club Otel isis Gümbet Muğla | uygun oteller
uygun oteller: Club Otel isis Gümbet Muğla

28 Ekim 2009 Çarşamba

Club Otel isis Gümbet Muğla





































Tesis
Sınıfı : 5 Yıldızlı Oteller
Hizmet Türü : Ultra Herşey Dahil
Tesis Özellikleri : Tesis, Bodrum Gümbet te kurulmuş bir cennettir. Isis hotel- club; Sultan suit, Vezir suit, Jakuzili ve duşlu junior suit, aile odaları, özel özürlü odaları, deluxe çift kişilik odalar dan oluşmaktadır. Otel, misafirlerin kendilerini özel hissetmeleri için oldukça lüx ve konforlu dizayn edilmiştir. Ayrıca otel iki kısımdan oluşmaktadır. Hotel Isis ve club Isis olmasıyla beraber; Club Isis tatil köyünün rahatlığını arayanlar için özel yapılmıştır.
Tesis Aktiviteleri : Tesis 5 yıldız ünvanına sahip olan bir oteldir. Kalitesi, konforu ve aktiviteleri ile otel, birinci sınıf olduğunu orataya koymaktadır. Tesiste; özel plaj, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuklara mini club, çocuklara yaz okulu, tüm gün boyunca animasyon, sağlık ve güzellik, gece showları, kuaför, vatamin bar, sauna, masaj, Türk hamamı, fitness center, oyun odası, tenis kortu, ping- pong, mini futbol, bilardo, banana, jetski, katamaran, dalış kursları, gece clubü, nargile cafe gibi birçok aktivite ve mekanı bulunmaktadır.
Oda Özellikleri : Odalar; Sultan suit, vezir suit, jakuzili ve duşlu junior suit, aile odaları, özel özürlü odaları ve deluxe çift kişilik oda olmak üzeredir. Ayrıca otelin tüm odalarında; balkon, banyo, saç kurutma makinası, klima, duşlu ve küvetli banyo, uydu yayınlı TV, Hem odada hemde banyo da telefon hattı, minibar, radyo ve özel kasa mevcuttur.
Kısa Açıklama
Açıklama : Hotel Isis, Gümbet de bulunan 5 yıldızlı otellerden olamsının yanısıra Gümbet de bulunan 5 yıldızlı tatil köylerinden de biridir. Bodrum da bulunan Club- Oteller statüsünde yer alan Hotel Isis, Ayrıcalıklı bir otel olmakla beraber sizlere dört dörtlük tatil imkanı sunmaktadır. Isil Club- Otel oda fiyatları hakkında bilgi almak için otelin kendi web sitesinde misafir olmanız yeterli olacaktır.

Tesis Oda Özellikleri : Restaurant: Spor Salonu:
Yüzme Havuzu: Oda Servisi:
Evcil Hayvanlar: Internet:
Otopark: Oyun odaları:
Golf: Tenis:
Küvet: Engelli Aracı:
Çamaşırhane: Mutfak:
Bar: Klima/Havalandırma:
Gece Kulübü / Disco: Bilardo:
Telefon: Spa/Ilıca:
Özel Kasa: Asansör:
Sigara İçilmeyen Odalar: Dalış Okulu
Paraşüt: Su Kayağı
Uyandırma Servisi:


İletişim

Telefon : (+90) 0252 319 66 66
Fax : (+90) 0252 319 66 65
Web : www.isis.com
E-Posta : isisisis.com
Yerleşim
İl - İlçe - Bölge : Muğla - Bodrum - Bodrum -
Adres : Asarlık mevkii Gümbet- BODRUM





  • Detaylı bilgi için:Club Otel isis
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi