Residence Otel Taksim İstanbul Otelleri | uygun oteller
uygun oteller: Residence Otel Taksim İstanbul Otelleri

18 Şubat 2010 Perşembe

Residence Otel Taksim İstanbul Otelleri





Otel

Değişik inaçları ve çeşitli etnik toplulukları biraraya getiren İstanbul’ un Rumeli yakasındaki Taksim/Beyoğlu semtinde renkli ve karma bir sosyal yapı görebilirsiniz. Tarihi, kültürel yapısı ile son dönemlerde gerek İstanbul’luların gerekse turistlerin ilgi odağı haline gelmiş ; otantik havanın en güzel şekilde hissedildiği Beyoğlu’nun merkezinde bulunan Hotel Residence şehir merkezinde olup, hava alanına 25 dakika uzaklıktadır. Beyoğlu’nun tarihi mimarisine uygun olarak dekore edilmiş olan Hotel Residence’te kendinizi evinizde gibi rahat ve huzurlu hissedeceksiniz.

Odalar

Kendinizi evinizde hissettirecek şekilde dekore edilmiş olan 40 tane standart ve 6 tane Suit odanın herbirinde modern banyo, uydulu tv ve müzik sistemi, minibar ve sıcak – soğuk split klima bulunmaktadır. Direkt telefon sistemi ile ayrıca 24 saat boyunca hizmet veren oda servisimizede ulaşabilirsiniz.

Suit Oda

Her katta bir tane olmak üzere toplam 6 tane suit odanın bulunduğu hotelimizde aynı standart odalarda olduğu gibi modern banyo, uydulu tv ve müzik sistemi, minibar ve sıcak – soğuk split klima bulunmaktadır. 2 ayrı odadan oluşan suit odalarımızda ayrıca sizi daha rahat ettirecek küçük bir sohbet köşeside bulunmaktadır. Direkt telefon sistemi ile ayrıca 24 saat boyunca hizmet veren oda servisimizede ulaşabilirsiniz

Restorant

Girişin yan tarafından aşağı inilerek ulaşılan restaurantımız sizin ağız zevkinize en uygun şekilde hizmet vermektedir. Sabahları zengin menüsü ile açık büfe olarak sunulan kahvaltı; öğlenleri ve akşamları ise en güzel Türk yemeklerinden oluşan mönülerimizle hizmet veren restaurantımız ayrıca kalan grupların isteği doğrultusunda özel olarak special yemekler hazırlamaktadır.

Lobby

Tarihi Istanbul Şehrinde olduğu gibi günümüzü ve geçmişi en güzel şeklinde yansıtan lobby mizde hafif müzik eşliğinde hem modern ortamda oturup içkinizi yudumlayabilir hemde antik bölümde satranç veya tavla oynarken sıçak bişeyler içebilirsiniz. Lobimizde ayrıca Wireless Internet mevcut olup misafirlerimiz ücretsiz Internet Servisimizden yararlanabilirler. Resepsiyondan özel eşyalarınız için kasa alabilir, istediğiniz yabancı döviz kurunu değiştirebilirsiniz

İletişim


Tel : (0212) 252 76 85
Fax : (0212) 243 00 84
Adres : İstiklal Cad. Sadri Alisik Sok. No:19 Taksim İstanbul


  • Taksim Residence Otel sitesi için tıklayın
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi