Fame Residence Otel Kundu Antalya | uygun oteller
uygun oteller: Fame Residence Otel Kundu Antalya

25 Ekim 2009 Pazar

Fame Residence Otel Kundu Antalya







































Sınıfı : Residence
Hizmet Türü : Herşey Dahil
Tesis Özellikleri : Otel, Antalya nın en güzel ve canlı bölgelerinden biri olan Lara da yer almaktadır. En ufak ayrıntıya kadar düşünülmüş ve kaliteli olan bu otelde, 332 de luxe oda, 2 de luxe connected, 64 family de luxe, 36 family elite, 3 de luxe suite, 1 elite suite ve 4 engelli odası bulunmaktadır. Toplam oda sayısı 442 olmakla beraber yatak kapasitesi ise 1100 dür. A' La Carte Restaurantlar, cefe fame, lobby bar, beach bar, posedion bar, Phaselis Bar, Bowling, bar da eğlenecek, yemek keyfini çıkaracak ve de dolu dolu anlar yaşarken içkilerinizi yudumlayacaksınız.
Tesis Aktiviteleri : Gece ve gündüz animasyonları, disko, junior club, açık ve kapalı olmak üzere havuzlar, kaydıraklı havuz, çocuk havuzları, futbol, Spa- Wellness ve birçok aktivite daha otelde değerli misafirler için mevcuttur.
Oda Özellikleri : Otelin odaları konforlu ve özel olarak dizayn edilmiştir. Odalarda tüm gereksinimler de mevcuttur. Balkon, Wc, direkt hatlı telefon, banyo- küvet, mini bar, saç kurutma makinası, özel kasa, uydu yayınlı TV ve müzik yayını ve merkezi klima sistemi tüm odalarad bulunmaktadır.
Kısa Açıklama
Açıklama : Fame Resıdence, özel ve modern olarak dizayn edilmiş odaları ve üstün kalitesi ile Lara Resıdence konseptinde yer almaktadır. Aynı zamanda içerisinde bulundurduğu Spa merkezi ile Antalya Spa merkezlerinden de biri olmuştur. Antalya Resıdence leri statüsünde yer alan Fame Resıdence otel fiyatları hakkında bilgi almak için otelin kendi sitesinde misafir olamanız yeterlidir.
Tesis Oda Özellikleri : Restaurant: Spor Salonu:
Yüzme Havuzu: Oda Servisi:
Evcil Hayvanlar: Internet:
Otopark: Oyun odaları:
Golf: Tenis:
Küvet: Engelli Aracı:
Çamaşırhane: Mutfak:
Bar: Klima/Havalandırma:
Gece Kulübü / Disco: Bilardo:
Telefon: Spa/Ilıca:
Özel Kasa: Asansör:
Sigara İçilmeyen Odalar: Dalış Okulu
Paraşüt: Su Kayağı
Uyandırma Servisi:






İletişim

Telefon : (+90) 0242 352 27 27
Fax : (+90) 0242 352 27 12
Web : www.famehotels.com
E-Posta :
Yerleşim
İl - İlçe - Bölge : Antalya - Lara - Kundu -
Adres : Kemerağzı mevkii Lara- ANTALYA



  • Detaylı bilgi için:Fame Residence Otel
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi