Celal Sultan Otel Sultanahmet İstanbul Otelleri | uygun oteller
uygun oteller: Celal Sultan Otel Sultanahmet İstanbul Otelleri

11 Mart 2010 Perşembe

Celal Sultan Otel Sultanahmet İstanbul Otelleri






Otel

Celal Sultan Butik Otel,Osmanlı ve Bizans İmparatorluğunun yaşadığı semt'te tüm eserleriyle ve mimari yapısıyla ilginizi çekecek güzellikleri sunmaktadır.Tamamı Osmanlı ve Bizans imparatorluğu sitiliyle dizayn ve dekore edilmiş şirin butik otelde konuklarımızı ağırlıyoruz.Tarihi ve Mimari yapısıyla göz kamaştıran Sultanahmet,Müsafirlerimize Sultanahmet Camii, Aya Sofya Müzesi,Topkapi Sarayı,
Hipodrome,Yerebatan Sarnıcı,Kapalı Çarşı,Mısır Çarsısı gibi yerleri daha yakından görme imkanı sunuyor. Atatürk Havaalanı 18 km mesafede bulunmaktadır.


Odalar


Odalarımız müsafirlerimizin rahat edebileceği şekilde dekore edilmiş olup,2 süit 22 superior ve 31 standart toplam 55 odasıyla hizmet vermektedir.Tüm odalarda, Direkt Telefon,minibar,uydu Tv,saç kurutma makinası,banyo ve Wc,internet 24 saat oda servisiyle tüm gün hizmetinizdedir.


Restorant


Türk ve Uluslararası Mutfaklarından özenle şeçilmiş zengin menüsüyle teras restorantında ve kapalı yerde vazgeçilmez eşsiz manzarasında yemek yiyebilme imaknını sunuyor.Ayrıca Lobi Bar'da Sevdiklerinizle muhabbet eşliğinde içeceklerinizi keyifle yudumlayabilirsiniz.

Hizmetler

Oteldeki hizmetler,Merkezi klima ve ısıtma, internet, resepsiyonda kasa, 24 saat oda servisi, jeneratör, ücretsiz otopark, evcil hayvan kabul edilir.Farklı boyutlardada toplantı salonlarımız mevcuttur.


İletişim

Tel:+90 (212) 520 93 23 - +90 (212) 520 93 24
Fax:+90 (212) 522 97 24

Adres:Yerebatan Caddesi Salkımsöğüt Sokak No: 16 Sultanahmet 34410 İstanbul Türkiye

  • Sultanahmet Celal Sultan Otel sitesi için tıklayın
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi