Aşkın Otel Sultanahmet İstanbul Otelleri | uygun oteller
uygun oteller: Aşkın Otel Sultanahmet İstanbul Otelleri

7 Mart 2010 Pazar

Aşkın Otel Sultanahmet İstanbul Otelleri


Otel

Sultanahmet'te Hipodromun ortasında 1932 yılında Osmanlı dönemi sitiliyle dizayn ve dekore edilen American tarzı Aşkın Otel ,konforlu ve kaliteli yataklara sahip kahvaltı yapabileceğiniz odalar bulunmaktadır.Sultanahmet camii, Ayasofya ve Hipodrom ortasında yer alan otel'in bazı odaları unutulmaz manzarasını görmektedir.Açık terasında kahvaltınızı ederken kuş bakışı uzaktan izleyebilirsiniz.Otel, Kapalıçarşı, Yerebatan Sarnıcı ve Mısır Çarşısı gibi turistik mekanlara da yakındır.


Odalar

Osmanlı sitiliyle dekore ve dizayn edilen American tarzı otel,bazı odaları unutulmaz manzarayı görmektedir.22 odadan oluşup,Özel banyo, saç kurutucu, direkt telefon, minibar, Tv. Havalandırma ve 24 saat oda servisiyle müsafirlerini ağırlıyor.


Restorant

Türk müsafir perverliğiyle damak tadınıza uygun zengin menüsüyle Teras katında,Sultanahmet Camii,Boğaz ve Ayasofya görünümüyle güzel bir kahvaltıyla güne başlayabilirsiniz.


Hizmetler

Aşkın Otel'de 24 saat açık resepsiyon, sigara içilmeyen odalar,Teras,Asansör,Emanet kasası,Hızlı Check -im Check -Out,Isıtma,24 oda servisi, çamaşırhane,Fax,Fotokopi,internet bağlantısı,bazı odalarımız Boğaz, Sultanahmet Camii ve Ayasofya'nın muhteşem bir manzarasına sahiptir.


İletişim

Tel: +90 212 638 86 74
+90 212 638 86 75

Fax: +90 212 638 86 76

Adres: Dalbasti Sokak, No.16 Sultanahmet 34400 Istanbul TÜRKİYE

  • Sultanahmet Aşkın Otel sitesi için tıklayın
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi