Sarı Konak Otel Sultanahmet İstanbul Otelleri | uygun oteller
uygun oteller: Sarı Konak Otel Sultanahmet İstanbul Otelleri

10 Mart 2010 Çarşamba

Sarı Konak Otel Sultanahmet İstanbul Otelleri










Otel

Sarı Konak Otel,İstanbul'un Osmanlı ve Bizanslı yapılarıyla bilenen Sultanahmet,merkezinde yer alan otelimiz en iyi şekilde konuklarımızı ağırlamaktan mutluluk duyar. İstanbul Otel Sarı Konak; Atatürk havalimanına 20 km mesafede bulunmaktadır.


Odalar

Sarı Konak Otel'de Cumbalı iki delüks oda,2 Adet tek kişilik yatak,çift kişilik yataklarımız bulunmaktadır.Odalarımızın hepsinde banyo ve küvet mevcuttur.24 saat sıcak su,direkt telefon, saç kurutma makinası,Klima,uydu Tv,minibar,kasa ve 24 saat hizmetiyle konuklarımızı en iyi şekilde ağırlamaktan mutluluk duyarız.


Restorant

Türk müsafir perverliğimizle türk mutfağından zengin menüsüyle Teras'ta Marmara denizi ve Sultanahmet camii, Manzarasıyla temiz havasıyla günün yorgunluğunu üzerinizden atarken,Alkollü alkolsüz içeceklerinizi keyifle yudumlayabilirsiniz.


Hizmetler

Sarı Konak Otel, Tüm isteklerinizi yerine getirmektedir.internet ulaşımı sayesinde misafirlerimiz e-mail aracılığı ile dostları ve aileleri ile bağlantı kurabilirler. Ön büroda 7 gün 24 saat tüm temel dövizleri bozdurabilir, rehberlik hizmetleri, çamaşır hizmetimizden yararlanabilirsiniz.


İletişim



Tel +90(212)638 62 58
Fax +90(212)517 86 35

Adres:Mimar Mehmet Aga Cad No:42 - 46 34122 Sultanahmet - Istanbul - Turkey





  • Sultanahmet Sarı Konak Otel sitesi için tıklayın
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi