Sultanahmet Palace Otel Sultanahmet İstanbul Otelleri | uygun oteller
uygun oteller: Sultanahmet Palace Otel Sultanahmet İstanbul Otelleri

9 Mart 2010 Salı

Sultanahmet Palace Otel Sultanahmet İstanbul Otelleri



Otel

1972'den beri İstanbul'un eski semtlerinden biri olan Sultanahmet'te hizmet veren Sultanahmet Otel,sıcak bir karşılamayla müsafirlerini ağırlıyor.Sultanahmet Otel sultanahmet camii'nin tam kalbinde bi yerde ,nşa edilmiştir.Sultanahmet Otel'e Atatürk havalimanı 16 km. mesafededir.


Odalar

Odalar, Osmanlı tarihinin estetik güzelliğiyle yapılmıştır.Odalar balkonlu ve güneşin doğusunu görebilecek şekilde dizayn dekore edilmiştir.4 Deluxe oda doğrudan sultanahmet camii manzaralı diğer 5 deluxe oda ise balkonlu ve Marmara denizini görmektedir.Odalardaki özellikler şunlardır:özel türk hamamı(bazıları küvetli), Uydu TV, Telefon, Minibar, Sıcak soğuk havalandırma, Duman alarmı, Saç kurutma makinesi bulunmaktadır. Ayrıca jenerator ve 24 saat oda servisimiz mevcuttur.


Restorant

Türk ve dünya menülerinden şeçmeleriyle Terrace restorant,sultanahmet camii,marmara denizi ve adalarını terasından izleyebilir ve damak tadınıza uygun yemekleriyle esşiz manzarasında keyifle yiyebilirsiniz.Ayrıca Snack serviside yapılmaktadır.Sultan restorant 80 kişilik kapasiteye sahiptir.


İletişim

Tel : (+90212)4580460
Fax : (+90212)5186224

Adres:Torun Sokak, No:19 34400 Sultanahmet İstanbul Türkiye

  • Sultanahmet Palace Otel sitesi için tıklayın
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi