Kuşadası Balayı Turu | uygun oteller
uygun oteller: Kuşadası Balayı Turu

27 Haziran 2009 Cumartesi

Kuşadası Balayı Turu

Kuşadası Balayı Turu


Kuşadası Hakkında
"Kuşadası, Aydın iline bağlı bir ilçedir. İl merkezine yaklaşık 60 kilometre uzaklıkta, Ege Bölgesi'nin denizle buluştuğu kıyı şeridinde yer almaktadır. Kuzeyde Selçuk ve Pamucak, güneyde Milli Park'ın bulunduğu Dilek Yarımadası ile sınırlanan ilçe merkezi, İzmir, Efes, Meryemana, Milet, Didim, Pamukkale, Marmaris, Bodrum gibi önemli turistik merkezlerin odağında bulunmaktadır. Kuşadası Limanı, Yunanistan'a ait Sisam adasına yakın olması nedeniyle, buraya gelen turistler için Türkiye'nin ikinci önemli deniz kapısıdır. İlçenin Efes'e yakınlığı da dış turizmin gelişmesinde etkili olmuştur. Kuzeyde İzmir'in Selçuk, kuzeydoğuda Germencik, doğu ve güneyde Söke ilçeleriyle çevrilidir.Yüzölçümü 264 km²'dir."


Kuşadası Balayı Otelleri
"5 Yıldızlı Kuşadası Balayı Otelleri : Fantasia De Luxe Otel Kuşadası, Polat Beach Otel Kuşadası, Charisma De Luxe Otel Kuşadası, Adakule Otel Kuşadası"

"4 Yıldızlı Kuşadası Balayı Otelleri : İmbat Otel Kuşadası, Kısmet Otel Kuşadası, Grand Özçelik Otel Kuşadası, Batıhan Otel Kuşadası, Ephesia Otel Kuşadası"

"3 Yıldızlı Kuşadası Balayı Otelleri : Turkin Otel Kuşadası, Asena Otel Kuşadası, Sözer Otel Kuşadası, West Ada in Otel Kuşadası"

"2 Yıldızlı Kuşadası Balayı Otelleri : The Grand Blue Sky Otel Kuşadası, Saturn Otel Kuşadası, Ekin Otel Kuşadası, Efe Otel Kuşadası, Akfen Club Otel Kuşadası"

"1 Yıldızlı Kuşadası Balayı Otelleri : -"

Kuşadası Otellerinin Ayrıntıları >

0 yorum:

About me

Şarkı Sitesi