Asia Apart otel Kuşadası Otelleri İzmir Oteller | uygun oteller
uygun oteller: Asia Apart otel Kuşadası Otelleri İzmir Oteller

26 Haziran 2009 Cuma

Asia Apart otel Kuşadası Otelleri İzmir Oteller

Asia Apart Hotel



ODA&DETAYLAR:Toplam 16 adet apart mevcuttur. Apart hotel daireleri geniş yatak odası, mutfak, buzdolabı, duş, 2 balkon, minibar, TV, klima, telefon donanımı ve toplam 70 m2 alanı ile misafirlerini ağırlamaktadır. Ağaçlar arasındaki, deniz, havuz ve bahçe manzaralı ferah salonunda ailenizle, arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirebilirsiniz.


SERVİS&HİZMETLER:

Klima, bahçe, akşamları canlı müzik, bilardo, dalından mevsim meyveleri, termal tedavi merkezi, genel plaj, internet bağlantısı hizmetleri 12 ay boyunca sunulmaktadır.

YEME&İÇME: Havuz başı restoranda zengin kahvaltı seçenekleri, aşçının hazırladığı özel Türk yemekleri ve barbekü keyfi, akşamları canlı müzik eşliğinde beğeninize sunulmaktadır.

SPOR&EĞLENCE: Açık yüzme havuzu, şemsiye, şezlong, bahçe, havuz bar, akşamları canlı müzik, masa tenisi, bilardo, çevre gezileri, aquapark ve eğlence merkezleri organizasyonları, termal tedavi merkezi ve Türk hamamından yararlanma imkanları, genel plaj, internet bağlantısı, tavla, satranç ve sutopu imkanları ile eğlenceli bir tatil sizleri bekliyor.

KONUM: Kuşadası Yılancıburnu Mevkii'nde, plajlara, eğlence ve alışveriş merkezlerine yürüyüş mesafesindedir. 12 ay boyunca hizmetini sunmaktadır. Kadınlar Plajı'na 100 metredir.

0 yorum:

About me

Şarkı Sitesi