Çiner Otel Kapadokya Otelleri | uygun oteller
uygun oteller: Çiner Otel Kapadokya Otelleri

23 Temmuz 2010 Cuma

Çiner Otel Kapadokya Otelleri


♦Odalar
3 Suite Oda
39 Standard Oda

♦Restaurant
120 Kişi Kapasiteli Açık
60 Kişi Kapasiteli Kapalı

♦Barlar
Havuz Bar
Loby Bar

♦Toplantı Salonu (60 Kişi Kapasiteli)

♦Oda Servisi

♦Wireless ve İnternet Cafe
♦Açık Yüzme Havuzu
♦Araç Parkı


Odalar

SUITE ODA : Otelimizde 3 suite oda bulunmaktadır.Odalarımızda yatak odası, oturma odası, mini bar , televizyon ,uydu yayını , wireless , telefon ve fön bulunmaktadır . Odalarımız yatak ve oturma odası olmak üzere iki ayrı oda olarak sizlere rahat ve konforlu konaklama imkanı sunmaktadır.Odalarımızdan Kapadokya'nın doğal görüntüsünü rahatlıkla izleyebilirsiniz.



STANDARD ODA : Otelimizde 39 standard oda bulunmaktadır.Odalarımızda iki yatakla birlikte yöreye özgü sedir, televizyon, uydu yayını , wireless , fön ve telefon bulunmaktadır.Odalarımızda peribacalarının görüntüsüyle birlikte doğanın içinde şehir yaşantısından uzakta rahat ve huzur içerisinde dinlenebilirsiniz.


Hizmetler

Kahvaltı: Oda fiyatlarımız kahvaltı dahildir ve açık büfe olarak size sunulmaktadır. Mevsime göre taze meyve suları, çay, kahve, meyve çeşitleri, yogurt, tereyağ, bal ,reçel, isteğe bağlı olarak pekmez, yumurta, zeytin, değişik peynir çeşitlerini bulabilirsiniz. Özel diyette olanlar veya vejeteryanlar için isteğinize göre değişik seçeneklerde hazırlanabilir.

Akşam Yemeği: Açık büfe olarak Türk mutfağından ve Kapadokya yöresinden zengin ve bol çeşitlerle sizlerin damak tadına hitap etmekteyiz.Mevsim şartlarına göre havuz başında bu zevki siz de tadabilirsiniz.

Ücretsiz Servislerimiz: Havuz , wireless , internet cafe , oyun salonu ve oda servisimizden ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz.

İkramlar: Çay ve kahve.

Çamaşır Servisi : Kuru temizleme ve çamaşır servisimiz bulunmaktadır.

Kiralık Araba: Araç kiralama konusunda sizlere yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

Transferler: Sizin isteğinize bağlı olarak otelimize transferinize yardımcı olmaktayız.Transfer isteğinizi bize bildirebilirsiniz.


Göreme


Göreme Peri bacalarının içinde yerleşim sürdüğü 2000 nüfuslu bir kasaba. Yörede Hıristiyanlık öncesi dönemden kalan mezar odalarını kayalar üzerinde görüyoruz. Göreme Açık Hava Müzesi’nde küçüklü büyüklü çok sayıda kilise ile keşiş yemekhaneleri, mezar odaları, kiler ve mahzen göreceğiz. Müze alanındaki manastırlarda VII. Yüzyıldan XII. Yüzyıla kadar kilise mimarisini izlemek mümkün. Düztabanlı beşik tonozlu, tek veya 3 apsisli, merkezi haç planlı mimariye göre yapılmış kiliselerin fresklerinde de yerel üslupları yansıtan resimleri izleyebilirsiniz.Nevşehir’e 10 km. uzaklıktaki Göreme kasabası Nevşehir-Ürgüp-Avanos üçgeni arasındaki etrafı vadilerle çevrili bölgede yer alır.


İletişim

ÇiNER HOTEL GÖREME

Göreme Nevşehir Türkiye

Tel : +90 384 271 25 15

Fax: +90 384 271 23 04

  • Kapadokya Çiner Otel sitesi için tıklayın
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi