8 Ağustos 2009 Cumartesi

Assos Park Otel /Ayvacık-Çanakkale






Otel Bilgileri: Assos park Otel Edremit Hava Alanı'na 90 km, Assos'a 2,5 km. Deniz kıyısında özel plajı bulunan Otel'in Balkonlu 44 odası ve 70 yatak toplam 110 kişilik kapasitesi ile sizlere hizmetvermektedir. Günün yorgunluğunu ve sitresini atacağınız Odalarda merkezi ısıtma, Uydu televizyon, Müzik, Minibar, Telefon olup bütün odalarında ve genel kullanım alanları klimalıdır. Otel Assos park Yarım pansiyon sisteminde çalışmakta olup Açık büfe, Teras bar, havuz başı restaurant, Şömineli açık ve kapalı restaurantı ile sizlere eşsiz tatil sunmayı hedefleyen Assos Park Otel Spor aktiviteleriniz için Yüzme havuzu, Çocuk havuzu, Hunting, Fishing, su sporları, jogging hizmetinize sunmaktadır. Ayrıca canlı müzik ile doğanın tadını çıkaracağınız otel'de özel otoparkı bulunmaktadır.

Adres : Kadırga Koyu Behramkale Assos Ayvacık/Çanakkale / Assos / Canakkale


ASSOS PARK Yarım Pansiyon
01.10.08/30.06.09
01.09.09/31.12.09 01.07.09
31.08.09
Çift kişilik oda 130 YTL 180 YTL
Üç kişilik oda 175 YTL 240 YTL
Tek kişilik oda 95 YTL 140 YTL

Susanoğlu Aydın Apart




Kumsala ve çarşıya yakın olan Aydın Apart Otel'de konaklamak için birçok nedeniniz vardır.Sizlere unutulmaz bir tatilin kapılarını açan Aydın Apart Susanoğlu'nda size evinizi aratmayacak özelliklere sahiptir.

Apartlarda 2 oda mutfak,buzdolabı,ocak,çekyat,mutfak araç gereçleri bulunmaktadır.Odalarda duş,wc,klima,600 kanallı uydu sistemli TV,radyo,telefon ve iki balkon bulunmaktadır.

İLETİŞİM

TEL: 0 324 722 4043
GSM: 0 538 460 4878
ADRES: Sazbaşı Mah.Belediye hizmet binası yanı Atakent/SİLİFKE / MERSİN


MERSİN DE BULUNAN DİĞER PANSİYON OTEL VE APARTLARI İNCELEYİN.....

Neşe Kız Öğrenci Yurdu/Seyhan Adana


Değerli anne-babalar ve öğrenciler,

Adana'daki üniversite ve yüksek okullarda öğrenim gören kız öğrencilerimiz için "kalacak yer" günden güne büyüyen bir sorun.

Adana Özel Neşe Kız Öğrenci Yurdu, bu soruna profesyonel ve güvenilir bir çözüm arayışının sonucudur.

Bu nedenle de, Neşe Kız Öğrenci Yurdu, "yurt binası" olarak projelendirildi ve inşa edildi; her noktası kız öğrencilere yönelik olarak düzenlendi.

Neşe Kız Öğrenci Yurdu'nu ziyaret ettiğinizde, "farkı" görecek, kız çocuklarınızın rahatı ve güvenliği için hayata geçirdiğimiz sorumlu, profesyonel işletmecilik anlayışını yakından görme imkanı bulacaksınız.




Adana'da kız öğrencilerimize;
Otel konforunda ve ev sıcaklığında hizmet vermenin haklı gurunu taşıyoruz.

Söğüt Heybetli Apart/Bilecik






Rahat, güvenli, sıcak ve kaliteli bir ortam arıyorsanız Söğüt Heybetli Kız Apart ve Erkek Pansiyonu 1998 yılından beri kalitesinden ödün vermeden sizler için bunu gerçekleştiriyor.

Kız Öğrenci Apart ve Erkek Öğrenci Pansiyonu'nda ekonomik fiyatlarla ve uygun ödeme kolaylığı ile konforlu bir yaşamı aile sıcaklığı ortamında sunuyoruz.

Amacımız; Öğrencilerimizin rahat, güvenli ve huzurlu bir ortamda barınmalarını sağlamak, karşılaşabilecekleri her türlü sorunu özveri ile çözmektir.


Aile sıcaklığı, huzur ve güveni bulacağınız Söğüt Heybetli Kız Öğrenci Apartına hoş geldiniz.

Kalitede öncü, fiyatta ölçü, evinizin sıcaklığında ve 24 saat sıcak sulu, hazır mutfaklı, gece güvenlik görevlisi ve güvenilir ve temiz...

Marmaris Park Otel/Marmaris


KONUM: Şehir merkezine 2 km., havalimanına 95 km. uzaklıktadır. PLAJ: Denize sıfır ve 200 m uzunlugunda plajı bulunmaktadır. Güneş şemsiyeleri, minde ve havlu (depozitolu), plaj ve havuzda ücretsiz. BÜYÜKLÜK: 35.000 m2 alana kurulu 320 odalı bir tesistir.

Geleneksel Türk mimarisi tarzında inşa edilmiş tesis, çam ağaçları gölgesindeki dar sokakları, küçük şirin villaları ve ana binasıyla küçük bir Türk köyünü anımsatıryor. Marmaris Park, zengin mutfağı, zarif ve konforlu dekore edilmiş odaları, özenle hazırlanan animasyon, eğlence ve çocuk programlarıyla konuklarına hayallerindeki tatili yaşatıyor.
Konferans Salonu* Bar Açık Havuz
Kapalı Havuz Fitness Center Hamam
Çocuk Animasyon Çocuk Havuzu Çocuk Kulübü
Çocuk Oyun Alanı

AYRICA: Amfi tıyatro. Doktor*, kuaför*, kuru temizleme*. Bar. Tenis kortu, masa tenisi, soft animasyon, tenis kortu, voleybol, dart, yürüyüş parkuru. Su sporları*.

Şadırvan Family Suite Hotel /Kuşadası-Aydın



KONUM:
Tesisimiz Şehir Merkezine Yakın, Denize 30metre mesafede, Kuşadası merkeze 10 km, Kuşadası Havaalanı 70 km mesafede yer almaktadır.

TESİS:
Doktor , Uyandırma Servisi , Internet , Market , Kuru Temizleme , Çamaşır ve Ütü Servisi , Resepsiyonda Emanet Kasası , Jeneratör

ODA:
Tüm Odalar 1+1 Oda Tipinde olup En ufağı 4 kişi, En büyüğü 6 kişi kapasitelidir.Telefon, Duş ve Tuvalet , Minibar , Uyandırma Servisi, Balkon, 24 Saat Oda Servisi , Uydu TV , Split Klima ,mutfak bulunmaktadır.

ÜCRETSİZ AKTİVİTELER:
Açık Yüzme Havuzu ve Çocuk Bölümü, TV Odası, Masa Tenisi, Bilardo.

ÜCRETLİ AKTİVİTELER:
Herşey dahil saatlerin dışında kalan tüm yiyecek ve içecekler,Tüm yabancı içecekler,İnternet kafe,Doktor,Emanet kasa,Şişe Şarap

KONAKLAMA:
Hersey Dahil 10:00-23:00 saatleri arasında geçerlidir.Sabah kahvaltısı 08:00-10:00 Açık Büfe Öğle yemeği 12:45-14:15 Açık Büfe 5 çayı 17:00-17:30 çay, kahve kuru pasta, kurabiye ikramları,Akşam Yemeği 20:00-22:00 Açık Büfe olarak hizmet vermektedir.

Club Aoua Sun Magic Route /Ortakent-Bodrum




Genel Tesis Özellikleri
Tesiste açik ve kapalı ana restaurant, 1 adet yarı olimpik açık yüzme havuzu(l adet çocuk havuzu), 1 adet kaydıraklı havuz , 1 adet bar, soft animasyonlar, voleybol, masa tenisi, bilardo, dart, motorlu motorsuz su sporları(tesis dışında extra ), şemsiye-şezlong plajda ücretsizdir.


Aqua Sun Magic Route Hotel, güleryüzlü hizmetiyle unutulmaz bir tatili sizlere borç bilir. Ücretli ve ücretsiz aktiviteleriyle dopdolu bir tatil için , tecrübesiyle hafızalardan silinmeyecek bir tatili sizlere garanti eder.


Özel Plaj





Oda Özellikleri
Tesiste toplam 92 adet standart oda bulunmaktadır.Odaların tamamında; split klima, uydu yayınlı tv, direkt hatlı telefon, saç kurutma makinesi, banyo(dus), wc, balkon, kasa(bazı odalarda), minibar(ücretli) bulunup zemin seramik kaplıdır.

Balkon

Müzik

Odada Minibar


Kablolu - Uydu TV





Ücretsiz Aktiviteler
Tesiste restorantlar ve yüzme havuzları, soft animasyon, akşamları mini disco, voleybol, basketbol, masa tenisi, oyun salonu , özel plajında şezlong - şemsiye bulunmaktadır.
Açık Havuz

Plaj

Plaj Voleybolu





Ücretli Aktiviteler
Bilardo, motorlu-motorsuz su sporları ( extra ), kasa, minibar, türk kahvesi, taze sıkılmıs meyve suları, tüm ithal içecek servisleri 22:00-10:00 saatleri arasında, tesis misafirlerine ücretlidir.



Konum
Magic Route Resort Hotel, Bodrum Ortakent mevkiinde bulunup, Bodrum havalanına 45 km, Bodrum şehir merkezine 12 km uzaklıkta yer almaktadır.
Denize 50 mt.mesafede özel plaj bulunmaktadır.



Konaklama
Hersey dahil sisteminde hizmet vermekte olan tesiste açık büfe kahvaltı, açık büfe öğle ve akşam yemeği, beş çayı, snack ikramlar, 10:00-23:00 saatleri arasında tüm yerli alkollü-alkolsüz içecek servisi ücretsizdir.

Gold Safran otel/Alanya-Antalya


23 Nisan 2009 16:00 tatilturizm 0 fav 0 yorum tags: 5 yildizli oteller, alanya hotels, alanya otel, alanya otelleri, alanya tatil, alanya tatil yerleri, gezi, gold safran otel alanya, hotel, hotels, otel, oteller, otelleri, seyahat, tatil, tatil köyleri, tatil köyü, tatil rehberi, tatil yerleri, tur, turizm, ucuz tatil

Otel Bilgileri> 188 toplam oda, 580 toplam yatak, 12 junior suit, 24 standart oda, 82 üç yatakli oda, 70 aile odasi. Bahçe, sehir manzarasi var.

Oda Detaylari: Direk telefon, TV de müzik yayini, balkon, minibar, kasa, uydu tv, split klima, dus, wc, saç kurutma makinasi.

Genel Özellikler: Split klima, klima ile isitma, bahçe, tv kösesi, oyun odasi, internet cafe, kuaför salonu, kuru temizleme, market, hediyelik esya, fotografçi, 24 saat oda servisi, asansör, jeneratör, telefonla doktor, ücretsiz otopark. Spor&Rekreasyon: Açik havuz, çocuk havuzu, su kaydiragi, Türk hamami, sauna, masaj, fitness center, masa tenisi, bilardo, animasyon programi, langirt, boccia, çocuk klübü, dart, sutopu, su sporlari.

Yeme Içme: Hersey dahil, lobi bar, havuz bar, sahil bar, gözleme ve pide çadiri. 1 kapali / açik restoran.

Toplanti ve Kongre: 1 toplanti odasi (50 max. kapasite). Tepegöz, ses sistemi, mikrofon, DVD player, televizyon, fax, klima, isik sistemi.

Konum: Alanya city center 2,5 km. Denize 200m.. Antalya Hava Alani 125 km. Sehir merkezinde, özel plaj, plaja giden özel tünel.

Daima Resort Otel/Kemer-Antalya






Önceliği misafir memnuniyeti olan otelimiz orman ve denizin birleştiği eşsiz güzellik içerisinde Kemer, Kiriş'de bulunmaktadır. 90.000m² lik alan üzerine kurulu otelimiz, Antalya'ya 40 km, Kemer merkeze 7 km uzaklıktadır.










Ultra herşey dahil konsepti (Yaz Sezonunda) uygulanmakta olan tesisimizde; 600 kişilik kapalı - açık ana restaurantımızda Türk ve Dünya mutfaklarının seçkin örneklerini ve ayrıca Özel Anadolu Restaurantlarımızda da Türkiye'nin 7 farklı bölgesine özgü lezzetlerini tadabilirsiniz.




2009 yaz konseptimiz için tıklayın


Otelimiz; 197 Standart (3 adet engeli odası), 68 Aile Odası Tip 1,
22 Aile Odasi Tip 2 ve 17 Aile odası Tip 3 olmak üzere toplam 304 oda, 892 yatakla hizmet vermektedir.






Genişlikleri 28 m² ile 55 m² arasında değişen odalarımızda konuklarımızın rahatı ve memnuniyeti için her şey düşünülmüştür. Zeminlerde hijyen amaçlı bambu parke, banyolarda ise konforunuz için çift lavabo bulunmaktadır.

Tüm odalarda; TV, uydu kanalları, emanet kasa, saç kurutma makinesi, split klima, telefon, WC, duş/küvet, minibar ve balkon veya teras bulunmaktadır.

ODA

Oda Sayısı

Standart Oda
(3 adet engeli odası)
28 m²
197

Aile Odası Tip 1
32 m²
68

Aile Odası Tip 2 (2 odalı)
55 m²
22

Aile Odası Tip 3 (paravanlı )
32 m²
17

Seril Hotel-Fethiye Muğla



Genel Tesis Özelliklerimiz
33 Standart, 2 Aile Odası , 1 Bahçe Suiti Bulunan 89 Yatak Kapasiteli Tesisimiz’de ,Yüzme Havuzu, Çocuk Havuzu, Havuz – Bar, Restaurant,Tv Odası, Bilardo Bulunmaktadır.

Oda Özelliklerimiz
Çift kişilik odalar,misafirimizin talebine göre 2 kişilik büyük yatak ya da 2 ayrı tek kişilik yataktan oluşmaktadır.Tüm çift kişilik odalarda özel banyo,Splite Klima,Balkon, Tv,Direkt Telefon, Gardırop bulunmaktadır.

Ücretsiz Aktivitelerimiz
24 Saat Sıcak Su ,Lobide ve Bahçe İçerisinde Kablosuz İnternet Bağlantısı,Bilardo,Çalışta’da Bulunan Sultan’s Aqua Park’a Ücretsiz Giriş İmkanı 5 Adet Kaydırak, 2 Yüzme Havuzu, Çocuk Havuzu, Çocuk Su Kaydırağı, Tenis Kortu, Sahilde Soft İçecekler ve Gözleme İkramı

Ücretli Aktivitelerimiz
Emanet Kasa, Gece Işıklandırmalı Tenis Kortu,Saat 23:00 den sonra alınacak alkollü içecekler.

Konum
Çalış Plajı Denize 200 MT
Sultan’s Aqua Park’a 50 MT.

Konaklama Şeklimiz
Herşey Dahil
Sabah Öğle Akşam Açık büfe Yemekler, Sabah 10:00 Akşam 23:00 Arası Yerli Alkollü Alkolsüz İçecekler Saat 17:00-18:00 Çay Kuru Pasta İkramı. Sahilde Soft İçecekler ve Gözleme İkramı

White Lilyum Hotel- Kemer


Otel BilgisiKeyifli bir tatil geçirmek isteyenlerin adresi olan WL White Lilyum Hotel'de rüya gibi bir tatil geçireceksiniz. Antalya'nın cenneti sayılan Kemer Çamyuva'da bulunan otel, sizi doğanın bütün renkleriyle buluşturuyor. Maviyle yeşilin arasında kaybolmak, dinlenirken eğlenmek, eğlenirken zamanı durdurmak için...

Otel Özellikleri
Lilyum Ana Restaurant, A'La Carte Restaurant, Pool Bar, Lobby Bar, Snack Bar, Beach Bar, Servis Bar, Disco Bar ve Spa Bar otelde yemeklerinizi ve içeceklerinizi alabilceğiniz mekanlardır.


Kaydıraklı Açık Yüzme Havuzu, Açık Çocuk Havuzu, Kapalı Yüzme Havuzu, Kapalı Çocuk Havuzu otelde bulunan havuzlardır.


Masa tenisi, plaj voleybolu, dart, boccia, bilardo ve çeşitli su sporları otelde bulunan spor aktiviteleridir.


Alışveriş merkezi, sağlık merkezi, güzellik salonu, kuaför, Türk hamamı, masaj, fitness center, doktor, fotoğraf, kablosuz internet erişimi, internet cafe, çamaşırhane, gün boyu soft animasyon, anfitiyatro ve gece showları, mini club otelde bulunan bazı olanaklardır.


Spa & Wellness merkezinde buhar kabini, Türk hamamı, sauna, masaj ve kapalı havuz bulunmaktadır.

Oda Özellikleri
Otelde 184 oda ve 418 yatak bulunmaktadır.


Standart Oda; Akdeniz temasına uygun dekore edilmiş odalarda halı zemin, balkon veya teras, split klima, banyo, saç kurutma makinesi, telefon, uydu TV, yangın alarmı, emanet kasa ve minibar bulunmaktadır.


Aile Odası; İki ayrı oda ve bir banyodan oluşmaktadır. Sadece bir odada TV mevcuttur. Diğer donanım standart odalar ile aynıdır.

Yakın Merkezler
Deniz - 75 m

Konum BilgisiOtel Çamyuva / Kemer'de bulunmaktadır. Otel denize 75 m uzaklıktadır.

Otel Olanakları İnternet Erişimi
Fitnes
Açık Yüzme Havuzu
Kapalı Yüzme Havuzu
Sauna

Buhar Banyosu
Plaj Voleybolu
Bilardo
Dart
Masa Tenisi

Bozyazı Gülşen Pansiyon


Mersin'e bağlı Bozyazı beldesinde, Site içerisinde, denize sıfır , eşyalı pansiyon1 adet 2 kişilik yatak ve 2 adet 2 şer kişilik yatak olmak üzere , toplam 6 kişilik yatak kapasitesine sahip.İstendiğinde mutfakta yemek yapılabileceği gibi, istendiğinde sitenin lokalinde yemek yenebilir.Otopark, çocuk parkı, basket ve voleybol sahası vardır.Klima , çamaşır makinası buzdolabı televizyon mevcuttur.İki adet plajdan 1ncisine 20 m uzaklıkta 2ncisine ise 50m uzaklıktadır.Gecelik ücret 70 TL'dir.

Taşucu Aydın Motel


Aydın motel mersin silifke taşucu'nda sessiz,sakin ve huzurlu olarak ailenizle birlikte tatilinizi geçirebileceğiniz seçkin tesislerden biridir.Siz de taşucunda tatilinizi geçirmeye karar verdiyseniz taşucu motel aydın'ı tavsiye ederiz.




Motelimiz şehir merkezinde olup sahile 150 mt civarındadır. Pansiyon olarak hizmet vermekte olup, isteğe bağlı kahvaltı servisimiz vardır. Mutfak gereçleri full olup (bulaşık makinasından, güveç ve tost makinasına kadar) 2 ocak , 2 buzdolabı , 8 adet muhafaza dolabı (çelik) mevcuttur. Odalarda klima, uydu yayınlı tv, mini buzdolabı , gardolap ve banyo, tuvalet mevcuttur. Odalar 2 kişilik, 2+1= 3 kişilik 2+1+1= 4 kişilik şeklindedir. Birinci önceliğimiz temizlik ve güvendir.




İLETİŞİM


Reşadiye Mah. Palmiye Sok. no :12
Taşucu / Silifke /Mersin
TEL: 0 324 741 44 95
GSM: 0 555 227 42 82
motelaydin@motelaydin.com
yigitriza58@hotmail.com

Denizatı Tatil Köyü Otel Gümüldür



Konum :
İzmir Gümüldür mevkiinde havaalanına 35 km, otogara 2 km, İzmir’e 49 km, Gümüldür’e 4 km mesafededir. Denize sıfır konumdadır.

Oda :
70 odalı, 170 yatak kapasitelidir. Tüm odalarında klima, telefon, TV, duş, wc, saç kurutma makinesi, teras mevcuttur.

Tesisi :
Gün boyu animasyon, gece boyu animasyonlar ve çeşitli şovlar, canlı müzik, toplantı salonları, açık restoran, açık havuz, çocuk havuzu,

çozuk oyun parku, kapalı restoran, açık büfe servis, çamaşırhane ve ütü servisi, lobi bar, wi-fi internet, snack bar, otopark, restoran bar,

araç kiralama, bahçe, özel plaj, plajda şemsiye ve şezlong, disko, ücretli transfer, faks, fotokopi, aerobik, binicilik, trambolin, su jimnastiği, dart, petang, beach volleybal, bingo, basketbol, masa tenisi, okçuluk, mini golf, havalı tüfek atışları, mini futbol, jetski, banana, parasailing, tavla, dama, satranç, okey mevcuttur.




ÜCRETSİZ Aktiviteler :
Gün boyu animasyon, gece boyu animasyonlar ve çeşitli şovlar, canlı müzik, toplantı salonları, açık restoran, açık havuz, çocuk havuzu

, çozuk oyun parku, kapalı restoran, açık büfe servis, lobi bar, wi-fi internet, otopark, restoran bar, bahçe, özel plaj, plajda şemsiye ve şezlong, disko, ücretli transfer, aerobik, trambolin, su jimnastiği, dart, petang, beach volleybal, basketbol, masa tenisi, okçuluk, mini golf, havalı tüfek atışları, mini futbol, tavla, dama, satranç, okey mevcuttur.

ÜCRETLİ Aktiviteler :
Çamaşırhane ve ütü servisi, snack bar, araç kiralama, havaalanı transferi faks, fotokopi, binicilik, bingo, jetski, banana,

parasailing hizmetleri ücretlidir.

Çocuk :
Çocuk havuzu, 4–12 yaş için mini club ve mini disco mevcuttur.





Plaj :
Mavi bayraklı plaj, şezlong, şemsiye mevcuttur.

Konaklama :
Tam pansiyon konaklama, yemekler boyunca alınan içme suyu ve meyve suyu ücretsizdir. Tüm yemekler açık büe şeklindedir.

Kahvaltı :08.00 – 10.00 Öğle yemeği :12.30 – 14.00 Akşam yemeği :20.00 – 22.00

7 Ağustos 2009 Cuma

Avanos Otelleri Lara Şirince Göcek Otel Fiyatları



2009 yaz sezonunun tüm hızıyla devam ettiği şu günlerde ekip üyelerimizden bazıları Lara’da sizin için araştırma yaptı. Lara’da kavurucu sıcağa rağmen plajlar hınca hınç dolu ancak yabancı turistlere fazla rastlanmıyor. Yabancı turist olarak Rusların yoğun olduğu bu bölgede İngilizler de fazla sayıda bulunmakta. Avanos otelleri, Lara otelleri, Şirince otelleri ve Göcek otel fiyatlarını öğrenmek ve fiyat karşılaştırması yapmak için sitemizdeki ilgili bağlantıları takip edin.

Büyükada Otelleri Gümüşlük Gümbet Şarköy Otelleri


Gümüşlük Bodrum’un en romantik yerlerinden biri. Denize nazır restaurantlarda rakı - balık keyfi yaparken Tavşan Adası’na gidenleri izleyebileceğiniz, güneşin batışının en güzel şekilde takip edilebileceği Gümüşlük’ü mutlaka görün. Gümüşlük otelleri, Şarköy otelleri, Gümbet otelleri ve Büyükada ucuz otelleri hakkında bilgi almak ve ucuz otel arşivimiz için sitemizdeki ilgili bağlantıları takip edebilirsiniz

Antalya Apart Daireler Evler Oda Fiyatları



Otel fiyatlarının ekonomik krize yenik düştüğü 2009 yaz sezonunda apartlar popüler olmaya başladı. Özellikle Antalya’da %100 doluluk oranına ulaşan birçok apart daire, apart ev ve oda mevcut. Dikkat edin, apart hotel demiyoruz. İnsanlar gelir sağlamak amacıyla evlerinin bazı odalarını döşeyip kiralıyor ve buna apart oda ya da ev deniyor. Antalya, Bodrum, Marmaris ve Kuşadası’ndaki apart daireler ve oda fiyatlarını öğrenmek için sitedeki ilgili bağlantılara göz atın.

6 Ağustos 2009 Perşembe

Kefken Yeniay Pansiyon




Pansiyonumuz, denizin doyumsuz güzelliklerine sahip, yeşille mavinin kucaklaştığı, deniz kokusunun çam kokusuna karıştığı seçkin ve sakin semtimiz Kefken'de bulunmaktadır.Deniz çok yakında. Bahçeden, orta kattaki balkondan ve terastan görmüş olmalısınız zaten.100 metre ileride ise bir plajımız var.

Siz değerli müşterilerimize bu pansiyonda tatiliniz boyunca elimizden gelen en iyi hizmeti vermek ve sizin memnuniyetinizi kazanmak en büyük hedefimiz...

Gelin bu mavi ve yeşilin tadını en güzel şekilde, birlikte ve en güzel hizmetle yaşayalım...
İRTİBAT

Yeniay pansiyon Nihat Erim tepesi/KEFKEN
TEL:0 262.563 61 16-563 68 60
Web: http://yeniaypansiyon.blogcu.com/

İzmir Bergama Manolya Pansiyon




Yeni yönetim anlayışımızla manolya pansiyon olarak 22 odamız,48 yatak kapasitemiz,kapalı yüzme havuzumuz ve kafeteryamızla hizmet vermeye başlamış bulunuy0ruz.her odamızda 24 saat sıçak su,tv,klima,mini bar hizmeti vermekteyiz. pansiyonumuzda konaklamanın yanıda kapalı yüzme havuzumuzda faaliyete girmiştir.







Pansiyonumuz, İzmir Adnan Menderes Havaalanı’na 120 km, Çanakkale’ye 245 km, Bursa’ya 240 km, İstanbul’a 550 km uzaklıkta olup, Bergama’nın ören yerleri olan Akropol’e 4 km, Asklepion’a 1 km, Bazilika’ya 1 km, Allianoi’ye 15 km ve Bergama Müzesi’ne 250m yürüyüş mesafesinde yer almaktadır.






http://www.manolyapension.8m.net/



manolyapansiyon35@hotmail.com



tel:023263344886336060

Marmariste Konaklayabileceğiniz Apartlar


ALVARO APART


Adresi
O.GAZI CAD.65.SOK.NO:4 MARMARIS Telefonu 4553018 4553018



AMARIS APART


Adresi
HATIPIRIMI MAH.135.SOK.NO:35 MARMARIS Telefonu4131580 4131579



ANGEL INN APART OTEL
Adresi
GÖLENYE MAH.N.KEMAL CAD. MARMARIS Telefonu4554235 4554235




BELMARIS APART


Adresi
GÖLENYE MAH.INÖNÜ CAD. IÇMELER Telefonu 4554708 4553666




BLUE BAY APART


Adresi
YUNUS NADI CAD. MARMARIS Telefonu4125471 4125471




CLUB CETTIA RESORT


Adresi
Sehit Ahmet Benler Cad.97 Armutal.Telefonu 4174009-4174010


DREAM APART


Adresi
135.SOK NO:1 MARMARIS Telefonu 4120257 4129890




E.S. APART
Adresi
TURUNÇ MARMARIS Telefonu 4767897 4767897


ECE APART
Adresi
ISMET INÖNÜ CAD. GÖLENYE MAH. NO 21 IÇMELER



FIDAN APART


Adresi
TURUNÇ MARMARIS Telefonu 4767365 4767598



GLORIA APART
Adresi
141.SOK.NO:15 MARMARIS Telefonu 4129878 4129878




HAPPY HOLIDAY APART
Adresi
186.SOK.NO:18 MARMARIS Telefonu 4139668 4139669


HATTI APART
Adresi
ATATÜRK CAD.107.SOK. MARMARIS Telefonu 4125121 4125121


ISILAY APART
Adresi
YUNUS NADI CAD. ARMUTALAN Telefonu 4127686 4127686

JASMIN ANI APART
Adresi
192.SOK.NO:2 MARMARIS Telefonu 4128968 4128968


KYBELE APART
Adresi
TURUNÇ MARMARIS Telefonu 4767321 4767321


LA BAMBA APART
Adresi
192,SOK.NO:2 MARMARIS Telefonu4128682// 4128682


MUSTI APART
Adresi
INÖNÜ CADDESI MARMARIS


NAME APART
Adresi
KEMERALTI MAH. 100. SOK. NO 1 MARMARIS Telefonu 4137181 4137182


ÖZTÜRK APART
Adresi
ULUSAL EGEMENLIK CAD MARMARIS Telefonu 4133051 4133051
PALACE APART OTEL
Adresi
K.EVREN BUL IÇMELER Telefonu 4553108

Kırklareli Koç Pansiyon


Kıyıköy Beldesi, Kale Mahallesi Toplar Mevkiinde 3 yıldır hizmet veriyoruz, Pansiyonumuzun 5 odası bulunmaktadır, Odanızdan çıkmadan denizin güzelliğini görebilirsiniz, Ayın ve güneşin doğuşunu seyredebilirsiniz, Pansiyonumuzda sizleri misafir etmekten onur ve gurur duyarız.






Hizmetlerimiz






* Kaloriferli - Klimalı



* 24 Saat Sıcak Su



* Yaz / Kış Hizmet veriyoruz



* Uydu bağlantılı



* ADSL bağlantısı var



* Tüm odalar deniz manzaralı



* Ortak mutfak imkanı var



* Fatura kesebilir



* Garajımız mevcut



* Tüm odalarımız ebebeyn banyolu






İletişim...
Kıyıköy Beldesi,Cumhuriyet Mahallesi Toplar Mevkiinde hizmet veriyoruz
İletişim Gsm: 0537 324 7252 (7/24 ulaşabilirsiniz)
İletişim Tel: 0288 388 6657



web:http://www.kiyikoykocpansiyon.com/

Kızkalesi Rain Otel/Mersin


Otelimiz sıcak ortam, ahşap dekorasyon, gürültüden uzak , sahile 60 m uzaklıktadır.




Şık, konforlu 18 oda 40 yatak kapasiteli odalarımızda hiçbir ayrıntıyı atlamadık:


telefon, duş; split klima sistemi (soğuk ve sıcak) , ortopedik yataklar, uydu TV, TV’den radyo yayını mevcuttur. Ayrıca dileyen misafirlerimiz için sigara içilmeyen odalarımız da mevcuttur.




Sahilde otelimize ait şezlong ve şemsiyelerimiz bulunmaktadır.




-Tüm odalarda split klima ve ortopedik yatak mevcuttur.


- Direkt telefon hattı,


- Uydu tv yayını,


- Duşakabin- Balkon mevcuttur.


- Odalarımız ahşap dekorasyon ve sıcak bir ortama sahiptir.


İLETİŞİM VE REZERVASYON

GSM: +90 535 321 5416

Tel: +90 324 523 2782

Fax: +90 324 523 2783

web: www.rainhotel.com

e-mail: rain.hotel@hotmail.com

info@rainhotel.com

Garden Rose Otel


Otel Adı: GARDEN ROSE HOTEL
Bizim Değerlendirmemiz :
Konum: ÇAMYUVA / KEMER
Yeme İçme Konsepti: Herşey Dahil
Denize Mesafe: 100 M
Şehire Uzaklık : 8 KM
Terminale Uzaklık : Belirtilmemiş
Havaalanına Uzaklık : 65 KM

Otel Özellikleri
Oda ve Yatak : Toplam 40 oda , 105 yatak

Yiyecek İçecek : Sabah Kahvaltı , Geç Kahvaltı , Öğle Yemeği , Çay Saati , Gözleme Saati , Akşam Yemeği , Limitsiz Yerli İçki

Ücretli Aktiviteler : Kuru Temizleme , Çamaşırhane , Doktor , Oda Servisi , Emanet Kasa , Dalgıç Okulu , Banana, Plaj Paraşütü , Jet Ski , Sörf

Ücretsiz Aktiviteler : Otopark , Tv Odası , Jeneratör , Açık Havuz , Animasyon , Plaj Voleybolu , Masa Tenisi , Voleybol

Oda Özellikleri : Balkon , Müzik , Minibar , Saç Kurutma , Kablolu Tv , Split Klima , Telefon

Çocuklar İçin : Çocuk Bahçesi , Çocuk Yüzme Havuzu

About me

Şarkı Sitesi