27 Haziran 2009 Cumartesi

Tayland Balayı Turları Yurt dışı Turları

Tayland Balayı Turları


Tayland Hakkında
"Tayland Krallığı, eski adıyla Siyam, kısa adıyla Tayland bir uzakdoğu ülkesidir. Krallıkla yönetilmektedir, ana dili Thai dili'dir, nüfusun %90 lık büyük bölümü budist inanışına sahiptir. Kutsal Tapınaklarda beslenilen siyam kedisi tüm dünyada ünlüdür. Thai dilinde melekler şehri anlamını taşıyan Bangkok ise başkentidir. Turizme önem verilir, turistler saygıyla ve çiçeklerle karşılanır. Budist geleneği gereği ülkede budizm için büyük paralar harcanır ve tapınaklar kurulur, yaşatılır. Suya dayanıklı bir ağaç olan, yatçılık, mobilya ve havuz sektörünün vazgeçilmez malzemesi Tik ağacından çok güzel oymalar, eserler görmek ve/veya satın almak mümkündür. Ülkeyi gezecek yabancıların dikkat etmesi gereken davranış şekilleri vardır. Bir taylandlı yanında başkasının başını, saçlarını okşamak, ayakla bir şeyi işaret etmek ve thai şekli selamlaşmayı yapmamak hoş karşılanmaz. Ülke kara incinin vatanıdır."


Tayland Balayı Şehirleri
Bangkok Balayı Turu | Pattaya Balayı Turu | Koh Samui Balayı Turu

Kuşadası Balayı Turu

Kuşadası Balayı Turu


Kuşadası Hakkında
"Kuşadası, Aydın iline bağlı bir ilçedir. İl merkezine yaklaşık 60 kilometre uzaklıkta, Ege Bölgesi'nin denizle buluştuğu kıyı şeridinde yer almaktadır. Kuzeyde Selçuk ve Pamucak, güneyde Milli Park'ın bulunduğu Dilek Yarımadası ile sınırlanan ilçe merkezi, İzmir, Efes, Meryemana, Milet, Didim, Pamukkale, Marmaris, Bodrum gibi önemli turistik merkezlerin odağında bulunmaktadır. Kuşadası Limanı, Yunanistan'a ait Sisam adasına yakın olması nedeniyle, buraya gelen turistler için Türkiye'nin ikinci önemli deniz kapısıdır. İlçenin Efes'e yakınlığı da dış turizmin gelişmesinde etkili olmuştur. Kuzeyde İzmir'in Selçuk, kuzeydoğuda Germencik, doğu ve güneyde Söke ilçeleriyle çevrilidir.Yüzölçümü 264 km²'dir."


Kuşadası Balayı Otelleri
"5 Yıldızlı Kuşadası Balayı Otelleri : Fantasia De Luxe Otel Kuşadası, Polat Beach Otel Kuşadası, Charisma De Luxe Otel Kuşadası, Adakule Otel Kuşadası"

"4 Yıldızlı Kuşadası Balayı Otelleri : İmbat Otel Kuşadası, Kısmet Otel Kuşadası, Grand Özçelik Otel Kuşadası, Batıhan Otel Kuşadası, Ephesia Otel Kuşadası"

"3 Yıldızlı Kuşadası Balayı Otelleri : Turkin Otel Kuşadası, Asena Otel Kuşadası, Sözer Otel Kuşadası, West Ada in Otel Kuşadası"

"2 Yıldızlı Kuşadası Balayı Otelleri : The Grand Blue Sky Otel Kuşadası, Saturn Otel Kuşadası, Ekin Otel Kuşadası, Efe Otel Kuşadası, Akfen Club Otel Kuşadası"

"1 Yıldızlı Kuşadası Balayı Otelleri : -"

Kuşadası Otellerinin Ayrıntıları >

Avustralya Balayı Turları Turlar

Avustralya Balayı Turları




Avustralya Hakkında
"Avustralya, güney yarımkürede yer alan bir ülkedir. Hint ve Büyük Okyanusu arasında uzanır. Tüm bir kıtayı kaplayan tek ülkedir. Komşuları Endonezya, Doğu Timor, Papua Yeni Gine, Solomon Adaları, Vanuatu, Yeni Kaledonya ve Yeni Zelanda'dır. Başkenti Canberra, en büyük şehri Sidney'dir. Avustralya, 7.617.930 km² karada, 68.920 km² sularda olmak üzere toplam 7.686.850 km²'lik bir alana kurulmuştur. Hiçbir ülkeyle kara sınırı yoktur. Çevresinde sadece 25.760 kilometrelik bir sahil şeridi vardır."
Avustralya Balayı Şehirleri


Canberra Balayı Turu | Sydney Balayı Turu | Melbourne Balayı Turu

Kapadokya Balayı Turu Yurt Dışı Turları

Kapadokya Balayı Turu



Kapadokya Hakkında
"Kapadokya, (Pers dilinde "Güzel Atlar Ülkesi" anlamına gelir). Bölge 60 milyon yıl önce; Erciyes, Hasandağı ve Güllüdağ'ın püskürttüğü lav ve küllerin oluşturduğu yumuşak tabakaların milyonlarca yıl boyunca yağmur ve rüzgar tarafından aşındırılmasıyla ortaya çıkmıştır. İnsan yerleşimi Paleolitik döneme kadar uzanmaktadır. Hititler'in yaşadığı topraklar daha sonraki dönemlerde Hırıstiyanlığın en önemli merkezlerinden biri olmuştur. Kayalara oyulan evler ve kiliseler bölgeyi Hıristiyanlar için devasa bir sığınak haline getirmiştir. Kapadokya bölgesi, doğa ve tarihin bütünleştiği bir yerdir. Coğrafi olaylar Peribacaları'nı oluştururken, tarihi süreçte, insanlar da bu peribacalarının içlerine ev, kilise oymuş, bunları fresklerle süsleyerek, binlerce yıllık medeniyetlerin izlerini günümüze taşımıştır. İnsan yerleşimlerinin Paleolitik döneme kadar uzandığı Kapadokya'nın yazılı tarihi Hititlerle başlar. Tarih boyunca ticaret kolonilerini barındıran ve ülkeler arasında ticari ve sosyal bir köprü kuran Kapadokya, İpek Yolu'nun da önemli kavşaklarından biridir."


Kapadokya Balayı Otelleri
"5 Yıldızlı Kapadokya Balayı Otelleri : Dedeman Resort Otel Kapadokya, Dinler Otel Kapadokya"

"4 Yıldızlı Kapadokya Balayı Otelleri : Peri Tower Otel Kapadokya, Burcu Kaya Otel Kapadokya, Lykia Lodge Kapadokya Otel Kapadokya, Altinyazi Otel Kapadokya, Altınöz Otel Kapadokya"

"3 Yıldızlı Kapadokya Balayı Otelleri : Merit Inn Otel Kapadokya, Ciner Otel Kapadokya"

"2 Yıldızlı Kapadokya Balayı Otelleri : Janet Otel Kapadokya, Seven Brothers Otel Kapadokya"

"1 Yıldızlı Kapadokya Balayı Otelleri : -"

Kapadokya Otellerinin Ayrıntıları >

Fransa Balayı Turları Yurt Dışı Turları

Fransa Balayı Turları


Fransa Hakkında
"Fransa Cumhuriyeti (Fransızca:République Française) ya da kısaca Fransa, Belçika, Lüksemburg, Almanya, İsviçre, İtalya, Monako, Andorra ve İspanya ile komşu olan, Batı Avrupa'da ülke. Avrupa Birliği'nin kurucu üyesidir.Ayrıca Fransa,Rusya,Türkiye ve Ukrayna'dan sonra Avrupa'nın 4.büyük ülkesidir. Beşinci Cumhuriyet'in anayasası 28 Eylül 1958'de halk oyuyla onaylandı. Yeni anayasa, icra merciinin gücünü (parlamentoya göre) artırmıştır. Anayasaya göre devlet başkanı 5 yıllık bir süre için doğrudan seçilir. Devlet başkanının tasarrufu, devletin düzgün çalışmasını ve devamını sağlar. Devlet başkanı, başbakanın atamasını yapar, orduyu yönetir ve uluslararası anlaşmaları onaylar."

Fransa Balayı Şehirleri
Paris Balayı Turu | Cannes Balayı Turu | Lyon Balayı Turu | Marsilya Balayı

Bodrum Balayı Turu

Bodrum Balayı Turu




Bodrum Hakkında
"Halikarnassos'ta (Bodrum'un eski adı) M.Ö. 484 yılında doğan ve "Tarihin Babası" olarak bilinen Herodotos'a göre günümüz Bodrum yerleşim bölgesinde yer alan ilk şehir Karya ve Leleg'ler zamanında yerleşim alanı olarak görmekteyiz.Daha sonra Dor'lar bu bölgeye yerleşmişlerdir ve Halikarnassos antik kentinin isminin kulanılmakta olduğunu görmekteyiz.Halikarnassos M.Ö. 386 yılında Persler'in egemenliğine girmiştir. Halikarnassos en parlak devrini M.Ö. 378 - 353 yılları arasında yaşamış olan Mausolos'un,Karya bölgesinin başkentini o zamanki adıyla Mylasa,şimdi Milas olan şehirden buraya taşıyınca yaşamıştır.Dünyanın yedi harikasından biri olan Mausoleum bu dönemde Kral Mausolos'un anısına kızkardeşi ve aynı zamanda karısı olan Artemisia II.tarafından yaptırılmıştır."

"Bodrum M.Ö. 193 Romalıların eline geçmiş ancak bu dönemde önemli bir gelişme göstermemiştir. M.S. 395 yılında Bizaslıların, M.S. XI yüzyılda Türklerin eline geçmiştir. I. Haçlı Seferi sırasında Bizanslıların, XIV. yüzyılda tekrar Türklerin eline geçmiştir. 1415 yılında Rodos Şövalyelerinin eline geçmiştir. 1523 yılında Kanuni Sultan Süleyman döneminde tekrar Osmanlı İmparatorluğu'na katılmıştır. Cumhuriyetin ilanından sonra adı Bodrum olarak değiştirilmiştir."
Bodrum Balayı Otelleri
"5 Yıldızlı Bodrum Balayı Otelleri : Club Kadıkale Otel Bodrum, Samara Otel Bodrum, World of Wonders Resort Otel Bodrum, Isis Otel Bodrum, Green Beach Resort Otel Bodrum"

"4 Yıldızlı Bodrum Balayı Otelleri : Marina Vista Otel Bodrum, İzer Otel Bodrum, Rexene Resort Holiday Village Otel Bodrum, Magic Life Bodrum İmperial Otel Bodrum, Ambrosia Otel Bodrum"

"3 Yıldızlı Bodrum Balayı Otelleri : Petunya Otel Bodrum, Bantur Naz Otel Bodrum, Club Yurttakalan Otel Bodrum, Seray Otel Bodrum, Club Flora Otel Bodrum, Club Medis Otel Bodrum"

"2 Yıldızlı Bodrum Balayı Otelleri : Babana Otel Bodrum, Duygulu Otel Bodrum, Harmony Otel Bodrum, Atami Otel Bodrum, Prens Otel Bodrum"

"1 Yıldızlı Bodrum Balayı Otelleri : Club Kavala Otel Bodrum"

Bodrum Otellerinin Ayrıntıları >

İtalya Balayı Turları

İtalya Balayı Turları


İtalya Hakkında
"Avrupa'nın kültür ve sanat merkezi İtalya tipik bir Akdeniz ülkesidir. Başkenti Roma'dır. 20 bölgeden oluşan bir cumhuriyettir. Başlıca şehirleri Milano, Floransa, Napoli, Venedik ve Torino'dur. 2. Dünya savaşından sonra ilerleyen ekonomisiyle Otomotiv, Tekstil ve Turizm sektöründe oldukça ilerlemiştir. Doğal ve tarihi güzellikleriyle dünyanın en güzel ülkelerinden biri olarak bilinir. Akdeniz İklimi görülür. Güney bölgelerde iklim daha yumuşaktır."


İtalya Balayı Şehirleri


Roma Balayı Turu | Milano Balayı Turu | Napoli Balayı Turu | Bolonya Balayı Turu | Turin Balayı Turu | Floransa Balayı Turu | Venedik Balayı Turu | Rimini Balayı Turu | Sorrento Balayı Turu | Palermo Balayı Turu

Antalya Balayı Turu

Antalya Balayı Turu





Antalya Hakkında
"Antalya, Akdeniz Bölgesinde şehir. Antalya şehri, Antalya ilinin merkezidir. Antalya, Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden biridir. Turizm, il ve kent merkezi ekonomisini belirler. Antalya aynı zamanda, Türkiye'nin büyük ölçekli göç alan kentlerinden biridir. Palmiyelerle sıralanmış bulvarları, uluslararası ödül sahibi marinası, geleneksel mimarisi ile Kaleiçi ve modern mekanları ile Türkiye'nin en önemli Turizm Merkezlerinden biri olan Antalya, Aspendos Opera ve Bale Festivali, Uluslararası Plaj Voleybolu, Triathlon, Golf Müsabakaları, Okçuluk, Tenis, Kayak yarışmaları vb. etkinliklere, 1995 yılında açılan Antalya Kültür Merkezi ile de plastik sanatlar, müzik, tiyatro, sergi gibi birçok kültürel ve sanatsal etkinliğe ev sahipliği yapmaktadır."
Antalya Balayı Otelleri
"5 Yıldızlı Antalya Balayı Otelleri : The Sheraton Voyager Otel, Dedeman Resort Otel, Porto Bello Otel, Delphin Diva Otel, Alatimya Village Otel, Doğanay Otel"

"4 Yıldızlı Antalya Balayı Otelleri : Bilem Otel, Özkaymak İncekum Otel, Aska Baran Otel Antalya, Aventura Park Otel Antalya"

"3 Yıldızlı Antalya Balayı Otelleri : Melissa Residence & Spa Otel, Altes Otel, Club Golden Lady Otel"

"2 Yıldızlı Antalya Balayı Otelleri : Bilgin Otel, Şevki Bey Otel Antalya, Aurora Otel Antalya "

"1 Yıldızlı Antalya Balayı Otelleri : Yalı Otel Antalya, Green Garden Otel Antalya"

Antalya Otellerinin Ayrıntıları >


İletişim Formu

Maldiv Adaları Balayı Turları - yurtdışı turları

Maldiv Adaları Balayı Turları




Maldiv Adaları Hakkında
"Hint Okyanusu' nun karşısında inci gibi dizilen büyülü görüntüsüyle bir mercan adası olan Maldiv Cumhuriyeti 90.000 km2 denizle kaplı çok güzel bir tropik adadır. 26 mercan adası, çevresini halka şeklinde kuşatmıştır ki bu Maldiv'e cennet görünümü kazandırır. Bu adalar kuzeyden güneye 820 km lik bir alana uzanırlar. Genişlikleri 130 km, denizden yüksekliği 1.80 cm'yi aşmaz. 201 adada yerleşim vardır. Geri kalan 86 ada turistik ve ıssız adalarda balıkçılık ve tarımsal faaliyetler görülür. Zamanın ağır geçtiği Maldiv de hemen hemen her mevsim balayı için uygun ve özel zamanlar bulabilirsiniz."


Maldiv Adaları Balayı Otelleri
"Anantara Maldives Resort, Angsana Resort & Spa, Bandos Island Resort, Banyantree Maldives, Baros Island, Coco Palm Resort, Cocoa Island Resort, Conrad Hilton Maldives Resort, Diva Resort and Spa, Four Seasons Kuda Huraa Resort, Four Seasons Landaa Giraavaru Resort, Fullmoon Maldives Resort, Holiday Island Resort, Hudhuranfushi Resort, Hulhule Island Hotel Male, Huvafenfushi Resort, Island Hideaway Resort, Komandoo Beach Resort, Kuramathi Beach Resort and Spa, Kuramathi Blue Lagoon, Kuredu Island Resort, Kurumba Maldives Resort, Laguna Beach Resort, Meeru Island Resort, Mirihi Island Resort, Naladhu Resort, One and Only Kanuhura Resort, One and Only Reethi Resort, Palm Beach Resort, Paradise Island Resort and Spa, Royal Island Resort, Soneva Gili Resort, Soneva Fushi Resort, Sun Island Resort, Taj Coral Reef Resort, Taj Exotica Resort, The Beach House Manafaru Resort, W Retreat Resort" Otellerin Ayrıntıları >

Belconti Resort otel Belek Antalya Otelleri

Belconti Resort Hotel


--------------------------------------------------------------------------------


Genel Otel Özellikleri

Belconti Resort Otel Çam Ormanlarının arasında 100.000 m2 lik bir alana kurulmuştur. Belconti Resort Otel Özellikleri; 180 Villa, 320 Ana bina Odaları, 100 Ek bina Odası ile toplam 600 Oda kapatisesindedir. Belconti Resort Otel Oda Özellikleri; Banyo:Wc, kuvet, fön makinesi, merkezi havalandırma, direkt telefon, kasa, minibar, Tv. (uydu yayınlı) balkon ve teras bulunmaktadır.

Yiyecek ve İçecekler
Otel Belconti Resort? Açık ve kapalı 800 kişi kapatisesinde 3 restorant, A lacarte (balık) restorant, (Türk, Akdeniz ve vejeteryan mutfaklardan sunumlar) Alkollu ve alkolsuz içeceklerinizi yudumlayabileceğiniz barları ile hizmetinizdedir.

Toplantı ve Kongre
Belconti Resort?de Toplam 900 kişi kapatisesinde 6 Ad. donanımı mevcut toplantı salonu hizmetlereinden faydalanabilirsiniz

Otel Servisleri
Belconti Resort Otel?de; Bebek bakımı, doktor, kuru temizleme, çamaşırhane, şezlong ve plaja havlu servisi, Alışveriş ve iş merkezi, hizmetlerini alabilirsiniz.

Ulaşım
Belek Otel Belconti Resort konum olarak; denize sıfır, Antalya merkez 35 km, mesafede bulunmaktadır.Adres: İSKELE MEVKİİ BELEK SERİK ANTALYA İcem Tour iyi tatiller diler:)

Gemi Turları Boğaz Turu - Boğazda Türk Gecesi

Boğaz Turu - Boğazda Türk Gecesi





Kişi Sayısı:
Seç1 Kişi2 Kişi, 100%3 Kişi, 200%4 Kişi, 300%5 Kişi, 400%6 Kişi, 500%7 Kişi, 600%8 Kişi, 700%9 Kişi, 800%10 Kişi, 900%11 Kişi, 1000%12 Kişi, 1100%13 Kişi, 1200%Daha Fazla, -100%




Ücret:65.00 €
Tekne Kalkış – Varış Noktası: Kabataş (Petrol Ofisi Arkası)



--------------------------------------------------------------------------------
Tekne Hareket Saati: 20:30 / 24:00

--------------------------------------------------------------------------------



- Saat 20:30 da hoşgeldin kokteyl ikramı ve hareket, Tur boyunca Kabataş’tan itibaren Dolmabahçe Sarayı, Çırağan Sarayı, Ortaköy Camisi, Beylerbeyi Sarayı, Anadolu Hisarı, Rumeli Hisarı ve bütün yalıların önünden geçilerek Beykoz Koyu’na kadar gidip aynı güzergahtan tekrar saat 24:00 de Kabataş’a dönülür.





Program:


Hoşgeldin Kokteyli
D.J Müzik
Üsküdara Gideriken (Müzikal Gösteri)
Aşuk Maşuk
Oryantal Şov
Kına Gecesi
Turna Folklor Ekibi
Roman Dans Şov


Yemek

10 çeşit soğuk meze (ordövr tabağı)
Ara sıcak (sigara böreği ve çiçek sosis)
Mevsim salatası
Balık ızgara (Çipura veya Levrek)
Baklava
Limitsiz yerli içki
Türk kahvesi ikramı


Tur Günleri

Mart Salı,Perşembe,Cumartesi
Nisan Salı,Perşembe,Cumartesi,Pazar
Mayıs - Ekim Hergün (Pazartesi Hariç)
Kasım Salı,Perşembe,Cumartesi
Aralık Her Cumartesi

Majesty Club Palm Beach - antalya otelleri

Majesty Club Palm Beach - Antalya otelleri

Konuklarına evlerinin konforunu aratmayacak ve hizmette sınır tanımayan tesisinde size ve ailenize majesteler gibi tatil sunacaktır. Majesty Club Palm Beach, her şey dâhil konsept ile çalışan, denize sıfır, huzur İçerisinde tatilinizi geçirebileceğiniz bir tesistir. Manavgat şehir merkezine 12 km, tarihi güzellikleriyle ünlü Side’ye 18 km, Antalya Havaalanına ise 75 km uzaklıktadır.

Genel Özellikleri:

Özenle dekore edilmiş 586 adet odası, restoranları, yüzme havuzları ve kendine ait sahili ile 183.000 m² ye yayılmış Palmiyeler içinde egzotik bir tatil bahçesi. Gün boyu süren aktiviteleri, sabah kahvaltısından gece yarısına kadar sunulan yeme içme imkânları, Topolino Club tarafından çocuklar için özenle hazırlanan programları ve engin plajı ile sınırsız bir tatilin içinde bulursunuz kendinizi. Gün boyu özel animasyon ekiplerimiz aktiviteler, oyunlar ve akşam şovları ile eğlenceli dakikalar geçirmenizi sağlayacaktır.

Odalar:

Palmiyelerle bezenmiş muhteşem bahçesi içersinde yürümekten büyük zevk alacağınızdan eminiz. Güzel tesisimizde 586 oda mevcuttur. Odalarında küvetli banyo/WC, saç kurutma makinesi, kiralık kasa, direkt hatlı telefon, müzik kanalı ile SAT TV, minibar, merkezi klima ve balkon bulunmaktadır. Tüm odalarında zemin seramiktir. 4 oda, engelli misafirlerimize uygun dizayn edilmiştir.


Tesisde Her şey dâhil konsepti uygulanmaktadır.

“Her şey dahil made by majesty” konseptiyle tatilinizi çok özel ve unutulmayacak anılarla dolduracak. Ana restoranımızdaki açık büfe menü çeşitlerimiz mevcuttur bunun yanında iki tane spesiyal restoranımızda daha farklı lezzetler deneyebilirsiniz. Otel içersindeki çeşitli barlar ve nargile kâffe hizmetinizdedir. Tüm ekibi ile size sadece Tatil Yerleri değil yıllın bütün yorgunluğunuzu atmanızda yardımcı olacağımıza söz veriyor.

Majesty Club Palm Beach - Kongre ve Seminer isteğinize göre kongreleriniz, toplantılarınız ve seminerlerinizi düzenlenir.

Majesty Club Palm Beach 3 tane konferans salonu ile hizmet verebilmektedir. 1. salon 400 kişilik, 2. salon 100 kişilik, 3. konferans salonu ise 90 kişi kapasitelidir.

Seminer ve kongrelerde sunuma açık ücretli cihazlar
TV, VCD – DVD player, Mikrofon, Barkovizyon, Flip Chart, Kablo vs.

Club Palm Beach İletişim bilgileri
» Telefon : +90 242 748 7148
» Fax : +90 242 748 7147
» E-Mail : info@majesty.com.tr
» Web adresi : http://www.majesty.com.tr
» Adres : Side/Kizilagac

Kuzey Amerika Havayolu Şirketleri

kuzey amerika havayolu şirketleri
2009 da Kuzey amerika'ya seyahat etmeyi düşünüyorsanız. Öncelikle havayolu şirketlerini tanıtalım istedik. Bir daha ki yazımızda Kuzey amerika'da ki ucuz tatil otellerini konu alacağız. Öncelikli olarak seçtiğimiz havayolu şirketleri

roLitoral

Aeromexico

Air Canada

Air Creebec

Air Inuit

Air Labrador

Air Nootka

Air Nova

Air Sunshine

AirTranAirways

Air Transat

Air Wisconsin Airlines

Alaska Airlines

Aloha Airlines

Allegeny Airlines

Allegiant Air

Alpine Air

American Airlines

American Trans Air

America West

Atlantic Coast

Austin Express

Bearskin Airlines

Business Express

Calm Air

Canada 3000

Canadian North

Cardinal Airlines

Central Mountain Air

Chautauqua Airlines

Chicago Express

Colgan Air

Comair

Continental Airlines

Corporate Express

Crystal Airways

Delta Air Lines

Empire Airlines

First Air
Frontier Airlines

Greenlandair

Haines Airways

Harmony Airways

Hawaiian Airlines

Horizon Air

JetBlue

Jet Express

Kenmore Air

Legend Airlines

Mesa Air Group

Mesaba Airlines

MetroJet

Mexicana Airlines

Midway Airlines

Midwest Express

Nantucket Airlines

National Airlines

Northwest Airlines

NVancouver Air

Oneida Airlines

Pacific Coastal

Pacific Southwest

Pan Am

Royal Airlines

Shuttle America

Skywest Airlines


Southwest Airlines

Spirit Airlines


Sun Country Airlines

SunJet Airlines

Sunrise Airlines

Sunshine Airlines

Timberline Air

Trans State

United Airlines

US Airways

Vanguard

Western Pacific

Westjet Airlines

Wings of Alaska

World Airways

Yute Air

Maldivler Turu-Yurt Dışı Turları


Benim için dünyanın en güzel yerlerinden biridir maldivler, Eğer yurtdışı turlarına katılmayı düşünüyorsanız kesinlikle maldivler adalarına tura çıkmanızı öneririm.
Vize istemekdikleri için kriz döneminde ucuz tatil yapma imkanı bulmuş olursunuz.

Uçuş süresi: Aktarma süreleri hariç yaklaşık 8 saattir.
Para birimi: Maldivian Rufiya (MRf)
Saat farkı: Türkiye’den 2 saat ileri
Yüzölçümü: 300 km²
İklimi: Tropikal
Resmi dil: Yerel halk Dhivehi konuşmakta, ama İngilizce de yaygın olarak bilinmektedir.
Vize: Türk vatandaşlarına vize uygulanmamaktadır.

Maldivler, Hint Okyanusu’nda ve Sri Lanka’nın güneyinde yer alan, Asya’daki en küçük bağımsız ülke. Hint Okyanusu’nda 1200 adet küçük adadan meydana gelen, 764 km. uzunluğunda, 129 km. genişliğinde bir adalar topluluğu. Adaların en büyüğü 13 kilometrekarelik bir alana sahip. Bütün alanın %99 ‘u denizle kaplı muhteşem güzelliği ile bilinen bu adacıklar, sayısız isimde ve türde balıklarıyla sualtı gözlem ve su sporlarıyla mükemmel bir tatil ülkesi. “Son cennet” olarak da anılıyor. Son yıllarda, “balayı tatili” turları buraya yönlendiriliyor.

Çiftlerin hayalini süsleyen Maldivler, kristal mavisi sularla kaplı. Özel bir ilgi ve çekim alanı yaratan adaya, önceleri budizm hakim olsa da, bir arap gezgini olan Al-Bar Bari sayesinde ulaşan müslümanlık hızla ada halkı tarafından kabul görmüş. Sadece uçakla gidilebilen Maldivler’e vize alma zorunluluğu da bulunmuyor. Adadaki bir tatil rüyadan da öte.. Renk cümbüşü ve hareketlilik dalgıçlıkla, sualtı fotoğrafçılığıyla uğraşan insanlar için de bulunmaz bir ortam yaratıyor. 1981 yılında batan “Victory” adlı batık gemi, dalgıçlar için bulunmaz malzeme. Gri köpekbalıkları, Barracudalar, Yarasa Balıkları, Deniz Kaplumbağaları ve Akrep Balıkları da, bu cennet adasındaki batık geminin içinde görülüyorlar. oteller

Adalar son derece berrak göllere ve bembeyaz kumsallara sahip. Ayrıca Maldivler’de tropikal bitkiler oldukça sık. Bunlar arasında hindistancevizi ağaçları en fazla yer tutuyor. 78 yıl boyunca İngiltere tarafından yönetilen Maldivler, 1965 yılında bağımsızlığını kazanmış. Başkenti ve en büyük kenti Male, resmi dili ise Dhivehi dili.

İklim; Maldivler’in iklimi sıcak ve nemli. Günlük ortalama sıcaklık; 27 derece. Burada yaşayan halkın büyük çoğunluğu Sri Lanka’dan bir kısmı ise Hindistan ve Arabistan’dan gelmiş. Adaların toplam 210 tanesinde yerleşim var. Balıkçılık ve turizm, adalardaki başlıca geçim kaynağı. Binlerce Maldivli hergün balık avına çıkıyor. Birçok balıkçı, teknesini adalardaki hindistancevizi ağaçlarından yapıyor. Adalardan yaklaşık 30 km. açıyorlar. Elde edilen balıklar çoğunlukla Japonya ve Sri Lanka’ya ihraç ediliyor. Adada yetişen yiyecekler arasında ise ananas, hindistancevizi ve nar başta geliyor.

Sualtı, ayrı bir dünya; Maldiv Adaları’nın dalış tutkunlarını kendine çeken en önemli özelliği neredeyse sonsuz sayılabilecek dalış opsiyonu sunmasından kaynaklanıyor. Gerek mükemmel iklimiyle, gerekse sualtı görüşünün eşsizliğiyle Maldivler, çekim merkezi olmaya devam ediyor. Hemen hemen tüm tatil köylerinin profesyonel dalış okulları var. Bu özellik, yeni başlamak isteyen dalış meraklıları için bir avantaj.

Maldivlere Nasıl Gidilir; Maldivlere ulaşım 2 havayolu ile sağlanmaktadır. Bunlar Emirates HY ve Qatar HY dır.
Emirates Hy Dubai aktarmalı , Qatar Hy ise Doha aktarmalı uçmaktadır. Uçuş süresi aktarma süreleri hariç yaklaşık 8 saattir. 8 saatlik uçuş aktarma nedeni ile 4 saat Istanbul - Dubai / Doha ve yaklaşık 4 saat Dubai / Doha - Male olarak yapılmaktadır.

Emirates Hy ile haftanın 5 günü , Qatar Hy ile haftanın 4 günü Maleye bağlantı alabilecek şekilde İstanbul çıkışlı uçuşlar bulunmaktadır. 2 havayolunda da Maleden dönüşlerde Dubai veya Dohada transit otelde konaklama yapacak şekilde dönüş yapılmaktadır. İlgili vizeler acentalarca alınmaktadır.

Büyükada Pansiyon Konaklama otelleri

Büyükada Pansiyon Konaklama otelleri



İstanbulda oturanlar tatil için uzaklara gitmenize gerek kalmadan doğa ve deniz ortamında olan bütün olanakları ayanikola butik pansiyon ayağınıza kadar getirdi. İstanbul un en gözde ve en kapsamlı adalarından olan Büyükada da hizmet veren ayanikola butik pansiyon kaliteli ve sorunsuz hizmet için elinden gelen bütün gayreti göstermektedir. İstanbulun yorucu şehir ve yapılaşma yorgunluğunu atmak için pansiyonumuzda İstanbul çerçevesi içinde yorgunluğunuzu atmak için ideal bir mekân. İstanbul’daki trafik sıkıntısı yok araç sesleri ve insan kalabalığı olmaması sadece huzur dolu bir tatil ortamı olması sizler için kaçınılmaz bir fırsat. Pansiyonumuz bütün yıl yaz ve kış sezonlarında açıktır.

Etrafında fazla yerleşme olmaması sebebi ile huzur dolu bir tatil ortamı sizi beklemektedir. İstanbul un çeşitli yerlerden kalkan vapurlarla adamıza ulaşabilirsiniz. Pansiyon deniz keyfini ayağınıza kadar getirmiş olup denize sıfırdır.



Büyükada ayanikola butik pansiyon odalar hakkında bilgi:

Ayanikola butik pansiyon oda sayısı :11 adet

Odalar çift yataklı banyoludur.

Büyükada ayanikola pansiyon fiyatları:

200TL-300TL arasında oda özelliklerine ve hafta içi hafta sonu kategorisine göre değişim göstermektedir.

İrtibat numarası:

(216)382-41-43

Anatolia Beach Resort Kemer Antalya

Anatolia Beach Resort



Konum

Kemer Merkezde, Kemer şehir merkezine 1 km, Antalya Merkeze 45 km, Antalya Havalimanına 55 km mesafededir. Denize Sfır, Özel Plaj.


Özel Plaj Denize Sıfır




Genel Özellikler

Açık & Kapalı yüzme havuzu, Çocuk havuzu, 2 adet su kaydırağı, Sauna, Hamam, Fitness salonu, Açık & Kapalı restaurant, A'la carte restaurant, Lobby bar, Snack bar, Disco bar, Patisseria bar, Açık disko, Televizyon salonu, Masa tenisi, Bilardo, İnternet kafe, Cafe patisserie, Mini club(4-12 yaş), Çocuk oyun alanı, Spor aktiviteleri, Güzellik merkezi, Sağlık merkezi, Gün boyu animasyon gösterileri, Aerobik, Su jimnastiği, Dart, Butik, Gümüş bujiteri, Market, Deri giyim, Kuaför, Fotoğraf köşesi, Oyun salonu, Kuru temizleme, Doktor.


Kaydıraklı Havuz Hamam-Sauna Disko Fitness Center Animasyon Masaj
Kapalı Havuz




Ücretsiz Aktiviteler

Masa tenisi, Şezlong, Şemsiye, Minder, Soyunma kabinleri, Açık Yüzme Havuzu, Açık Çocuk Yüzme Havuzu, Kapalı Yüzme Havuzu, Fitness center, Çocuk Kulubu (04-12 yaş), Çocuk Oyun Alanı, Spor Aktiviteleri, Voleybol, Gün Boyu Animasyon Gösterileri, Sauna, Hamam, Aerobik, Su Jimnastiği, Dart, Açık Yüzme Havuzunda 2 Adet Kaydırak.



Ücretli Aktiviteler

Yabancı içkiler, Taze sıkılmış meyve suları, A la Carte restaurant, Masaj, Sağlık merkezi, Güzellik merkezi, Kuaför, Su sporları, Cafe Pastane, Oyun salonu, Bilardo, Atari, play satation, İnternet cafe, Kuru temizleme, Telefon, Fax, kasa, Doktor.



Oda Özellikleri

Tesiste 321 yatak kapasiteli Toplam 109 oda bulunmaktadır. 105 adet standart oda, 1 adet engelli odası, 3 adet kişilik oda, Standart Odalarda; Seramik Zemin, Split klima, Televizyon(uydu yayınlı), Direkt telefon, Saç kurutma makinesi, Banyo, Küvet, WC, Kasa, Minibar bulunmaktadır.


Engelli Odası




Yeme - İçme

Herşey Dahil(10:00-23:00), Kahvaltı(07:00-10:00), Geç kahvaltı(10:00-10:30), Öğle yemeği(12:30-14:00), Çay-pasta saati(16:00-17:00), Akşam yemeği(19:00-21:00), Gece çorbası(23:00-23:45), Snack ikramlar(12:30-16:00), Lobby Bar(10:00-23:00), Snack Bar/havuz-plaj(10:00-23:00), Disco(23:00-02:00), 10:00-23:00 saatleri arasında tüm yerli alkollü ve alkolsüz içecekler ücretsizdir.


Herşey Dahil




Aile ve Çocuk

Çocuk havuzu, Su Kaydırağı, Mini Club, Çocuk Oyun alanı, Çocuk Animasyonu.


Çocuk Animasyonu Mini Club Çocuk Kaydırak




Özel Not ve Açıklamalar

Evcil hayvan kabul edilmez.

Adonis Otel Antalya Otelleri

Adonis Otel Antalya



Lara mevkiinde 23.000 m2 alan üzerine kurulu tesis, Denize sıfır konumdadır ve özel plajı bulunmaktadır. Şehir merkezine 5 km, Havalimanı'na 15 km mesafededir.


Özel Plaj Denize Sıfır




Genel Özellikler

Açık & kapalı restaurant, Patara restaurant, Havuz bar, Disko bar, Plaj bar, Lobby bar, Helena bar, Açık yüzme havuzu(Boy 1.40 cm, Derinlik 1.70 cm, 10 m çap), Çocuk havuzu(60 cm derinlik), Su kaydırağı(64 mt yükseklik), Sauna, Hamam, Masaj, Fitness salonu, Masa tenisi, Bilardo, Dart, Tenis kortu, Dalgıç okulu, İnternet, Tavla, Okey, Santranç, Langırt, Market, Butik, Fotoğrafçı, Araba kiralama, 5 adet toplantı salonu(Hercules/Kapasite: 600 kişi, Poseidon/Kapasite: 100 kişi, Hermes/Kapasite: 100 kişi, Adonis/Kapasite: 100, Likya/Kapasite: 50 kişi), Tüm salonlarda tam teknik donanım, Açık otopark, Doktor.


Kaydıraklı Havuz Hamam-Sauna Disko Fitness Center Masaj




Ücretsiz Aktiviteler

Sauna, Hamam, Fitness salonu, Tenis kortu, Masa tenisi, Otopark, Okey, Satranç, Tavla.



Ücretli Aktiviteler

Emanet kasası, Telefon, Çamaşır yıkama servisi, Su sporları, Şampanya, Cappucıno, Espresso, Yabancı içkiler, Taze sıkılmış meyve suları, Bilardo, Doktor, Türk kahvesi, Dondurma, Masaj, Cilt bakımı, Kuaför, Oda servisi, Tenis kortu ışıklandırması.



Oda Özellikleri

Toplam 227 oda, 184 standart, 20 studio suit, 19 junior suit, 2 senior suit, 2 engelli odası, Tüm Odalarda; Halı Zemin, Direkt telefon hattı ,Banyoda Telefon ,TV ,Minibar(her gün 2 küçük su), Kasa, Merkezi Klima, Banyo, Saç Kurutma makinası, Balkon, Oda servisi


Balayı Odası Aile Odası




Yeme - İçme

Herşey Dahil(10:00-24:00), Kahvaltı(07:00-10:00), Geç kahvaltı(10:00-10:30), Öğle yemeği (12:00-14:30), Çay&kahve-pasta servisi(16:30-17:30), Akşam yemeği(19:00-21:00), Gece büfesi(24:00-01:00), Tüm yerli alkollü -alkolsüz içecekler 10.00 - 23:00 saatleri arasıdan ücretsizdir.


Herşey Dahil




Aile ve Çocuk

Çocuk Havuzu, Su Kaydırağı.


Çocuk Kaydırak




Özel Not ve Açıklamalar

Evcil hayvan kabul edilmez.

26 Haziran 2009 Cuma

Club Aqua Ortakent Bodrum Otelleri

Club Aqua Ortakent



Konum

Bodrum-Ortakent mevkii, Bodrum Havalimanı'na 45 km, Bodrum merkez 12 km uzaklıktadır. Denize 50 mt mesafededir.



Genel Özellikler

Açık yüzme havuzu, Çocuk havuzu, Mini kulüp, Açık & kapalı Restaurant, Mini disko, Voleybol, Basketbol, Masa tenisi, Dart, Bilardo, Motorlu ve motorsuz su sporları, Soft animasyon.


Disko Animasyon


Ücretsiz Aktiviteler

Mini disko, Voleybol, Basketbol, Masa tenisi, Dart, Havuzda; Şezlong, Şemsiye.



Ücretli Aktiviteler

Bilardo, Motorlu Su sporları, Şemsiye, Şezlong, Minibar, Türk kahvesi, Taze sıkılmış meyve suları, Tüm ithal içecekler.



Oda Özellikleri

Toplam 92 oda kapasiteli.Odalarda ;Split klima, Uydu sistemi, Televizyon, Saç kurutma makinesi, Banyo & duş, Kasa, Minibar, Balkon, Kasa, Minibar, Zemin seramik kaplı.



Yeme - İçme

Herşey Dahil (10:00-22:00). Kahvaltı(08:00-10:00), Öğle yemeği(12:00-14:00), Snack/aperatif(15:00-16:00), Beş çayı(17:00-18:00), Akşam yemeği(20:00-22:00), Tüm yerli alkollü ve alkolsüz içecekler saat 10:00 - 22:00 saatleri arasında ücretsizdir.


Herşey Dahil




Aile ve Çocuk

Çocuk havuzu, Mini kulüp



Özel Not ve Açıklamalar

Evcil hayvan kabul edilmemektedir.

About me

Şarkı Sitesi