Star Otel Taksim İstanbul Otelleri | uygun oteller
uygun oteller: Star Otel Taksim İstanbul Otelleri

14 Şubat 2010 Pazar

Star Otel Taksim İstanbul Otelleri






Otel

Star Otel sehirmerkezinde olup Atatürk Havalimanına 20 km uzaklıktadır.Toplam 26 oda ve 47 yatak kapasitesine sahiptir.Tüm odalarında direk telefon, tv, klima, duş, wc, saç kurutma makinası bulunmaktadır.resepsiyonda kasa, 24 saat oda servisi yararlanabileceğiniz hizmetler arasındadır.Star Otel oda-kahvaltı sistemi ile çalışmaktadır..

Odalar

Sizlere seçkin bir konaklama sağlayabilmek için 27 adet şehir ve bahçe manzaralı odamız tamamen 2009 yılında yenilenmiştir.
Birkaç panaromik şehir ve park manzaralı odalarımız dahil tümü rahatınıza ve gereksiniminize
uygun olarak dekore edilmiştir.

Banyo küveti
Isıtma-Soğutma
Room - Writing desk
Karartma perdesi


Banyoda telefon
24 saat oda servisi
Uyandırma servisi
Mini bar


Saç kurutma makinesi
Direk telefon
6 dilde yayın yapan Uydu/Kablo LCD TV
Bebek yatağı


Çay/Kahve için elektrikli
su ısıtıcısı
Bütün odalarda ücretsiz kablosuz internet (Wi-Fi)
ve data kablosu mevcuttur
Sigara içilen
odalarımız mevcuttur.
İstek üzerine geçmeli
birbirine bağlı odalar mevcuttur.


Bütün odalarda kablolu internet mevcuttur
İsteğe bağlı olarak bağlantılı oldalarımız mevcuttur


Restorantlar

Bu kozmopolit ve canlı şehirdeki yoğun bir günün ardından son içkinizi kafe bar veya lobimizde yudumlayabilirsiniz
Taksim meydanından sadece birkaç adım uzakta şehrin telaşından kaçarak dinlenmek için sakin bir yerdir.

Otelimize girişinizden çıkışınıza kadar yenilenmenin dizayna yansıyan profesyonelliğini yaşayacaksınız .



Kahvaltı servisi büfe olarak sunulmakta ve güne memnun başlamak için pek çok seçenekleri kapsamaktadır.
Hafta içi: 07:00 -10:00
Hafta sonu: 07:00 – 11:00


Aktiviteler


Star Hotel 2001 yılında kültürün merkezi Taksim’de inşa edilen otelimiz 27 odası ile alış-veriş merkezlerine, sağlık kluplerine, tarihi ve kültürel miraslara ve konsolosluklara yakınlığıyla fakat şehrin gürültüsünden uzak atmosferi ve huzurlu ortamıyla sizlere hizmet vermekten mutluluk duyar.

Otel misafirleri yanlızca 5 dakika yürüme mesafesindeGrand Star Hotelin Sağlık kulübü ve Fitness salaonundan faydalanabilirler...

Bay/Bayan Kuaför, çamaşırhane, kuru temizleme, ütüleme, kapalı otopark, otel içerisindeki genel alanlarda (restoran, bar, otel odaları, toplantı salonlarında ücretsiz yüksek hızda internet erişimi.

DİNLENCE
Yorucu bir günün ardından kapalı havuz, jakuzi, sauna ve Türk hamamında dinlenme, profesyonel masaj uzmanları ile rahatlama.

Doktor Çağırma
Otelimize doctor çağırma hizmetimiz vardır, talep edildiğinde hastanede sıra beklemek yerine doktoru ayağınıza kadar getiriyoruz. Resepsiyon şikayetleriniz doğrultusunda ilgili doktora durumunuzu hemen aktarıyor.

Grand Star Hotel’de bulunmaktadır




SAĞLIK KULÜBÜ

İSVEÇ MASAJI
Vücudu canlandırıcı toksinlerden arındırıcı kan ve lenf dolaşımını hızlandırıcı derinlemesine rahatlık veren klasik masaj uygulamasıdır. günün getirdiği stres ve gerginlikten uzaklaşın, vücudunuzu ve ruhunuzun dengesini yerine getirin

DERİN DOKU MASAJI
Bu eşsiz teknik ile vucudunuzn hak ettiği ilgiyi bulacaksınız. Dirsek ve on kol yardımı ile yapılan bu derin teknikle , tüm vücudunuzda hissedilen tedavi edici bir zaman geçireceksiniz.

THAI MASAJ
Thai masajı vücuda passive streching ve hassas baskıları enerjı alanlarına uygulanan bir aktif manipülasyondur. İskelet sıstemini düzeltir, esnekliği artırır, kasları rahatlatır, iç organları uyarır, vücudun enerji sistemini dengeler.

CHI KAFA VE YÜZ MASAJI
Aromaterapik yağlarla yüze ve kafaya yapılan bu terapi ıle baş ağrılarınızdan kurtulacak, yüzünüzde oluşacak, canlılık ve ferahlamayı hissedeceksiniz


***Available Grand Star

SICAK TAŞ ÇAKRA MASAJI
Naturel nehir ve volkanlardan çıkarılan pürüzsüz taşların sıcak ve soğuk şekilde uygulandığı faydalı bır masajdır. Taşlar masaj yağlarıyla birlikte kullanılır. Hydrotheraphy etkisi vucudun yeniden yapılanmasını ve yenilenmesini sağlar.

AROMATERAPİ MASAJ
En popüler masajlardan biridir. Farklı doğal aroma esansları ve yağları ile uygulanır. Masajdan sonra kendinizi nasıl hissetmek istediğinize bağlı olarak, terapist size değişik yağ önerilerinde bulunur. Dinlendirme yenilenme ve enerjinizi artırma alternatiflerinden birini seçebilirsiniz

BİTKİSEL TUZ MASAJI
Mineral tuzlar ve bitki yağlarının bileşiminden oluşan bu uygulama ile bedeniniz yumuşatarak canlandıran mukemmel birderi temizliği yaşayacaksınız rahatlatıcı bır ılık duşun ardından lavanta kokulu bır losyon ile cildiniz yumuşak ve parlak bir görünüme kavuşacaktır.


Toplantılar

İkinci ofisiniz olarak kullanabileceğiniz Cross toplantı salonumuz lobi katındadır. Haftanın 7 günü 24 saat size hizmet sunmaktadır. Yüksek hızda internet erişimi, tele-faks makinesi, yazıcı, tarayıcı, fotokopi makinesi ve diğer ofis ekipmanlarıyla 14-50 kişi kapasitesiyle hizmetinizdedir.

Tam donanımlı “Capital Hall Toplantı salonumuz gereksinimlerinize göre 24 - 150 kişi kapasitesine sahiptir.
“Cross Meeting Room” adlı salonumuz 14 ila 50 kişi kapasitelidir ve talep halinde tüm sekreterlik hizmetlerini sunmaktadır.

İletişim

Tel : +90 212 244 79 79 (pbx)
Fax : +90 212 251 08 05
Dünya Sağlık Sokak No :11/13 34437 Taksim İstanbul Türkiye

  • Taksim Star Otel sitesi için tıklayın
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi