Star Holiday Otel Sultanahmet İstanbul Otelleri | uygun oteller
uygun oteller: Star Holiday Otel Sultanahmet İstanbul Otelleri

28 Şubat 2010 Pazar

Star Holiday Otel Sultanahmet İstanbul Otelleri



Otel

İstanbul Sultanahmet Tarihi ve Mimarisiyle bilinen bi semttir.Star Holiday Otel, Müsafirlerimizi 3 yıldızlı otelimizde ağırlamaktan mutluluk duyar. Star Holiday Otel konum olarak; Topkapı sarayı, Ayasofya ve kapalı çarşıya yürüyüş mesafesi uzaklıkta, Atatürk Hava Alanı 15 km, Sultanahmet tranvay durağı 30 m, Sirkeci tren istasyonu ve iskeleye 500 m, Taksim 4 km. mesafede bulunmaktadır.

Odalar

Odalarımız marmara denizi görünümüyle 3 yıldızlı otelden beklediklerinizden daha ötesini sunmaktadır. Müsafirlerimizin rahatını düşünerek herşeyin en kalitelisini kullanarak dekore ve dizayn edilmiştir.1 Suit oda olmak üzere, Toplam 32 Oda, 75 yatak mevcuttur. Direk telefon, minibar, Tv.(kablolu yayın), klima, duş, wc, saç kurutma makinası ve balkon bulunmaktadır.24 saat oda servisiyle hizmet vermektedir.


Restorant

Türk ve uluslararası mutfaklarından seçmece zengin menümüzle müsafirlerimizi ağırlamaktadır.Oda kahvaltı servisi,Kahvaltı salonu, Teras restorant,ve lobi teras barımızla konuklarımızı Eşsiz manzarasıyla damak tadınıza uygun yemek ve kahvaltılarımızla ağırllıyoruz.


İletişim

Tel: +90 212 512 29 61
Fax: +90 212 512 31 54

Adres:Divanyolu Caddesi No: 10 Sultanahmet İstanbul Turkey



0 yorum:

About me

Şarkı Sitesi