Seda Otel/Ayvalık-Sarımsaklı | uygun oteller
uygun oteller: Seda Otel/Ayvalık-Sarımsaklı

2 Ağustos 2009 Pazar

Seda Otel/Ayvalık-Sarımsaklı



Oda özellikleri

Odalarımız deniz manzaralı olup Odalarda - Klima,Televizyon - Telefon - Balkon ve Banyo bulunmaktadır.

Aktiviteler

Günü birlik Çanakale,Truva-Asos,Kazdağı,Bergama,Bozcaada gezileri jeep safarileri ve tatilinizi dolu dolu geçirebileceğiniz aktiviteler.Ayrıca tekne turlarında mükemmel koylarda yüzme imkanı, Şeytan Sofrası ve Cunda (Alibey)Adasını görme fırsatı.
Yeme-İçme
Açık büfe olarak sunulan sabah kahvaltısı ve akşam yemeği. Ayrıca uygun fiyatları ve zengin menüsüyle cafeteryamızlada hizmetinizdeyiz


Konum

Otelimiz denize 15 mt mesafede olup odalarımız deniz manzaralıdır.Sarımsaklı sahilde bulunan otelimiz tüm gezi ve alışveriş noktalarına yakın konumdadır.Ayrıca plajımızdaki şezlong ve şemsiyeler misafirlerimizin ücretsiz hizmetindedir.OTELİMİZ ASANSÖRLÜDÜR


Ulaşım

Sarımsaklı Otogar Uzaklık 500 m - Ayvalık Merkezine Uzaklık 6 km - İstanbul Uzaklık 530 km - Ankara Uzaklık 730 km - İzmir Uzaklık 130 km - İzmir Havaalanına Uzaklık 160 km`dir.Ayrıca İstanbul`dan hergün düzenli seferler alan Körfez Havalimanına 40 km.
İndirimler
06 yaş ücretsiz 7-12 yaş %50 indirim.(Mevcut çocuk indirimlerimiz odada 2 yetişkin konaklaması halinde geçerlidir)Odada 3.kişi kalması halinde indirim uygulanmaktadır.
Diğer bilgiler
SEDA HOTEL Bir otelden daha çok, evinizdeki rahatlığı bulacağınız şirin bir tatil mekanıdır. Hotel odalarımızda; sizlere sunduğumuz Rahat ortam, ve istirahatınızı önemseyerek hazırladığımız odalarımızda Konuklarımıza Hizmet’te bulunuyoruz. Bütün oda tiplerimiz,otelimizdeki konukların tüm ihtiyaçları göz önünde bulundurularak rahat ve ferah olarak sizler için hazırlanmıştır. Güler yüzlü hizmetimizle size evinizdeki sıcaklığı sunacağımızı garanti ediyoruz. Cazip ve uygun Oda fiyatlarımızla Hizmetinizdeyiz.

0 yorum:

About me

Şarkı Sitesi