The Marmara İstanbul Taksim İstanbul Otelleri | uygun oteller
uygun oteller: The Marmara İstanbul Taksim İstanbul Otelleri

14 Şubat 2010 Pazar

The Marmara İstanbul Taksim İstanbul Otelleri





Otel

Taksim The Marmara Club otel Türkiye'nin en iyi otellerinden biridir, İstanbul'un merkezinde bulunmaktadır..
Tüm olanaklarıyla müşterilerimizin hizmetindedir ,gönül rahatlığıyla tatil yapabileceğiniz stresten sıkıntıdan uzak bir yerdir deniz manzaralı istanbul'un en gözde yeri The Marmara Otel iyi tatiller diler....

The Marmara Club odalarında konuklayan misafirlerimiz, Istanbul'un en büyüleyici mekanlarından biri olan
The Marmara Club Lounge'dan faydalanabilmektedir. The Marmara Club odaları, The Marmara Taksim'un en üst beş katında bulunur ve bu odalar en güzel, panoramik İstanbul manzaralarına sahiptir. Konuklarımız beş yıldızlı, lüks İstanbul otellerinden bekleyecekleri her şeyi bu ferah oda ve suitlerde bulabilecektir.

The Marmara Club oda ve suitleri en yüksek otel standartlarında dekore edilmiştir; içlerinde özel olarak tasarlanmış yataklar ve kuştüyü yastıklardan anti-alerjik yastıklara kadar her türlü yastık çeşidini içeren yastık seçenekleri bulunmaktadır. Bu 82 adet özel oda ve suitten birinde konaklayan The Marmara Club konukları, 360 derece Boğaz manzaralı The Marmara Club Lounge'dan gün boyunca faydalanabilmektedir.

The Lounge'da sunulan hizmetler arasında gün boyu yeme-içme, kokteyl çeşitleri, özel karşılama ve ayrılma hizmetleri, 24 saat hizmet veren iş merkezi ve limuzin hizmeti bulunmaktadır. Gün içinde farklı saatlerde atıştırmalıklar, akşam üstü saatlerinde çay ve kanape sunulmaktadır. Bunun dışında odada özel yemek hizmeti ve özel toplantı hizmetleri sunulmaktadır


Odalar

The Marmara Taksim’da 293 adet Delux odayla 82 adet The Marmara Club odası bulunmaktadır. Odalar panoramik Boğaz ve İstanbul manzaralıdır.


Restorantlar

Aradığınız İstanbul'un en iyi restoranlarıysa hepsini The Marmara Taksim'da bulabileceksiniz. Uluslararası mutfakların tatlarının sunulduğu restoranlarda açık büfe öğle yemeğinden otantik Türk yemeklerine, İstanbul'un en iyi kahvelerinden hafif spa öğle yemeklerine damak zevkinize hitap edecek yemekleri tadabilirsiniz.

Spor ve Spa Salonları

The Marmara Taksim Spa’da vücut ve zihin için eksiksiz bir spa deneyimine yönelik olarak doğal terapiler ve masaj, yüz masajı, hidroterapi, el, ayak ve vücut uygulamaları gibi doğal terapiler sunulmaktadır.
Burada Shiatsu, İsveç masajı, spor, aromaterapi, antistres, antiselülit ve refleksoloji gibi masajlara yönelik üç adet özel masaj odası bulunmaktadır.
Pilates, style gym, karate, esflex, resist ball ve aikido gibi derslere de katılabilirsiniz.
Burada aynı zamanda bir solaryum, Türk hamamı, sauna, jakuzi ve bir açık havuz da bulunmaktadır.


Toplantı Salonları

Toplantıların veya konferansların yapıldıkları yerin işin niteliğini ve başarısını etkilediği düşünüldüğünde The Marmara Taksim'dan daha iyi bir toplantı mekanı bulunamaz. The Marmara Taksim'da 1.950 m²'den geniş bir toplantı ve fonksiyon alanı, 12 adet toplantı ve "breakout" odası, iki balo salonu, 10 kişilik küçük toplantılara da 1000 kişilik uluslararası toplantılara da uygun yanyana prefonksiyon alanları bulunmaktadır. (Ayrıntılar için oturma kapasitesi planına bakınız.)


İletişim



Tel: 90 212 251 46 96
Fax: 90 212 244 05 09
Adres:The Marmara Taksim Taksim Meydani Taksim Istanbul 34437

  • Taksim The Marmara İstanbul Otel sitesi için tıklayın
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi