Kervansaray İstanbul Otel Taksim İstanbul Otelleri | uygun oteller
uygun oteller: Kervansaray İstanbul Otel Taksim İstanbul Otelleri

15 Şubat 2010 Pazartesi

Kervansaray İstanbul Otel Taksim İstanbul Otelleri



Otel

ticaret yolları üzerindeki konaklama yerleridir. Kervansaraylar Asya, Kuzey Afrika, Güney ve Doğu Avrupa’daki ticaretin ve bilginin akışına önemli katkıda bulunmuştur.


Oda Suitler

56 standart, 6 ekonomik ve 4 suite oda. Bütün odalarda ücretsiz kablosuz internet bağlantısı, çalışma masası, direkt hatlı telefon, global TV ve müzik kanalları (uydu yayını), kişisel kasa, merkezi ısıtma ve soğutma, tamboy ayna, minibar, su ısıtıcısı, makyaj masası, banyo, saç kurutma makinesi mevcuttur. Odalar da yerler halı kaplı, ses izolasyonu yapılmış çift camlı pencereler ve kalın perdeler vardır. Sigara içilebilen ve içilmeyen oda katları, 24 saat Oda Servisi, çamaşır-kuru temizleme servisleri hizmetinizdedir.


Standart Odalar


Modern dekore edilmiş, art deco üslubu ile süslenmiş odalardır. Standart odalarımızda iki ayrı yatak veya tek büyük yatak vardır. Aynı odayı paylaþacak üçüncü kişiler için ekstra yataklar ücret farkı ile temin edilebilir.


Ekonomik Odalar


Standart odalarla aynı olanaklara sahip küçük odalardır. Ekonomik odalarımızda iki ayrı yatak veya tek büyük yatak vardır. Aynı odayı paylaşacak üçüncü kişiler için ekstra yataklar ücret farkı ile temin edilebilir.


Suite Odalar


Daha geniş odaları tercih eden misafirlerimiz için suite odalarımız mevcuttur. Suite odalarımız dört kişiye kadar hizmet verebilir.


Restorant ve Bar

Marmara Restoran’da Türk ve Uluslarası mutfakların eşsiz lezzetlerini tadın!

Lobinin altında (R) katında hizmet veren Marmara Restoran 120 kişiye kadar hizmet verebilmektedir. Sıcak seçeneklerin de bulunduğu zengin açık büfe kahvaltı sabah 07:00 – 10:00 arasında; Türk ve Uluslarası mutfaklardan özenle derlenmiş seçenekler de 12:00 ile 23:00 arası a la carte olarak çalışan restoranda sunulmaktadır.

Biraz dinlenmek veya eğlenmek için Lobi Bar ve Lounge

Şehirde geçirdiğiniz yoğun saatlerden sonra bir mola vermek, biraz eğlenmek belki de dünyanın 4 tarafından yeni arkadaşlıklar kurmak için Lobi Bar ve Lounge 12:00 ile 02:00 arası 60 kişi kapasitesi ile hizmetinizdedir.


İletişim



Tel: +90 212 235 50 00 pbx

Fax: +90 212 253 43 78/79

Adres: Şehit Muhtar Cad.No:49 Taksim 34437 Istanbul Turkey
  • Taksim Kervansaray İstanbul Otel sitesi için tıklayın
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi