24 Temmuz 2010 Cumartesi

Otel Malibu Lara GüzeLoba Antalya Otelleri


Otel Malibu, hepsi duşlu, tuvaletli, kaloriferli, çoğu balkonlu ve klimalı 16 odası, geleneksel Türk misafirperverliği ile , huzur dolu bir tatil için hizmetinizdedir...

Nefis ev yemekleri ve içkilerinizi, aile atmosferi içinde lobimizde, restorantımızda veya terasımızda alabilir; yüzme havuzumuzda serinleyebilirsiniz.

Odalar

Temiz ve rahat odalar sizi bekliyor.Geniş aile yataklı, iki ayrı yataklı ya da yataklı odalardan size uygun olanını seçebilirsiniz.

Hizmetler

Lobby
Yüzme havuzu
Telefon
Kablosuz İnternet Bağlantısı
Kahvaltıdan sonra plaj servisi
Restaurant
Klima (opsiyonel)
WC,duş
Şehir merkezine dolmuş ve otobüs bağlantısı
Geniş teras
Balkonlu oda
Her konuda enformasyon
Odalarda TV, Loby ve terasta uydu yayını


ODA FİYATLARIMIZ

1 kişi oda kahvaltı 25 Euro
2 kişi oda kahvaltı 35 Euro
İlave yatak O.K 10 Euro


Aktiviteler

Bu gün doğum gününüz mü? Merak etmeyin.
Siz unutsanız bile biz unutmayız.

Yaşamınızdaki gizemli olayları Şef Mehmet`ten dinleyin.Ama önce bir Türk kahvesi içip fincanı kapayın.



Lara Örnekköy plajları çok ünlüdür.
Kahvaltıdan sonra isterseniz özel arabalarla plaja götürürüz.
Ücret mi? Bu da bizden.


Tatil zamanı. Peki bu afacanla nereye?
Tabiki Hotel Malibu`ya.
Biz çocuklarI severiz.

SIcak Antalya gecelerinde dansöz seyredip stres atmak varken evde oturulur mu? ''HAYIR'' diyorsanız bize sorun.

İletişim

Adres:Barınaklar Bulvarı Santral Sok.No:21 07230 Güzeloba ANTALYA - TURKEY

Fax: (0090) 242- 349 20 03

Tel:(0090) 242- 349 12 62

  • Lara Otel Malibu sitesi için tıklayın
  • Love Tree Pension Kemer Otelleri




    Çıralı 'nın tarihi ve doğal zenginliği, yasal statüler geliştirilerek koruma altına alınmış durumda. Olimpos Antik Kentinin bulunduğu vadi ve onun denize açıldığı kumsal, Arkeolojik SİT Alanı içinde. Kumsalın kuzeye doğru devam eden üç kilometrelik bölümü ve kıyı ise I. ve II. Derece Doğal SİT Alanı. Bugüne kadar turizmin getirdiği kirlenme ve yapılaşmadan payını almayan Çıralı 'nın özelliklerini koruyarak gelecek kuşaklara bırakılması hedefleniyor.

    Love Tree Pansiyon

    Love Tree Pension adını 1,5 dönümlük bahçemizin içinde yer alan; dut, nar, erik, muz, elma, kayısı ağaçlarının yanı sıra yaklaşık 200 yıllık Keçi Boynuzu Ağacı 'ndan esinlenerek koyduk.

    Cihangir - Kahve Altı 'ndaki 10 senelik geçmişimizden sonra ben ve kızlarım burayı keşfedip sizlerle paylaşmak istedik.




    Love Tree Pension adını 1,5 dönümlük bahçemizin içinde yer alan ; dut, nar, erik, muz, elma, kayısı ağaçlarının yanı sıra yaklaşık 200 yıllık keçi boynuzu ağacından esinlenerek koyduk.

    Cihangir - Kahve Altı 'ndaki 10 senelik geçmişimizden sonra ben ve kızlarım burayı keşfedip sizlerle paylaşmak istedik.

    10 oda ve bir ağaç evi olan pansiyonumuzda tüm odalar klimalı, duş-wc, cibinlik, masa-sandalyelidir. Sınırsız internet bağlantısı da mevcuttur.

    Denize (500 m.) ister ağaçlıklı yoldan yürüyerek,ister bisikletlerimizle kolayca ulaşabilirsiniz.
    Akşam üstleri sıcacık kekler, el açması börekler, gözlemeler sizleri bekliyor olacak.
    Restoranımız zengin kahvaltısıyla, geniş vejeteryan çeşitleri, ızgara ve sulu yemekleriyle sizlerin hizmetindedir.
    Geceleri barımızda buzlu mojitonuzu yudumlarken sahnede müzisyen arkadaşlarımızı dinleyip bir yandan da yanan ateşi keyifle seyre dalabilirsiniz.

    İsteğe bağlı günü birlik koylara yat gezileri, gece mehtap sefası, kemer, kumluca pazarı gezisi, ulupınarda balık yeme, yanartaş gezisi.

    Antalya - Çıralı 90 kilometredir, Çıralı Yanartaş sapağından girdikten 9 kilometre sonra pansiyonumuza ulaşabilirsiniz.

    Havalimanı transferleri ücret karşılığı yapılır.


    Antalya, Kemer - Kumluca arasında bulunan Çıralı, her yıl sahiline yuva yapan Caretta Caretta 'ların yanı sıra çok sayıda hayvan ve bitki türünü barındıran bir bölge. Doğal güzelliğinin yanı sıra yakınında bulunan antik Olimpos kenti, mitolojide adı geçen Yanartaş (Olimpos Dağı'nın Yanartaşı), portakal bahçeleri ve seralar bölgeyi doğa ve tarih meraklıları için oldukça cazip kılıyor. Kışın nüfusu 500 civarında olan ve yaygın bir şekilde ev pansiyonculuğu yapılan köyün yatak kapasitesi yaklaşık 1500.



    Çıralı 'nın tarihi ve doğal zenginliği, yasal statüler geliştirilerek koruma altına alınmış durumda. Olimpos Antik Kentinin bulunduğu vadi ve onun denize açıldığı kumsal, Arkeolojik SİT Alanı içinde. Kumsalın kuzeye doğru devam eden üç kilometrelik bölümü ve kıyı ise I. ve II. Derece Doğal SİT Alanı. Bugüne kadar turizmin getirdiği kirlenme ve yapılaşmadan payını almayan Çıralı 'nın özelliklerini koruyarak gelecek kuşaklara bırakılması hedefleniyor.



    Her yıl sahiline yuva yapan Caretta Caretta 'ların Olimpos kumsalında yuvalama açısında elverişliği azaltan çakıl yoğunluğu vardır. Çıralı kumsalında ise deniz çizgisinden hemen sonraki bir metre iri kumlu ve çakıllı bir banttan oluşursa da, daha sonra ince kumlu kumsal devam etmektedir. Üreme yoğunluğu da bu kumsaldadır. Kumsalın ardında, doğal bitki örtüsü makiler ve fıstık çamı ağaçları yer alır.



    Çıralı, Olimpos Milli Parkına ismini veren Olimpos Antik Kentini kapsaması nedeniyle I. Derece Doğal SİT Alanı ve Arkeolojik SİT Alanıdır. Ancak, Olimpos Milli Parkının sınırları dışına çıkarılmıştır. Burada yer alan Yanartaş (Chimera) doğal gaz ateşi ile sürekli yanmakta ve ziyaretçiler için çekicilik taşımaktadır.





    Çıralı kumsalı, tüm dünyada nesli tehlike altında bulunan Caretta Caretta deniz kaplumbağalarının Türkiye 'nin Akdeniz kıyılarında yuvaladığı önemli kumsallar arasındadır. Yakınındaki üreme kumsalları Tekirova ve Kumluca 'da artmakta olan insan baskısı, Çıralı kumsalının önemini daha da arttırmaktadır.

    İletişim


    Bize ulaşabileceğiniz adres ve diğer bilgiler
    Adres: ÇIRALI - KEMER - ANTALYA

    GSM: +90 0538 928 04 08

  • Kemer Love Tree Pension Otel sitesi için tıklayın
  • 23 Temmuz 2010 Cuma

    Çiner Otel Kapadokya Otelleri


    ♦Odalar
    3 Suite Oda
    39 Standard Oda

    ♦Restaurant
    120 Kişi Kapasiteli Açık
    60 Kişi Kapasiteli Kapalı

    ♦Barlar
    Havuz Bar
    Loby Bar

    ♦Toplantı Salonu (60 Kişi Kapasiteli)

    ♦Oda Servisi

    ♦Wireless ve İnternet Cafe
    ♦Açık Yüzme Havuzu
    ♦Araç Parkı


    Odalar

    SUITE ODA : Otelimizde 3 suite oda bulunmaktadır.Odalarımızda yatak odası, oturma odası, mini bar , televizyon ,uydu yayını , wireless , telefon ve fön bulunmaktadır . Odalarımız yatak ve oturma odası olmak üzere iki ayrı oda olarak sizlere rahat ve konforlu konaklama imkanı sunmaktadır.Odalarımızdan Kapadokya'nın doğal görüntüsünü rahatlıkla izleyebilirsiniz.



    STANDARD ODA : Otelimizde 39 standard oda bulunmaktadır.Odalarımızda iki yatakla birlikte yöreye özgü sedir, televizyon, uydu yayını , wireless , fön ve telefon bulunmaktadır.Odalarımızda peribacalarının görüntüsüyle birlikte doğanın içinde şehir yaşantısından uzakta rahat ve huzur içerisinde dinlenebilirsiniz.


    Hizmetler

    Kahvaltı: Oda fiyatlarımız kahvaltı dahildir ve açık büfe olarak size sunulmaktadır. Mevsime göre taze meyve suları, çay, kahve, meyve çeşitleri, yogurt, tereyağ, bal ,reçel, isteğe bağlı olarak pekmez, yumurta, zeytin, değişik peynir çeşitlerini bulabilirsiniz. Özel diyette olanlar veya vejeteryanlar için isteğinize göre değişik seçeneklerde hazırlanabilir.

    Akşam Yemeği: Açık büfe olarak Türk mutfağından ve Kapadokya yöresinden zengin ve bol çeşitlerle sizlerin damak tadına hitap etmekteyiz.Mevsim şartlarına göre havuz başında bu zevki siz de tadabilirsiniz.

    Ücretsiz Servislerimiz: Havuz , wireless , internet cafe , oyun salonu ve oda servisimizden ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz.

    İkramlar: Çay ve kahve.

    Çamaşır Servisi : Kuru temizleme ve çamaşır servisimiz bulunmaktadır.

    Kiralık Araba: Araç kiralama konusunda sizlere yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

    Transferler: Sizin isteğinize bağlı olarak otelimize transferinize yardımcı olmaktayız.Transfer isteğinizi bize bildirebilirsiniz.


    Göreme


    Göreme Peri bacalarının içinde yerleşim sürdüğü 2000 nüfuslu bir kasaba. Yörede Hıristiyanlık öncesi dönemden kalan mezar odalarını kayalar üzerinde görüyoruz. Göreme Açık Hava Müzesi’nde küçüklü büyüklü çok sayıda kilise ile keşiş yemekhaneleri, mezar odaları, kiler ve mahzen göreceğiz. Müze alanındaki manastırlarda VII. Yüzyıldan XII. Yüzyıla kadar kilise mimarisini izlemek mümkün. Düztabanlı beşik tonozlu, tek veya 3 apsisli, merkezi haç planlı mimariye göre yapılmış kiliselerin fresklerinde de yerel üslupları yansıtan resimleri izleyebilirsiniz.Nevşehir’e 10 km. uzaklıktaki Göreme kasabası Nevşehir-Ürgüp-Avanos üçgeni arasındaki etrafı vadilerle çevrili bölgede yer alır.


    İletişim

    ÇiNER HOTEL GÖREME

    Göreme Nevşehir Türkiye

    Tel : +90 384 271 25 15

    Fax: +90 384 271 23 04

  • Kapadokya Çiner Otel sitesi için tıklayın
  • About me

    Şarkı Sitesi