Ayasofya Konakları Otel Sultanahmet İstanbul Otelleri | uygun oteller
uygun oteller: Ayasofya Konakları Otel Sultanahmet İstanbul Otelleri

5 Mart 2010 Cuma

Ayasofya Konakları Otel Sultanahmet İstanbul Otelleri










Otel

Ayasofya Konakları Otel,Tamamen 19.yüzyıla ait Türk tarzıyla yapılmıştır.Ayasofya Konakları, İstanbul'un en önemli olan yeri Ayasofya ve topkapı sarayında yer almaktadır.Ayasofya Müzesi'ne 10 m, Sultanahmet Camii'ne 200 m, Topkapı Sarayı'na 50 m, Kapalı Çarşı'ya 500 m, Taksim Meydanı'na 4 km ve Atatürk Havaalanı'na 18 km'dir.

Odalar

Odalarımız son derece konforlu olup eski yapılardan dekore ve dizayn edilmiştir.Odalarımızdaki mobilyaların hepsinin rengide değişik türlerden yapılmıştır. Konağımız 64 odalı 120 yataklı bir tesis olan Ayasofya Konakları'nın eşsiz ortamında müsafirlerimizi 24 saat servisimizle ağırlıyoruz.

Restorant


19.yüzyıl geleneksel Türk tarzı şeçkin zengin menüsüyle sarnıç restorant,kahvaltıdanızı bahçemizde ,öğle yemeğini ıhlamur ağaçlarının altında,sıcak ve soğuk içeceklerle servis vermektedir.Sera restorant'ta müsafirlerimizi topluca scak ortamda yemeğe davet ediyoruz.Bizans sarnıç barımızda dünyaca ünlü içeceklerimizle hizmetinizdedir.Kış restorantımızda mevcuttur.Turing cafe ile lezzetli yemeklerimizin tadına varabilirsiniz.


Toplantı Salonları

Konuk Evi Lobi, toplantı ve davetleriniz için özenle müsafirlerimiz en iyi şekilde ağırlayabilmek için dizayn ve dekore edilmiştir. Bizans Sarnıç Bar'da ve Bahçesinde bulunan Sera Restoranda da davetlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Kapasite max. 400, min. 58 kişiliktir.

İletişim

Tel: +90 212 5133660 (12 Hat)
Fax: +90 212 5133669

Adres:Soğukçeşme Sokak 34400, Sultanahmet Istanbul Turkey

  • Sultanahmet Ayasofya Konakları Otel için tıklayın
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi