6 Mart 2010 Cumartesi

Best Western Spectra Otel Sultanahmet İstanbul Otelleri




Otel

Eski şehirde Hipodrum meydanının yanında müsafirlerimizin hizmetine açılan Best Western Spectra Otel, Sultanahmet'i rahatca izleyebilme imkanını sunuyor.Otelimiz son derece kaliteli olup türk müsafir perverliğiyle gelen konuklarımızı en iyi şekilde ağırlamaktan mutluluk duyarız.Ayrıca deniz manzaralı ve tarihi yerlere çok yakındır.


Odalar

Odalarımız müsafirlerimizin beklediği konfordan daha ötesini Fransa odasıyla dizayn ve dekore etmiştir.Odalar tekişilik,çift kişilik ,üç kişilik ve aile odaları mevcuttur.Bazı odalarımız Sultanahmet camii,Hipodrum manzaralıdır;klima,özel banyo,direkt telefon,kalorifer,Tv ve tüm kanallar,saç kurutma makinası ve 24 oda hizmetiyle tüm olanaklarınızı yeriniz getirmektedir.


Restorant

Hipodrom ve Sultanahmet görünümüyle Teras katımızda Türk ve Uluslararası zengin menüsüyle damak tadınıza uygun yemeklerimizle müsafirlerimizi ağırlıyor.


İletişim

Tel: +90 212 516 35 46 -
Fax: +90 212 638 33 79 -

Adres: Şehit Mehmetpasa Yokuşu No: 2 Sultanahmet İstanbul Turkey

  • Sultanahmet Western Spectra Otel sitesi için tıklayın
  • Saba Otel Sultanahmet İstanbul Otelleri






    Otel

    Tarihi yarımadada müsafirlerimize hizmet veren Saba Otel,4 katlı küçük güzel bir oteldir.Sultanahmet Camii,Ayasofya,Boğaz manzarasıyla güzel bir atmosfer sağlıyor.19.Yüzyıl Osmanlı tarzıyla dizayn ve dekore edilmiştir.Havalimanı 15 km, Taksim 7 km, Levent 10 km, Fuar Alanı Büyük Çekmece 30 Km, Yesikoy 13 Km, Karaköy 5 Km'dir.


    Odalar

    Odalar 19. yüzyıl Osmanlı devletinin özentileriyle ahşap bir evden oluşmaktadır.27 oda bulunmaktadır;odalar deniz görünümlüdür.Telefon,kasa, internet bağlantısı,minibar, kablo tv, split klima, duş, saç kurutma makinesi ve 24 saat oda hizmetiyle müsafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamaktadır.


    Restorant

    Türk mutfaklarından zengin menüsüyle damak tadınıza uygun yemekleriyle müsafirlerimizi,Oda kahvaltı, yarım pansiyon, kahvaltı salonu, lobi bar, roof bar, teras bar'da panoramik İstanbul manzarası eşliğinde sevdiklerinizle unutulmaz dakikalar geçirebilirsiniz.


    İletişim


    Tel:+90 212 458-0262 - 63 +90 212 517-3837
    Fax:+90 212 638-2002

    Address: Binbirdirek mah. Sehit Mehmet Pasa Yokusu No:8 Sultanahmet 34400 Istanbul Turkey

  • Sultanahmet Saba Otel sitesi için tıklayın
  • Kybele Otel Sultanahmet İstanbul Otelleri




    Otel

    Sultanahmet'te antikalarla dolu olan Kybele Otel,müsafirlerini en iyi şekilde ağırlamaktadır.Türk yemekleriyle bahçesindeki güzel bir atmosferle yemeğinizi keyifle yiyebilirsiniz.Sultanahmet Camii, Ayasofya, Topkapı Sarayı, Kapalıçarşı, Hipodrom, Mısır Çarşısı gibi tarihi ve turistik yerler otelimizin hemen yakınında yer almaktadır.


    Odalar

    Odalarımız osmanlı ve bizans dönemine göre dekore ve dizayn edilmiştir.Kendi evinizi aratmayacak özelliklere ve herbir yeri tarihi antikalarla gözlerini kamaştıracak.


    Restorant

    Türk yemekleriyle zengin menüsüyle damak tadınıza uygun çeşitleriyle keyifle manzaralı bahçesinde ziyafet vermektedir.

    İletişim

    Tel:+90 212 511 77 66 - 0090 212 511 77 67
    Fax:+90 212 513 43 93

    Adres:Yerebatan Caddesi, 35 Sultanahmet 34410 Istanbul Turkey

  • Sultanahmet Kybel Otel sitesi için tıklayın
  • Petrol Palace Otel Sultanahmet İstanbul Otelleri


    Otel

    Tarihi ve Mimari zenginliğiyle dünyaya kucağını açan Sultanahmet İstanbul'un en gözde yerlerinden biridir.1950 yılında Sultanahmet'te petrol istasyonu olarak ve eski bir bakkal dükkanı olarak yapılmış yer şimdi ise en iyi şekilde dekore ve dizayn edilerek Petrol Palace Otel, ismiyle siz müsafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamaktadır.Atatürk havaalanına 16 km uzaklıktadır.


    Odalar

    Odalarımız tek kişilik,çift kişilik odalardan oluşmaktadır.18 Double Oda ve 4 Suit odası bulunmaktadır.Odalar en iyi şekilde dizayn ve dekore edilmiştir;kendi evinizdeki gibi gönül rahatlığıyla huzur dolu ortamda müsafirlerimizi ağırlıyoruz.Telefon, küvetli banyo, wc, saç kurutma makinası, uydu yayınlı TV, sıcak soğuk klima, minibar, 24 saat sıcak su ve 24 saat oda servisimiz mevcuttur.


    İletişim

    Tel: +90 212 511 53 33-34
    Fax: +90 212 522 31 50

    Adres:Divanyolu Cad. Dr.Emin Paşa sok. No: 4 34400 Sultanahmet İstanbul Türkiye

  • Sultanahmet Petrol Palace Otel sitesi için tıklayın
  • 5 Mart 2010 Cuma

    Armagrandi Spina Otel Sultanahmet İstanbul Otelleri






    Otel

    19. Yüzyılda eski bir evi Osmanlı ve Bizans mimarisiyle özenle dekore ve dizayn ederek, Armagrandi Spina Oteli müsafirlerimizin hizmetine sunmuştur.Kültürel ve tarihsel açıdan zengin olan bölgede yer almaktadır.Atatürk havalimanı Otelimize 16 km uzaklıktadır.

    Odalar

    Odalarımızın bütün ahşapları el yapımı ile Osmanlı ve Bizans imparatorluğu dekorasyonuna sahiptir.Yedi katlı otelimizde ayrı ayrı desenlerle odalarımız mevcuttur.Otelimizde 21 oda bulunmaktadır;Odalarımızdaki özellikler şunlardır: klima, uydu TV, kablosuz internet erişimi, minibar, telefon, masa, banyo ve 24 saat oda hizmetiyle müsafirlerimizi ağırlıyoruz.


    Restorant

    Otelimiz açık büfe olup teras katında manzara eşliğinde güzel bir kahvaltı sunuyor.Teras restorant bar Türk ve dünyaca ünlü zengin menüsüyle denize karşı yemek yeme imkanı sunuyor.


    İletişim



    Tel: +90 212 638 1727
    +90 212 638 1737
    +90 212 638 8891


    Fax: +90 212 638 1742

    Adres:Otel Spina istanbul Utangaç sok. 19 34400 Sultanahmet Istanbul Turkey



  • Sultanahmet Armagrandi Spina Otel sitesi için tıklayın




  • Ayasofya Konakları Otel Sultanahmet İstanbul Otelleri










    Otel

    Ayasofya Konakları Otel,Tamamen 19.yüzyıla ait Türk tarzıyla yapılmıştır.Ayasofya Konakları, İstanbul'un en önemli olan yeri Ayasofya ve topkapı sarayında yer almaktadır.Ayasofya Müzesi'ne 10 m, Sultanahmet Camii'ne 200 m, Topkapı Sarayı'na 50 m, Kapalı Çarşı'ya 500 m, Taksim Meydanı'na 4 km ve Atatürk Havaalanı'na 18 km'dir.

    Odalar

    Odalarımız son derece konforlu olup eski yapılardan dekore ve dizayn edilmiştir.Odalarımızdaki mobilyaların hepsinin rengide değişik türlerden yapılmıştır. Konağımız 64 odalı 120 yataklı bir tesis olan Ayasofya Konakları'nın eşsiz ortamında müsafirlerimizi 24 saat servisimizle ağırlıyoruz.

    Restorant


    19.yüzyıl geleneksel Türk tarzı şeçkin zengin menüsüyle sarnıç restorant,kahvaltıdanızı bahçemizde ,öğle yemeğini ıhlamur ağaçlarının altında,sıcak ve soğuk içeceklerle servis vermektedir.Sera restorant'ta müsafirlerimizi topluca scak ortamda yemeğe davet ediyoruz.Bizans sarnıç barımızda dünyaca ünlü içeceklerimizle hizmetinizdedir.Kış restorantımızda mevcuttur.Turing cafe ile lezzetli yemeklerimizin tadına varabilirsiniz.


    Toplantı Salonları

    Konuk Evi Lobi, toplantı ve davetleriniz için özenle müsafirlerimiz en iyi şekilde ağırlayabilmek için dizayn ve dekore edilmiştir. Bizans Sarnıç Bar'da ve Bahçesinde bulunan Sera Restoranda da davetlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Kapasite max. 400, min. 58 kişiliktir.

    İletişim

    Tel: +90 212 5133660 (12 Hat)
    Fax: +90 212 5133669

    Adres:Soğukçeşme Sokak 34400, Sultanahmet Istanbul Turkey

  • Sultanahmet Ayasofya Konakları Otel için tıklayın
  • Emine Sultan otel Sultanahmet İstanbul Otelleri



    Otel

    Tarihi yarımadada yer alan semtte 2008 yılında müsafirlerimize hizmete açılan Emine Sultan Otel, herbiryeri özenle dekore ve dizayn edilmiş 1. sınıf butik oteldir.otelimiz 10 oda ve 20 yatağıyla bazıları deniz görünümüyle konuklarımızı en iyi şekilde ağırlamaktan mutluluk duyarız.Emine Sultan Otel'in etrafı Ayasofya, Sultanahmet Camii, Hippodrome, Dikilitaş gibi tarihi eserlerle çevrili olan yerleri görmektedir. Otelimiz Atatürk Havalimanı 18 km'dir


    Odalar

    İstanbul Sultanahmet'i doyasıya gezdikten sonra özenle hazırladığımız 10 oda ve 20 yatağıyla odalarımızda evinizdeymiş gibi gönül rahatlığıyla ve deniz manzarasına bakarak dinlenebilirsiniz. Odalarımızdaki bazı özellikler şunlardır:Merkezi Klima
    Ücretsiz Kablosuz Internet Bağlantısı,Minibar,Televizyon DVD Player,Banyo Tuvalet,Saç Kurutma Makinesi,Odada ve banyoda telefon,24 saat sıcak ve soğuk su ve 24 saat oda hizmetiyle güzel bir konaklama sunuyoruz.


    Restorant

    Tarihi yarımadanın eşsiz yemekleriyle Roof restorant'ta yapacağınız açık büfe ile kahvaltıdan başlayabilirsiniz.Türk ve uluslararası zengin menüsüyle deniz manzarasıyla damak tadınıza uygun yemeklerle günün yorgunluğunu üzerinizden atabilirsiniz.Otelimizde Cafe ve Bar bulunmaktadır;güzel bir yemekten sonra içeceğinizi sevdiklerinizle muhabbet eşliğinde yudumlayabilirsiniz.


    Hizmetler

    Resepsiyon hizmetleri
    Temizlik ve Kuru Temizleme Servisi
    Lobi ve salon
    Merkezi Klima
    Ücretsiz Kablosuz Internet Bağlantısı
    Günlük Kat Hizmetleri
    Dizüstü Bilgisayar Servisi
    Sigara İçilmeyen Odalar
    Otopark

    İletişim

    Tel: 0 (212) 458 46 66
    Fax: 0 (212) 458 46 68

    Adres: Kapı Ağası Sok. No: 6 Sultanahmet İstanbul Turkey

  • Sultanahmet Emine Sultan otel sitesi için tıklayın
  • 4 Mart 2010 Perşembe

    Four Seasons Otel Sultanahmet İstanbul Otelleri




















    Otel

    Eski istanbul'da eskiden hapishane olarak yapılmış 1918 yılında modern mimari tarafından neo klasik sitiliyle Four Seasons Otel yapılmıştır.istanbul'un tarihi bakımdan en güzel yeri olan sultanahmet'te tüm hayali güzellikleriyle ve mimari sanat eserlerini Four Seasons Otel , görebilme imkanını sunuyor. Four Seasons Otel Atatürk Havaalanı 20 km mesafededir.


    Odalar

    Odalarımız göz kamaştırıcı güzelliğiyle müsafirlerimizi Four Seasons Otel'e davet ediyor.11 suit oda 54 standart toplam 65 odalarıyla huzurla sultanahmet'in eşsiz manzarasıyla ve tarihi güzelliğiyle birleşebilme imkanını sunuyor.odalarımızdaki özellikler: Banyo, wc, duş - küvet, banyoda telefon ve odada telefon, minibar, kasa, tv uydu yayınlı, radyo ve cd çalar, wiriles bağlantısı, klima 24 saat oda hizmetiyle müsafirlerimizi ağırlamaktadır.

    Oda

    Four Seasons Executive Suite

    Four Seasons Oda

    Deluxe Oda

    Superior Oda


    Suit

    Marmara Suite

    Ayasofya Suite

    One Bedroom Deluxe Suite

    Restorant

    Türk ve uzakdoğu İtalyan mutfaklarından zengin menüsüyle eşsiz manzarasında yemek yiyebilmeniz mümkün.özel davetliler içinde çok amaçlı hizmet vermekteyiz.Four Seasons Otel Boğaz gezintisi,ormanda piknik ve şehir turu istediğiniz zaman hizmet veriyor.



    Spa

    Sultanahmet'te en yüksek düzeyde sağlık kulübleri mevcuttur.Four Seasons Otel'de erkek ve bayan sauna bulunmaktadır. Four Seasons Otel , 7 çeşit masajıyla hizmet vermektedir.

    Sultanahmet masaj

    Derin spor masajı

    Balinese masaj

    Aromaterapi

    El ve ayak masajı

    Ayak ve omuz masajı

    Yüz bakımı


    Hizmetler

    Otelimiz müsafirlerimizin rahatını düşünerek herşeyi en iyi şekilde yapmayı tasarlamıştır.

    Fitness tesisleri


    Diğer rekreasyon


    Genç misafirler için


    İş hizmetleri


    Hediye Çeki


    İletişim






  • Sultanahmet Four Seasons Otel sitesi için tıklayın
  • 28 Şubat 2010 Pazar

    Tulip House Otel Sultanahmet İstanbul Otelleri







    Otel

    Eski istanbulumuzun tarihi eseriyle bilinen sultanahmet'te osmanlı zamanından kalan ve tadilattan geçen Tulip House Otel,osmanlı dekore ve dizayn edilmiş bir butik oteldir.Sultanahmet Camii,Ayasofya ve Sultanahmet meydanı gibi yerlere otelimiz bi kaç dakikadır.


    Odalar

    Odalarımız Türk sanatının örnekleriyle dekore ve dizayn edilmiştir.Sultanahmet'in eşsiz manzarasını balkondan keyifle güneş batımı ve doğuşunu odanızda hissedeceksiniz.24 saat oda servisimiz siz müsafirlerimizin hizmetindeyiz.

    Klima
    Banyo ile duş kabini
    Banyo ve tuvalet
    Saç kurutma makinesi
    Telefon
    Minibar
    Uydu Tv Lcd
    Kiralık Kasa
    İnternet



    Restorant




    İletişim


    Tel: +90 212 458 84 03-04
    Fax: +90 212 458 84 16
    Cep: +90 535 815 89 71

    Adres: Katip Sinan Cami Sok. No:28 Kucuk Ayasofya Mah. Sultanahmet Istanbul Turkey

  • Sultanahmet Tulip House Otel sitesi için tıklayın
  • About me

    Şarkı Sitesi