Eresin Taxim Otel Taksim İstanbul Otelleri | uygun oteller
uygun oteller: Eresin Taxim Otel Taksim İstanbul Otelleri

18 Şubat 2010 Perşembe

Eresin Taxim Otel Taksim İstanbul Otelleri


Otel

70 konforlu, modern odasi ve Taxim Suiti ile is adamlarina, gezilerinin yanisira seminer ve konferans ihtiyaçlarini karsilayacak sekilde her türlü imkana sahip olarak hizmet vermektedir. Eresin Taxim Hotel, Istanbul´un is ve alisveris merkezinde yer almasinin yaninda St. Irene, Dolmabahçe Sarayi, Atatürk Kültür Mekezi, Yildiz Sarayi, Ortaköy Camii, Güzel Sanatlar Müzesi gibi tarihi degerlere, Lutfi Kirdar Kongre ve Sergi Sarayi gibi önemli mekanlara çok yakindir. Jakuzi, sauna, buhar odasi, fitness salonu ve yüzme havuzlu Saglik Klübü ile istanbul´u gerek is gerek tatil amaçli tercih edenler için ideal bir mekan...


Odalar

Tüm odalar, açık renklerde dekore edilmiş, tam boyut yüksek hızda internet erişimi tüm İstanbul'da kaliteli bir konaklama otel bekleyebileceğiniz ile büro çalışma hipo rahat yatak-bir salon oturma alanı dahil aktivite ile alerjik veya ortopedik yastık alternatifler sunmaktadır burada Eresin Taxim güncellenmiştir.

Oda Özellikleri

Ikiz yatak
TV ve Uydu TV kanalları
Kablosuz internet bağlantısı
Radyo, minibar, Hairdrayer
Çalışma Masası, telefon
Tea Coffee making facilities
Duman dedektörleri ve yangın söndürücüler
Iron Iron board Talebe
Çocuk Bakımı isteğe bağlı


Restorant ve Bar

Temalı Amerikan Bistro L'Oranj-İstanbul şehir manzarası ile, Yeni Dünya özel menü öğeleri sunuyor. L'Oranj İstanbul'un restoran türk şarapları zengin Anadolu üzümlerinden geniş bir seçim var.


Hideout İstanbul Otantik Türk kebap ve ızgara eşliğinde lezzetli açık alev hizmet kararlı olduğunu taze baharatlı, otlar, yeşillik, salata ve geleneksel meze.

Rahatlamak ve gevşemek uzun yorucu bir günün ardından eşsiz bir yer ...

Kokteyller ve içecekler Serves. 24 saat açık. Hafif yemekler ve aperatifler mevcuttur. Teklifler uluslararası ve yerel kokteyller seçildi.

Bar Lounge

Uluslararası ve yerli içecekler ve kokteyller geniş seçimi ile casy ortamında içecekler ve aperatifler keyfini çıkarın. Türk kahve ve çay gün boyunca devam eder. Zevk ve büyük kanepelerde rahat rahat bir atmosferde rahatla. Catch-up dünya haberleri ve günlük uluslararası ve yerel gazetelerde de ev-bülten ve kablo TV olayları.


Türk şarapları zengin Anadolu grapes.Wine satıcı üretilen geniş yeri vardır seçimi yerel ve uluslararası şarapları dünyanın en popüler üzümlerinden oluşur.


Sağlık Kulübü

BW Eresin Taxim Hotel çağdaş kolaylıklar sunan ve samimi atmosfer geleneksel misafirperverliği ve kişiselleştirilmiş servis ile birlikte rahat.

Sağlık Kulübü a. sunar fitness merkezi, sauna, buhar banyosu ve jakuzi yüzme havuzu. Yoğun bir gün için mükemmel bitiş.



Sağlık Kulübü Tesisleri

Sauna Fitness Merkezi Yüzme Havuzu
Sauna & Buhar Odası: aramızda sizin için özel bir oda ... Fitness Merkezi: donatılmış yüksek teknoloji ürünü, vücut ve kas tonlama için ekipman ve ağırlık kaldırma. Hem kendi beden ve ruh Rejuvenate.
Denetimli kardiyovasküler ekipmanları
Vücut ve kas için Ekipmanları tonlama
Ağırlık kaldırmak için Ekipmanları
Bilgisayarlı treadmill Adım makinesi & eliptical ve durumu bisiklet
Plazma TV uydu kanalları ile
Mermer buhar odası
Jakuzi Kapalı Yüzme Havuzu
Masaj hizmetleri
Sauna
Solaryum


Toplantı Salonları

İş deneyimi Otel Toplantı Salonları

Dört modern toplantı salonları "Galata", "Pera", "Taksim", "Marmara" , Ileri teknolojik facilities.BW Eresin Taxim Business Hotel ile donatılmış esnek konferans ve etkinlikleri, her türlü ağırlayacak toplantı olanakları sunar. Kullanım organizasyonları, seminerler, toplantılar, sergiler, resepsiyonlar ve kokteyller için kadar yiyecek ve içecek sağlamak için 200 kişilik. Deneyimlerimizi her olay değer katacak bizimle barındırılan ve neden BW Eresin Taxim Hotel Istanbul her türlü ihtiyacını karşılamak için ideal bir seçim olarak kabul bulmak.
Dışarıdan yemek servisi de istek üzerine mevcuttur.


TEKNİK EKİPMANLARI


Galata ve Pera Oda Oda Taksim & Marmara Oda
Bizim tam hizmet ile misafirlerinizi etkileyin Ziyafet İmkanları gelişmiş. Yetenekli ekibi kuruluşları ya da fonksiyon yapsın.

Video
Tepegöz Slayt Projektör
Ekran
Flipchart
TV
Durmak
Mikrofonlar
24 saat faks hizmeti
Sekreterlik hizmeti Talebe
Kablosuz İnternet Yüksek hızlı bağlantı
DVD Oynatıcı
Laptop
LCD projektör


İletişim

Tel: 00 90 (212) 256 08 03
Fax: 00 90 (212) 253 22 47
Adres: Topçu Caddesi 34 Taksim 34437 İstanbul Türkiye

  • Taksim Eresin Taxim Otel sitesi için tıklayın
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi